Vücudunda, özellikle de bacaklarında bir ağrı hissettiğinde mutlaka 2-3 gün ara ver. Dizlere ve baldırlara çok fazla yük biniyor hareket esnasında. Normalden fazla hareket etmeye başlayınca bu durum daha da belirginleşiyor. Kendine dikkat et ve kendini fazla yorma canımkızlar önemli bir sorum olcak
şimdi koşu bandından indim
10dk 6km hızla 1000mt yaptım ama ki felaket bacak kaslarım ağrıyor
töbe 11. dakka yapamayacak hale geliyorum
nededn
ogün arkadaşla konuştum 6km hızla 2 saat aralıksız yürüyormuş
bn 10dk zor yürüyorum
bacağım baldırım felaket ağrıyor
neden?:26:
Vücudunda, özellikle de bacaklarında bir ağrı hissettiğinde mutlaka 2-3 gün ara ver. Dizlere ve baldırlara çok fazla yük biniyor hareket esnasında. Normalden fazla hareket etmeye başlayınca bu durum daha da belirginleşiyor. Kendine dikkat et ve kendini fazla yorma canım
Bugünüm şimdiye kadar güzel geçti.
Menü:
3/4 haşlanmış yumurta
birkaç dilim sucuk
arada: 1 tane şekersiz türk kahvesi
birkaç dilim sucuk
125 gr dil peyniri
birazdan şekersiz bir çay ya da kahve daha içicem. Sonra da saat 18.00 gibi yoğurt ya da dil peyniri yer ya da süt içer, sucuk yerim
wingcim süpersin cnm
eşimsin halen
bn bugün az yedim ama kahvaltıyı kaçırdım bayaa
Bugünüm şimdiye kadar güzel geçti.
Menü:
3/4 haşlanmış yumurta
birkaç dilim sucuk
arada: 1 tane şekersiz türk kahvesi
birkaç dilim sucuk
125 gr dil peyniri
birazdan şekersiz bir çay ya da kahve daha içicem. Sonra da saat 18.00 gibi yoğurt ya da dil peyniri yer ya da süt içer, sucuk yerim
maşallahınız var kızlar ya ben diyet miyet yapamıyorum ama koçişimi kandırırısam tam kondisyon bisikleti alacağım boğazımı kesemiyorum madem spor yapayım zaten kg normal aslında boyuma göre benim problem basenlerde 10 cm incelmem gerekiyo bu bisiklet tam bana göre önce koçişi ikna etmem lazım malum hem ev küçük hemde en fazla 1 ay diyor sen sıkılırsın ayran gönüllüsün diyorkayınvalidemler gelip gitsin ben kandırıp alırım kıyamaz bana
wing cim dışarıda yürüyüş yapma imkanım yok burada olsada çoçukla ne kadar yürüyebilirim bide kendin giyin sonra onu giydir hazırla yani benim için zor
şuan 63 kg canım 55 olmak istiyorum.aslında 58 en ideal kg benim için ama 55 olursam dikkat etmek zorunda olmam bol bol kaçamak yaparım wingcim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?