• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

çokocum nice sağlıklı mutlu yıllar oğluşuna canım.hani resimler bende görmek istiyorum
yarın evlilik yıldönümümüz bizimde 3 yıl olacak:69:ıgdıra gidecektik ama akşam gidip gelmesi baya geç olacak öyle ahım şahımda bir yer yok zaten bizde ve olmaya karar verdim ben hazırlık yapacağım servis falan eşime aiit olacak bide pasta keseriz ohh romatik romantik:69:

kızlar hepinize merhaba.
öncelikle özür diliyorum bir haftadır yokum ama geçen hafta sadece işlerimi toparlayıp hemen çıkıyordum. Hiç burda durmadım. Malum ev meselesi..
Bu haftada pazartesiden beri internetim yok. Bağlantım yok.
şimdide buraya yazı yazma panelimi bulamadım bende alıntı ile yazı yazıyorum.
Işlerimi toparlayayım geçmişi okuyup bütün sorularınıza cevap vercem.
Tekrar özür diliyorum.
ştttt kaptanımm :38::77::17:

gayacim çok merak ettik seni iyi herşey yolunda yani ee hadi anlat bakalım ne yaptın 1 hafta

canım teşekkür ediyorum.
sölemiştim ya kredi ile ev almayı düşünüyoruz krediyi bekliyoruz diye.
işte kredi tapu emlak derken 1 haftadır mekik dokuyorum hiç hesapta olmayan aksilikler çıktı satıcıyla ilgili. onları hallettik dedik tapu kadastronun elektiriklerri kesilmiş borç yüzünden bir iki gün ona gittim geldim. sonra bankada bizim kredi işlemlerimiz bitti dedik bizim kağıtları orda çalışanlar farkında olmadan müsvette olarak kullanmışlar. tam satış yapılacak satıcının kimlik nosu yokmuş cüzdanda bi günde onla uğraştık bekledik.
yaniiii o kadar aksilik oldu ki bankada emlakta şaşırdı.
düşünün 20 günü buldu nerdeyse. en sonunda dün hallettik tapumuzu aldık kızlar.
allah utandırmadan pişman etmeden ödemeyi nasip eder inşallah. ankarayı bilenler için sölüyorum ev etimesgutta. anca oraya gücümüz yetiyor.
öle işte kızlar.
siz nasılsınız neler yaptınız bakalım...

gözünaydın gayecim güle güle oturun çok sevindim canım ne zaman taşınıyorsun

canım çok teşekkür ediyorum. bilmiyorum kendine ait bir evin varmı ama eğer yoksa çoook çok daha iyileri seninde olsun.
ev sahibinin çıkmak için bir ay yasal izni var. yani ocak sonunu bulur.

selam kızlar naıslsınız...ben de ne zamandır yazamıyorum size gaye gibi kusura bakmayın valla ben de ev işiyle uğraşıyorum öylesine nette bir ev bakarken bayıldım c.tesi bakmaya gittik ve tutmaya karar verdik çok beğendik evi..derken apar topar taşınma telaşı başladı hiç de hazırlığımız yoktu elimiz ayağımıza dolandı resmen..annemler geliyorlar yardıma...biz şubat gibi taşınmaya karar vermiştik evi beğennce ama ev sahibi evi çok isteyen var o kadar bekleyemem deyince (depozitoyu verelim kira sonraki ay başlasın demiştik kabul etmedi tabi)ee bu sefer 2 kira vermemek için mecbur c.tesi taşıncam...ee biz çalışıyoruz akşam 20 e doğru eve geliyoruz neyle ne kadar ilgilencez mecbur annemlere imdat çağrısı yaptım ..emekliler zaten geliyolar sğaolsunlar..taşınma şirketiyl anlaştık evelki gün expertiz geldi dün akşam 15 koli falan yaptım..çok heyecanlıyım kızlar ya çok güzel ev çok içime sindi..175 m2 3 oda bir salon ebeveyn banyolu mutfağı geniş tüm odalar nerdeyse salon kadar 5 katlı binanın 3. katı her katta 1 daire falan işte..hemen c.tesi gelsin istiyorum..
gayecim eviniz hayırlı olsun bir kere girildi mi borca ödenir gider hiç güzel canını sıkma..bizim kendi evimizi almaya daha çook var ama işallah bir gün bize de nasip olur..

