• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

[ı]slm kızlar..
Epeydir giremedim biliyorum çok boşladım ama yatılı misafirlerim vardı çok yoğundum veeeee hiç yüzüm yoktu o yüzden hiç birşey yazasım gelmedi yaaa:78:
şimdilik artıdayım malesef veee yeni yılla beraber yeni başlangıçlar kulağa çok hoş geliyor değil mi?

1 ocak itibarıyle hem sigarayı bırakıyorum hem de hızla zayıflıyorum size söz olsun benimle gelen var mı????

Hadi güldencim sıkıyönetim mi yapıyorsun,kural mı koyuyorsun yap bişeyler de burnumuz sürtsün...:35:

Geçen sosyete pazarına gittim kızlar ve üzerime olmayan bir elbise ve üzerime olmayan bir şort aldım ve her ikisini de 1 ay sonra giyip size göstercem...:65:
[/ı]

günaydın canım. Valla galiba aynı şeyleri düşünüyoruz. Ben geçen sene ocak 3 de sigarayı bıraktım 7ay içmedim tamamen unutmuştum da. Ama eşim tekar başladığı için kokuya tahammül edemeyip tekrar başladım salak gibi.
Ama ikimizde tekrar bırakma kararı aldık çünkü borç ödeyeceğiz.
Bende yeni yılda çok güzel başlangıçlar yapmak istiyorum.
Söz sana arkadaş olcam. Ikimizde birbirimize yamuk yapmayalım olur mu.

selam kızlar herkese günaydın..ne zamandır yazmaıyorum size ama inanın çok yoğunum hem iştehem de evin işlerinde..
biz pazar taşındık..
cuma-c.tesi eve badana yapıldı..naısl güzel oldu anlatamam..annemle babam gelmişlerdi bize yardıma Allahtan bayağı bir yerleştik..Eski ev rutubetli olduğundna herşey baştan yıkanıyor ütüleniyor falan mis oldu heryer mis..yeni evimizi de çok sevdim koşa koşa eve gidiyorum resmen..çok mutluyum çok..
ama gelin görün ki iyice şiştim düzenim iyice kaçtı..annem resmen beni aç bırakmaya çalışıyor bu aralar canım acayip tatlı istiyor nedense ama annem kesinlikle yedirmiyor..eve kola aldırmıyor vs..
benim de artık toparlanma vaktim geldi..bugün yemeğimi evden getirdim..yavaş yavaş spora da başlamamlazım da daha işler var ona var daha biraz zaman..
yeni yılda daha azimli oluruz işallah ya..bıktım artık şu ağırlığı taşımaktan..

Günaydın kızlar.
Bayadır giremiyorum ama artıkın yine burdayım.
Beni gören herkes hayırlı olsun kaç aylık hamilesin diyo kıslar:17::77::78:
Annayın artıkın durumun vahimliğini....
Neyse siz neler yapıyosunuz annatın bakalım...

Tekrar hoş geldin Seher :)
Tam olarak ne kadar kilo aldın? Fazla kaçamak yaptın mı bu zaman içinde?

günaydın kızlar bugün misafirm var
pek dahil olamıyacağım
bu arada yarın bildirim var
yarın için giremiyecek olan varsa akşamdan bildirim yapsın

Azracım çok yoğun bir programın var. Her gün bir yerlere koşturuyorsun. Bu koşuşturma içinde diyet ve spor yapmasan da kendiliğinden kilo verirsin :)

bugün gittim kan verdim tahliller için bakalım ne olcak ne sonuç çıkacak ama ben yine yediklerime dikkat ediyorum 3 günü geçti tuvalete çıkamadım hala

Geçmiş olsun Kaçakkız. Tahlil sonuçlarını bizimle de paylaş. Hep beraber bir çözüm buluruz :16:

selam kızlar herkese günaydın..ne zamandır yazmaıyorum size ama inanın çok yoğunum hem iştehem de evin işlerinde..
biz pazar taşındık..
cuma-c.tesi eve badana yapıldı..naısl güzel oldu anlatamam..annemle babam gelmişlerdi bize yardıma Allahtan bayağı bir yerleştik..Eski ev rutubetli olduğundna herşey baştan yıkanıyor ütüleniyor falan mis oldu heryer mis..yeni evimizi de çok sevdim koşa koşa eve gidiyorum resmen..çok mutluyum çok..
ama gelin görün ki iyice şiştim düzenim iyice kaçtı..annem resmen beni aç bırakmaya çalışıyor bu aralar canım acayip tatlı istiyor nedense ama annem kesinlikle yedirmiyor..eve kola aldırmıyor vs..
benim de artık toparlanma vaktim geldi..bugün yemeğimi evden getirdim..yavaş yavaş spora da başlamamlazım da daha işler var ona var daha biraz zaman..
yeni yılda daha azimli oluruz işallah ya..bıktım artık şu ağırlığı taşımaktan..

