bende geliyorum kimse yok ortam yok ben aldım başımı gidiyorum yiyorum habire bi çözüm bulmam lazım.bende mi ayrılsam bir süre takımdan acaba yerimde sayıp duruyorum
bu arada benim kabız oldum yine:2::2::2::2:
şeytan dürttü tartılmayacaktım ama tartıyı açıkta bırakmışım yatağın altına koymamamışım görünce tartılasım geldi.
sonra annem kabızsın kızım normal haliyle yediklerin miğdede haliyle kilo alırsın dedi bende o hırsla çıktım dışarıda koşturdum yürüm biraz eve dönerkende kayısı aldım.7 sekiz tane yedim içtim suyu tuvalete çıktım :) 56.800 çıktım sabah tuvalet yüzünden mi kilom diye bakmak için tartıldım şimdi
bugün salı cuma günü sabahına kadar tartılmayacağım söz.
yediklerime içtiklerimie dikkat edeceğim.birde bu hafta her sabah kayısı yiyeceğim.Düzene girsin diye sindiririm
haklısın ayşecim ama bak daimi olarak sen bn kaçakkız varevet azracım bi isteksizlik var iştahım açık spora başlayacağım leslieye madem yiyorum en azından spor yapayım.kimseler yok bide giriyorum yazıyorum sanki kendi kendime konuşuyorum
limonlu suyu bırakmadım cnm her sabah içiyorum.İnşallah cuma günü 56 kilo olacağım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?