sabah kahvaltı yapmaya fırsatımın olmadığının söylemiştim ama küçük bir kurabiye parçası buldum onu attım ağzıma tek şekerlide nescafe içtim yarım bardak kadar
az önce kırmızı laanayı yoğurtladım salata niyetine ondan yedim birde maydonoz onuda limonla yedim patates püreli göfte yapmışlar ondan ve az bişi çubuk makarna yedim.

selam kızlar naıslsınız...ben de ne zamandır yazamıyorum size gaye gibi kusura bakmayın valla ben de ev işiyle uğraşıyorum öylesine nette bir ev bakarken bayıldım c.tesi bakmaya gittik ve tutmaya karar verdik çok beğendik evi..derken apar topar taşınma telaşı başladı hiç de hazırlığımız yoktu elimiz ayağımıza dolandı resmen..annemler geliyorlar yardıma...biz şubat gibi taşınmaya karar vermiştik evi beğennce ama ev sahibi evi çok isteyen var o kadar bekleyemem deyince (depozitoyu verelim kira sonraki ay başlasın demiştik kabul etmedi tabi)ee bu sefer 2 kira vermemek için mecbur c.tesi taşıncam...ee biz çalışıyoruz akşam 20 e doğru eve geliyoruz neyle ne kadar ilgilencez mecbur annemlere imdat çağrısı yaptım ..emekliler zaten geliyolar sğaolsunlar..taşınma şirketiyl anlaştık evelki gün expertiz geldi dün akşam 15 koli falan yaptım..çok heyecanlıyım kızlar ya çok güzel ev çok içime sindi..175 m2 3 oda bir salon ebeveyn banyolu mutfağı geniş tüm odalar nerdeyse salon kadar 5 katlı binanın 3. katı her katta 1 daire falan işte..hemen c.tesi gelsin istiyorum..
gayecim eviniz hayırlı olsun bir kere girildi mi borca ödenir gider hiç güzel canını sıkma..bizim kendi evimizi almaya daha çook var ama işallah bir gün bize de nasip olur..

canım bizimkide işte kiraya vereceğimizi krediye verelim dedik ondan oldu yoksa imkanlarımızın olduğundan değil. zaten 2+1 ama bi yerlerden başlayalım dedik.
sende güle güle otur inşallahhh ondan sonraki durağın inşallah kendi evin olur.

canım teşekkür ediyorum.
sölemiştim ya kredi ile ev almayı düşünüyoruz krediyi bekliyoruz diye.
işte kredi tapu emlak derken 1 haftadır mekik dokuyorum hiç hesapta olmayan aksilikler çıktı satıcıyla ilgili. onları hallettik dedik tapu kadastronun elektiriklerri kesilmiş borç yüzünden bir iki gün ona gittim geldim. sonra bankada bizim kredi işlemlerimiz bitti dedik bizim kağıtları orda çalışanlar farkında olmadan müsvette olarak kullanmışlar. tam satış yapılacak satıcının kimlik nosu yokmuş cüzdanda bi günde onla uğraştık bekledik.
yaniiii o kadar aksilik oldu ki bankada emlakta şaşırdı.
düşünün 20 günü buldu nerdeyse. en sonunda dün hallettik tapumuzu aldık kızlar.
allah utandırmadan pişman etmeden ödemeyi nasip eder inşallah. ankarayı bilenler için sölüyorum ev etimesgutta. anca oraya gücümüz yetiyor.
öle işte kızlar.
siz nasılsınız neler yaptınız bakalım...
gaye yaaa şükür geldin
çok meraklndık walla ama güzel haberlerle gelmişsin
çok ii etmişsiniz güle güleeee oturuuun ağız tadıyla huzurla oturmak nasip etsin rabbim

:52::52::52::52:
nihaaaaaaal sende mii
ii güzelim yaa yeni ev yeni hayat güle güle otur cnm sende
içinede sinmiş oh ne güzel

canım bizimkide işte kiraya vereceğimizi krediye verelim dedik ondan oldu yoksa imkanlarımızın olduğundan değil. zaten 2+1 ama bi yerlerden başlayalım dedik.
sende güle güle otur inşallahhh ondan sonraki durağın inşallah kendi evin olur.

