• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

kızlar önemli bir sorum olcak
şimdi koşu bandından indim
10dk 6km hızla 1000mt yaptım ama ki felaket bacak kaslarım ağrıyor
töbe 11. dakka yapamayacak hale geliyorum
nededn
ogün arkadaşla konuştum 6km hızla 2 saat aralıksız yürüyormuş:53:
bn 10dk zor yürüyorum
bacağım baldırım felaket ağrıyor
neden?:26:
Vücudunda, özellikle de bacaklarında bir ağrı hissettiğinde mutlaka 2-3 gün ara ver. Dizlere ve baldırlara çok fazla yük biniyor hareket esnasında. Normalden fazla hareket etmeye başlayınca bu durum daha da belirginleşiyor. Kendine dikkat et ve kendini fazla yorma canım :71:

Vücudunda, özellikle de bacaklarında bir ağrı hissettiğinde mutlaka 2-3 gün ara ver. Dizlere ve baldırlara çok fazla yük biniyor hareket esnasında. Normalden fazla hareket etmeye başlayınca bu durum daha da belirginleşiyor. Kendine dikkat et ve kendini fazla yorma canım :71:

saol cnm evet dizim bacağım felaket ağrıyor

Herkese günaydın hanımlar,

Protein diyetindeyim. Önümüzdeki pazartesi gününe kadar mümkün olduğunca böyle ilerlemek istiyorum. Emin değilim ama inşallah kilomda güzel değişiklikler olacak. Tartıdaki oynama beni de güzel etkileyecek, motive olacağım. Bu kadar kilo verdikten sonra şevkimi büsbütün kaybetmiştim. Tekrar hırslanacağımı umuyorum :69:

Son düzenleme:
Bugünüm şimdiye kadar güzel geçti.

Menü:

3/4 haşlanmış yumurta
birkaç dilim sucuk

arada: 1 tane şekersiz türk kahvesi

birkaç dilim sucuk
125 gr dil peyniri

birazdan şekersiz bir çay ya da kahve daha içicem. Sonra da saat 18.00 gibi yoğurt ya da dil peyniri yer ya da süt içer, sucuk yerim :69:

Menü:

3/4 haşlanmış yumurta
birkaç dilim sucuk

birkaç dilim sucuk
125 gr dil peyniri

birazdan şekersiz bir çay ya da kahve daha içicem. Sonra da saat 18.00 gibi yoğurt ya da dil peyniri yer ya da süt içer, sucuk yerim :69:

wingcim süpersin cnm
eşimsin halen
bn bugün az yedim ama kahvaltıyı kaçırdım bayaa

Menü:

3/4 haşlanmış yumurta
birkaç dilim sucuk

birkaç dilim sucuk
125 gr dil peyniri

Söylediğim gibi bir fincan şekersiz türk kahvesi içip 75gr kadar dil peyniri yedim. Eğer canım bir şeyler atıştırmak isterse yine şekersiz türk kahvesi ya da nescafe içmeyi düşünüyorum. Bunun dışında başka bir şey yemeyeceğim. Şimdi 70-80 dakika kadar yürüyüş yapacağım. Kaç kalori yaktığımı söylerim :16:

maşallahınız var kızlar ya ben diyet miyet yapamıyorum ama koçişimi kandırırısam tam kondisyon bisikleti alacağım boğazımı kesemiyorum madem spor yapayım zaten kg normal aslında boyuma göre benim problem basenlerde 10 cm incelmem gerekiyo bu bisiklet tam bana göre önce koçişi ikna etmem lazım malum hem ev küçük hemde en fazla 1 ay diyor sen sıkılırsın ayran gönüllüsün diyor:36: kayınvalidemler gelip gitsin ben kandırıp alırım kıyamaz bana:27:

maşallahınız var kızlar ya ben diyet miyet yapamıyorum ama koçişimi kandırırısam tam kondisyon bisikleti alacağım boğazımı kesemiyorum madem spor yapayım zaten kg normal aslında boyuma göre benim problem basenlerde 10 cm incelmem gerekiyo bu bisiklet tam bana göre önce koçişi ikna etmem lazım malum hem ev küçük hemde en fazla 1 ay diyor sen sıkılırsın ayran gönüllüsün diyor:36: kayınvalidemler gelip gitsin ben kandırıp alırım kıyamaz bana:27:

Ayşecim dışarıda yürüme imkanın yok mu? Bence yürüyüş kondisyon bisikletinden daha iyi :69:

wing cim dışarıda yürüyüş yapma imkanım yok burada olsada çoçukla ne kadar yürüyebilirim bide kendin giyin sonra onu giydir hazırla yani benim için zor

Anlıyorum, senin için spor aleti şart yani :)

Şu an kaç kilo oldun? Bir de hedefini unuttum ben senin. Kaç kiloda yeter artık diyeceksin? :)

Slm kızlar..
epeydir giremedim biliyorum çok boşladım ama yatılı misafirlerim vardı çok yoğundum veeeee hiç yüzüm yoktu o yüzden hiç birşey yazasım gelmedi yaaa:78:
şimdilik artıdayım malesef veee yeni yılla beraber yeni başlangıçlar kulağa çok hoş geliyor değil mi?

1 ocak itibarıyle hem sigarayı bırakıyorum hem de hızla zayıflıyorum size söz olsun benimle gelen var mı????

Hadi güldencim sıkıyönetim mi yapıyorsun,kural mı koyuyorsun yap bişeyler de burnumuz sürtsün...:35:

geçen sosyete pazarına gittim kızlar ve üzerime olmayan bir elbise ve üzerime olmayan bir şort aldım ve her ikisini de 1 ay sonra giyip size göstercem...:65:

Back