Şu ana kadar yediklerimi yazayım.
Kahvaltı
2 dilim kepek ekmeği - 110 cal
80 gr kadar tam yağlı beyaz peynir - 210 cal
1 tane haşlanmış yumurtanın beyazı - 15 cal
1 su bardağı çilek suyu - 150 cal
Günün geri kalanında
1 adet Eti Cin - 128 cal
1 adet simit - 275 cal
1 kupa çay ( 2 şekerli ) - 50 cal
Toplam: 938 cal
Bugün 1200- 1300 kalori civarında kapaticam günü :))
1 tane daha Eti Cin yiyebilirimmm, canım çekti
canım menün güzel de hiç salata yok, yoğurt yok, sebze yok...
Azra nerelerdesin? Diyet eşimsin, beni biraz hırslandır. Diyet miyet çok güzel gidiyor da benim şevkim çabucak kırılıyor ya. Buna basıl bir çözüm bulucam bilmiyorum. Yemekle problemim yok ama motivayonum gidiyor
ÇokoPrens Yemeklerimi biraz daha çeşitlendirmeye çalışıcam. Biraz daha protein eklersem daha sağlıklı bir liste olabilir belki :26: Grubumuz da biraz hareketlense keşke :97: Sayımız çok azaldı gibi. Gün içinde gruba uğrayan çok az üye var. Daha çok kişi olsak, daha çok kişiyle dayanışma yapsak daha iyi olmaz mı?
KaçakKız Yarım gofretten bir zarar gelmez. Zaten o kadarını yemezsen, onu da yasaklardan diyet yapamazsın. Tamamen bozup her şeyi yersin sonra :)) Ama abine de söyle canı çektiğinde dışarıda yesin yiyeceğini. Öyle şeyleri durup dururken aklına getirmesin
AzraSılam Azra nerelerde kaldın? Bak geliyorum gidiyorum bir şeyler yazdın mı, senden haber var mı diye ama yoksunSonuçları merak ediyorum, doktor ne dedi merak ediyorum, spor yapıyor musun, diyetin nasıl gidiyor merak ediyorum. Gel bir an önce :))
AzraSılam Hoş geldinnnnBen mesaj yazarken gelmişsin, her şeyi de anlatmışsın. Şimdi gördüm :)) Aklım sende kalmıştı. Çok kötü sonuçlar çıkmamış anladığım kadarıyla. Ayrıca seni çok motive olmuş gördüm, senin bu hırsın hepimize yeter de artar bile :)) Tekrar hareketlenelim, takımca yarış filan yapalım. Ya da haftalık bir spor belirleyelim, mesela 200 ya da 300 dk ve herkes yapmaya çalışsın :))
Yarışta 9. olmuşuz. Ben sonuçlar açıklanır açıklanmaz bakmıştım, maalesef :97:
AZRASILAM
Elbette diyeti anlatırım canım :)
Tatlandırıcıyı onaylamıyorum ama tatlı alışkanlığından vazgeçmek, radikal kararlar alarak bir anda farklı bir beslenme alışkanlığına geçmek zor.
Ben de bu aralar tatlandırıcı almayı ciddi ciddi düşünüyorum. Belki zararlı olabilir ama en azından diyeti bozmamı engeller :97:
Hangi tatlandırıcı aldın? Ne kadara? Ben de alıcam. Seninkisinden alırım belki
Ben karbonhidrat diyeti de yaptım et diyeti de. En kısa zamanda en etkin sonucu et diyeti veriyor. Dukan diyeti, protein diyeti gibi değişik isimleri de var bu diyetin. Sadece et, yumurta, süt ve süt ürünlerinin tüketimini dayanıyor. 5 gün boyunca sadce protein alıyor, bu aşamda 3-5 kilo verip diğer aşamalara geçiyorsun. Diğer aşamalarda yavaş yavaş sebzeler filan da ekleniyor listeye :)) Ben yarın tekrar bu diyete başlamayı düşünüyorum. Bu aralar çok diyet değiştirdim ama dönüp dolaşıp yine bu diyete geliyorum. Hem tatlandırıcıya da izin varmış. Canım çok tatlı çekerse yoğurdun içine biraz tatlandırıcı karıştırıp yerim ya da tatlandırıcılı çay içerm bol bol
Karbonhidrat diyeti de besinlerdeki karbonhidrat değerlerinin hesaplanmasına dayanıyor. Marketten aldığın her şeyin üstünde 100 gramında şu kadar karbonhidrat değeri var diye yazar. Forumda da birçok besinin karbonhidrat değeri yazıyor. Gün boyunca istediğini yiyiyorsun ama toplam karbonhidrat değerin 50'yi geçmemeli. 1 dilim ekmekte 10 gr karbonhidrat var mesela, 100 gr peynirde 2 gr karbonhidrat. Böyle böyle tüm değerleri topluyor, en fazla 50'ye kadar geliyorsun canım
AZRASILAM
Pilavın 3-4 kaşığın 10 karbonhidrat var diye biliyorum. Mercimek, bakla, pirinç vs bunların karbonhidrat değerleri yüksek :97:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?