sağol canım benim...işallah diyorum..benim kira da çok değil 650..

gaye yaaa şükür geldin
çok meraklndık walla ama güzel haberlerle gelmişsin
çok ii etmişsiniz güle güleeee oturuuun ağız tadıyla huzurla oturmak nasip etsin rabbim

:52::52::52::52:
nihaaaaaaal sende mii
ii güzelim yaa yeni ev yeni hayat güle güle otur cnm sende
içinede sinmiş oh ne güzel
nihalim çok teşekkür ediyorum. kmisenin teli olmadığı için haber veremedim.

sağol canım benim...işallah diyorum..benim kira da çok değil 650..
nihalim 650 bana göre az para değil. ben 450 kira veriyordum. şimdi 750 kredi ödeyeceğim. valla bu bile korkutuyo beni. ama gelir gider dengesiyle alakalı sanırım. bizim gelir çok olmadığı için bu bile bana çok geliyor...

sağol güldenim ben ev almadım ama kiraya çıkıyorum yine ama çok güzel ev yaaa çok heyecanlıyım..kocaman ev ohh missss..spor yapmak için bol bol yer olck ama bakalım yapabilecek miyim:))
bu arada ben diyeti boşladım kızlar ya özel menü falan hazırlayamadım p.tesi sıkı yönetime başlıcam yine..

çokocum nice sağlıklı mutlu yıllar oğluşuna canım.hani resimler bende görmek istiyorum
yarın evlilik yıldönümümüz bizimde 3 yıl olacak:69:ıgdıra gidecektik ama akşam gidip gelmesi baya geç olacak öyle ahım şahımda bir yer yok zaten bizde ve olmaya karar verdim ben hazırlık yapacağım servis falan eşime aiit olacak bide pasta keseriz ohh romatik romantik:69:
cnm inşallah 3ün yanına sıfırı koyduğunuz günleride görürsünüz:nazar::69:
ben bugün kahvaltı edemiyeceğim gibi gözüküyor.Bende nescafe aldım yarım bardak şekerim düşmesin diye içine bir kesmeşeker attım
birazda hareketini artırsan işin basitleşecek:6:
sağol güldenim ben ev almadım ama kiraya çıkıyorum yine ama çok güzel ev yaaa çok heyecanlıyım..kocaman ev ohh missss..spor yapmak için bol bol yer olck ama bakalım yapabilecek miyim:))
bu arada ben diyeti boşladım kızlar ya özel menü falan hazırlayamadım p.tesi sıkı yönetime başlıcam yine..

olsun cnm yeni ev sonuçta
diet konusunda bnde öyle oldum yaaa
şimdi gidim koşum azccık

Selamın aleyküm kuzuş azrasılacığımmm, nasılsınız kardeş takıııım :38:

:54::54:simoşum cnm hoşgelmişsin nasılsın iyiymisin azcık bir kilo alıp dönmüşsün ama yine de iyi en azınd a3 hanelerde değilsin
bni heeç sorma:78: aynıyım aynı:39:
sen nasıl düştün 112lerden 90 lara hatta bi ara 80lerin sonundaydın:30:
ne yaptın balım yaa:23:
bn böler şişgo mu ölcem:31:

:54::54:simoşum cnm hoşgelmişsin nasılsın iyiymisin azcık bir kilo alıp dönmüşsün ama yine de iyi en azınd a3 hanelerde değilsin
bni heeç sorma:78: aynıyım aynı:39:
sen nasıl düştün 112lerden 90 lara hatta bi ara 80lerin sonundaydın:30:
ne yaptın balım yaa:23:
bn böler şişgo mu ölcem:31:

Ben kesin böyle ölcemde seni bilmem kuzu, ben sürekli yüzdüm bu kg a düşerken ama devamlılığını getiremiyorum hele takımdan koptummu kesin toparlayamıyorum, 3 lülere çıkmama ramak vardı durdurdum bir ara 8 leri bile görmüştüm, çok üzülüyorum ya, herşeyde bu kadar çok irade gösterirken, ne yapsak bilemiyorumki ama ben sanırım gene yüzmeye başlayacağım balcığım, sen neler yapmayı düşünüyorsun ?

Back