Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Tünaydınn kızlar..
herkes de demek aynı sorun..ben de bişeyler yazıyorum ama güldenden başka cvp veren yorum yapan olmayınca sıkılıyorum açıkcası,topikte çok sohbet ortamı yok..

dün aşure yapmamak için zor tuttum kendimi keşke biri getirse diyordum ki kayınvalidem elinde aşureyle geldi,çok abartmadım ama götürdüm yani...
bugün açlık günüm,dünün acısını çıkartmam lazım ve cumaya kadar en az 71 olmam lazım çok yavaş gidiyorum çok...

ahh ahh handeryacım bu hafta bu aşure beni mahvetti kendim yaptım koca bir tencere yarısını ben yedim:78:aşureye bayılırım güzelde yaparım.2 gün önce de arkadaş getirdi onu da ben yedim:84:
ben eskiden böyle değildim evlenmeden önce yani annem hayret ediyo ite kaka yemek yerdim.çok iştahsızdım.oda çok kötü bişey bazen diyorum yine öyke iştahsız olsam diye ama yok oda hiç iyi değil
yemek görünce tiksiniyosun akşam yemekleri işkence gibi gelio vs.:95:yediğin şeyden zevk almak gibisi yok

bugün sabah utanıyorum artık:78: 4 tane poğaça yedim eşim göndermiş hayır diyemeyeceğim şeylerden malesef:26:
öğlen hiç bişey yemedim bilmem telafi olurmu
akşamda bu sefer gerçekten mantar çorbası içeceğim sadece kalorisi 64 ve meyve ile kandıracağım kendimi

ayşem sen zayıflama topiğindemisin
kilo almaya çalışanlar topiğinde mi

Selam hanımlar :)

Diyetim şu ana kadar yolunda gidiyor ama gruba bakıyorum da herkes dağılmış. Ayşecim bu ne iştah böyle Artık dur demenin zamanı gelmedi mi?

Azra yine cız yaptın galiba? Neden yerden yere vurayım seni? Neler yedin? :111:

selam kızlar...dün ardamın doğum gününü kutladık...çok güzel geçti..okuldan arkadaşlarla kutladık...çok yoruldum ama değdi...

dün ve bugun akşam yemeği yemedim ama pastadan mercimek köftesinden götürdüm:78:...acayip bir şişkinliğim var...regl de oldum...bu hafta artı çıkacağım galiba...ne güzel 55 küsurları gördüm yarın akşama da müdür beyin evinde davetliyiz...allahım bitsin artık davetler, kutlamalar...

ALLAHım hayırlı yaşlar uzun sağlıklı ömürler versin ardamıza
resimleri gördüm süper masa walla kim olsa dayanamazdı

çokocum nice sağlıklı mutlu yıllar oğluşuna canım.hani resimler bende görmek istiyorum
yarın evlilik yıldönümümüz bizimde 3 yıl olacakıgdıra gidecektik ama akşam gidip gelmesi baya geç olacak öyle ahım şahımda bir yer yok zaten bizde ve olmaya karar verdim ben hazırlık yapacağım servis falan eşime aiit olacak bide pasta keseriz ohh romatik romantik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…