Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
simeranya hoş geldin canım
büyümez mi 1.5 yaşın yaramaz mı yaramaz bir cadı oldu canımHoşbulduk sarı şekerim naber kuzun büyümüştür dimi
büyümez mi 1.5 yaşın yaramaz mı yaramaz bir cadı oldu canım
Ben kesin böyle ölcemde seni bilmem kuzu, ben sürekli yüzdüm bu kg a düşerken ama devamlılığını getiremiyorum hele takımdan koptummu kesin toparlayamıyorum, 3 lülere çıkmama ramak vardı durdurdum bir ara 8 leri bile görmüştüm, çok üzülüyorum ya, herşeyde bu kadar çok irade gösterirken, ne yapsak bilemiyorumki ama ben sanırım gene yüzmeye başlayacağım balcığım, sen neler yapmayı düşünüyorsun ?
kızlar ben kaçar..annemler yolda akşam 21 gibi işallah bende olcaklar çok mutluyum heyooo öptümm hepinizi..
nihalcim gözünaydın canım..
yarın büyük gün ama, eşim bugün kocaman bir gül buketiyle geldi:123:çok mutlu oldum çok güzel bir not yazmış üstüne de
tmm cnmmmAzracım ben 2 hafta kilo bildiriminde bulunmayacağım. 2 hafta için izin rica ediyorum :118:
Her şey güzel gidiyordu ama tekrar tatlı krizim başladı :26: Sabahtan akşama kadar binbir çeşit tatlı yedim, aklınıza ne gelirse. Birdenbire oluyor, neden kaynaklandığını da bilmiyorum, kendime engel olamıyorum. En azından verdiğim kiloları geri almayayım Ne zaman arzuladığım kiloya ulaşacağım, böyle yaparak işleri daha da zorlaştırıyorum
yarın sabah unutmazsam tatılacağım bakalım kaç çıkacağım