• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

selam kızlar...bugun direksiyon sınavım vardı...çok şükür 91 puanla geçtim...geç de olsa benim de artık bir ehliyetim var...çok mutluyum...

topik çok sessiz...takımda deryadan başka kilo veren yok galiba...noldu bize...silkinip toparlanmamız lazım

gözünaydın canımcım:71:

gruba çağırıyorum arkadaşlar ama şuan üye yok yok zaten
hereks zayıf sanırırm:52:

siz de çağırabilirisinz

Günaydın kızlar
bugün kızımn okul beslenme günü dünden beri canım çıktı resmn
sabah 1 posta götürdüm kızım ile şimdi börekleri götürecem
ordan da bi arkadaşa kahveye geçecem

kızlar olmuyor ama artık çok boş verdik buraları dieti
topik boş
çok radikal kararlar almak üzereyim haberiniz olsun

azracım takımı kapatmak olur mu hiç
eşim izne ayrılıyor çarşamba günü.ondan sonraki hafta da misafirim var ben izin istiyorum 24 güncük bu süreçte frenleyebildiğim kadar frenlemeye çalışırım kendimi ama eşim evde ve misafr varken zor olacak ama tatilden sonra tam gaz tam enerji burada olacağım

selam kızlar bugun temizlikle geçti...anca fırsat buldum...ama topiğimiz hiç ilerlemiyor...yeni kan lazım galiba...

bu arada night ve gülden güzel dilekleriniz içn teşekkürler...

Günaydın kızlar
bugün kızımn okul beslenme günü dünden beri canım çıktı resmn
sabah 1 posta götürdüm kızım ile şimdi börekleri götürecem
ordan da bi arkadaşa kahveye geçecem

kızlar olmuyor ama artık çok boş verdik buraları dieti
topik boş
çok radikal kararlar almak üzereyim haberiniz olsun

günaydın kızlar evt gaza gelmemiz lazım artık. ama ben önümüzde ki hafta olamayacağım 29 unda eşim izne ayrılıyo 4 ünde de kayınvalidemler gelecek. kayınvalidemler gelince hiç giremem.10-15 gün kalırlar herhalde

kızlar
ya takımı kapatalım
ya kaptanı yani beni değiştirelim(hiç bir şekilde alınmam)
yada bir yola girelim

karar ve düşünce bekliyorum

olmuyor böyle!!!!!

azracım takımı kapatmak olur mu hiç
eşim izne ayrılıyor çarşamba günü.ondan sonraki hafta da misafirim var ben izin istiyorum 24 güncük bu süreçte frenleyebildiğim kadar frenlemeye çalışırım kendimi ama eşim evde ve misafr varken zor olacak ama tatilden sonra tam gaz tam enerji burada olacağım

Takımımızda gerçekten hareket yok. Daima takımı takip ediyorum ama bir hareket olmayınca yazmak gelmiyor içimden. Bence üye sayımız az. Bu hareketsizliğin temel sebebi bu. Yeni üye taze kan ve enerji demek. Şu an grup genelinde bir boşvermişlik var, aldı başını gidiyor. Doğru dürüst hiçkimse diyet yapmıyor. Ayşecim'i söylemiyorum bile :9: Bu aralar iştahın çok açık, senin adına endişeleniyorum :) Bir de misafirlerin gelecekmiş. Şimdi daha çok dikkatli olman lazım. Sakın kilo alma canım :57: Ben grup arkadaşlarımdan memnunum, bu grubun dağılmasını istemem. En en en kötü ihtimal başka bir takımla birleşebiliriz belki ama yine bu grubun üyeleri dağılmadan. Benim aklıma bu seçenekler geliyor :26:

takımın kapanmasına çok üzülürüm...burayı fazla takip edemiyorum ama nete girdiğimde ilk uğradığım yer burası...

takıma canlılık gelmesi adına kararlar alabiliriz.

katı kurallar alınabilir...yeni üyeler alınabilir...

Son düzenleme:
kızlar önemli bir sorum olcak
şimdi koşu bandından indim
10dk 6km hızla 1000mt yaptım ama ki felaket bacak kaslarım ağrıyor
töbe 11. dakka yapamayacak hale geliyorum
nededn
ogün arkadaşla konuştum 6km hızla 2 saat aralıksız yürüyormuş:53:
bn 10dk zor yürüyorum
bacağım baldırım felaket ağrıyor
neden?:26:

nededn
bn 10dk zor yürüyorum
azracım herkesin vücut yapısı bünyesi farklı.birde daha yeni aldın ister istemez bir hamlık var vucudunda birden yüklenme kesinlikle.yavaş yavaş vucudunu alıştırarrak başla.zamanla agrıların gçer canım

nededn
bn 10dk zor yürüyorum

canım öncelikle vücudun ham...daha alışamamışsın...10 dk ile başla bir kaç gün sonra 15 dk sonra 20 dk şeklinde kademeli olarak arttırırsın...bir de ara vermemen lazım...hergün düzenli yaparsan daha çabuk alışırsın...

azracım herkesin vücut yapısı bünyesi farklı.birde daha yeni aldın ister istemez bir hamlık var vucudunda birden yüklenme kesinlikle.yavaş yavaş vucudunu alıştırarrak başla.zamanla agrıların gçer canım
vucütta ağır olunca :59::59:
canım öncelikle vücudun ham...daha alışamamışsın...10 dk ile başla bir kaç gün sonra 15 dk sonra 20 dk şeklinde kademeli olarak arttırırsın...bir de ara vermemen lazım...hergün düzenli yaparsan daha çabuk alışırsın...

işte işim çıkıyor bazen
belkide ondan olabilir cnm

biz niye diğer takımlar gibi olamıyoruz ya...diğer takımların sayfalarını gezdim de ne güzel paylaşımlar var...

bugünkü menüm...

sabah 1 dilim ekmekle klasik kahvaltı
öğle çorba ve iki üç çatal patates,mantar 2 dilim ekmek
akşam ıspanak yoğurt salata yedim

arkadaşlar benim kabızlık geçmiyor pufff 57 de yapıştım kaldımmm

bol bol bitki çayı içmelisin...sabah aç karnına kuru kayısı sonra büyük bardak ılık su iyi gelir..bol bol meyve yemeklerde bol salata tüketmeli ve beyaz ekmekten uzak durmalısın...ben de sık sık yaşıyorum canım iyi bilirim...ama bunlara uyarsan hiç sıkıntı olmaz..birde yemeğe mutlaka çorba ile başlamalısın...

Back