Tekrar hoş geldin :) Uzun zaman sesin soluğun çıkmayınca biz de merak ettik ama neyse ki tekrar aramızdasın :3: Şu diyet işini nasıl halledeceğiz bilmiyorum, aynı sorunlar bende de var. :43:

Kalktığımda diyet çok iyiydi ama yine bozdum, meyveli yoğurt yedim. Aslında günlük kaloriyi aşmış değilim ama yememem gereken bir şeyi yediğimde diyet yapasım kalmıyor benim. Galiba ben bu obezliğe mahkumum.
:97:

Son düzenleme:
Tekrar hoş geldin Seher :)
Tam olarak ne kadar kilo aldın? Fazla kaçamak yaptın mı bu zaman içinde?

Azracım çok yoğun bir programın var. Her gün bir yerlere koşturuyorsun. Bu koşuşturma içinde diyet ve spor yapmasan da kendiliğinden kilo verirsin :)

Geçmiş olsun Kaçakkız. Tahlil sonuçlarını bizimle de paylaş. Hep beraber bir çözüm buluruz :16:

Tekrar hoş geldin :) Uzun zaman sesin soluğun çıkmayınca biz de merak ettik ama neyse ki tekrar aramızdasın :3: Şu diyet işini nasıl halledeceğiz bilmiyorum, aynı sorunlar bende de var. :43:

Kalktığımda diyet çok iyiydi ama yine bozdum, meyveli yoğurt yedim. Aslında günlük kaloriyi aşmış değilim ama yememem gereken bir şeyi yediğimde diyet yapasım kalmıyor benim. Galiba ben bu obezliğe mahkumum.
:97:

ah be balım gerçekten çok koşturuom ama kine vermiyorum aksine alıyorum:50::50::43:

:14::14::14::14:
haftaa ssk ya gidecem
orda iyi bir diyetisyen varmış :2:
Çok güzel düşünmüşsün. En azından bu konuda bilirkişinin fikrini almak lazım. İnş benim diyetisyen maceram gibi olmaz. Ben sadece tahliller için hastaneye gidiyorum. Onun dışında gitmem, diyetisyenleri de sevmiyorum. :61: Bence hastaneye gidip bir güzel tahlillerini yaptır. Eğer bir problemin yoksa güzel, sana uygun br diyeti uygularsın ama diyetisyen konusunda sakın faza heyecanlanma. Bir liste tutuşturacak eline, evine gönderecek maalesef :44:

Çok güzel düşünmüşsün. En azından bu konuda bilirkişinin fikrini almak lazım. İnş benim diyetisyen maceram gibi olmaz. Ben sadece tahliller için hastaneye gidiyorum. Onun dışında gitmem, diyetisyenleri de sevmiyorum. :61: Bence hastaneye gidip bir güzel tahlillerini yaptır. Eğer bir problemin yoksa güzel, sana uygun br diyeti uygularsın ama diyetisyen konusunda sakın faza heyecanlanma. Bir liste tutuşturacak eline, evine gönderecek maalesef :44:

:39::39::39::39::39::39:
dietisyene kaçıncı gidişim:78::78:

Ben de bugün geç kaldım :(( ev misafir kaynıyor kızlar bir telaş sormayın,kiloyu bildirmeyi unutmuşum..(gerçi bildirilcek bir yanı yok!:(() artıdayım ama bugün regl oldum ondandır sanırım(yani umarım) 72 çıktım güldencim çok üzgünüm lafta yeni yılı başında 6 olan kilolarla karşılayacaktım..offf offf!
çok işim var çokkk!
akşam en az 14 kişiyiz ev ve yemekler beni bekler kızlar ben kaçtım..

SELAM KIZLARRR...hepinize mutlu seneler diliyorum 2011e de şişko giriyorum..bakalım hayırlısı:)
90.3 çıktım +300 üm maalesef..
nerde bnm oklavam:47:
günaydın kızlar azracım ben bir süre yokum eşim evde misafirmim gelecek sonra bomba gibi döneceğim ama bir süreliğine ayrılıyorum ama fırsat bulduğum an bakacağım sizlere sadece 25 güncük
tmm cnm yine de arada gir :54:
güldenim tebrik ederim canım bk yeni yıla 800 gr eksik girdin:3:
:90::90::90::90:keşke çift rakamlarda girseydim:84:
56,500 üm arkadaşlarr
sabitsin:24:
Ben de bugün geç kaldım :(( ev misafir kaynıyor kızlar bir telaş sormayın,kiloyu bildirmeyi unutmuşum..(gerçi bildirilcek bir yanı yok!:(() artıdayım ama bugün regl oldum ondandır sanırım(yani umarım) 72 çıktım güldencim çok üzgünüm lafta yeni yılı başında 6 olan kilolarla karşılayacaktım..offf offf!
çok işim var çokkk!
akşam en az 14 kişiyiz ev ve yemekler beni bekler kızlar ben kaçtım..

ah deryam bn senden umutluyudum
6lı rakamlara inersin diye bekliyordum:50:

Back