• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Çokocum sevgili ortim d.gününde çok kaçırma emi..takibindeyim :)) bu arada nice güzel yıllara ardaya..

ben bi türlü spora zaman ayırmıyorum ve kendime de sinir oluyorum yaaa..nolcek benim bu tembelliğim,zamansızlığım bilmiyorum..:47:

Bugün bir arkadaşımla konuştum güldencim senin kullandığın hap xenicalmiydi?
arkadaşım o hapa başlamış ve daha ilk günden idrardan falan resmen kristal gibi yağ damlalrı görülüyormuş,tamamen yağsız beslenmesine rağmen büyük tuvalete çıktığında resmen yağ birikimleri varmış görmüş şok olmuş,anlattı bende şok oldum..gülden senin ilaçda öyle mi merak ettim?

evet cnm dışkısında bol bol yağ akacak özellikle ogün yağlı yediyse vay haline diyorum kendisi bile hissetmeden yağlı gaz kaçırabilir afedersiniz ama bu ilk etapta oluyor sonra alışılıyor biliniyor
arkadaşına dr raporlamı vermiş çünkü o sadeced BMI indeksi40,0 ve üstü olana veriliyor

günaydın kızlar
çokocum öncelikle kutlarım ardanın d.gününü allah uzun sağlıklı v e hayırlı ömürler versin
kardeşimn istenme işini sormuşsun yazacam ne zmndır yazamadım birtürlü kardeşim istmeiyor çocuk bursada yaşıyormuş kardeşim gurbete gitmek istemiyor

Hayırlısı ne ise o olsun canım :) Vardır her işte bir hayır :69:

Çokocum sevgili ortim d.gününde çok kaçırma emi..takibindeyim :)) bu arada nice güzel yıllara ardaya..

ben bi türlü spora zaman ayırmıyorum ve kendime de sinir oluyorum yaaa..nolcek benim bu tembelliğim,zamansızlığım bilmiyorum..:47:

arkadaşım o hapa başlamış ve daha ilk günden idrardan falan resmen kristal gibi yağ damlalrı görülüyormuş,tamamen yağsız beslenmesine rağmen büyük tuvalete çıktığında resmen yağ birikimleri varmış görmüş şok olmuş,anlattı bende şok oldum..gülden senin ilaçda öyle mi merak ettim?

Bu ilacın mutlaka doktor kontrolünde alınması lazım. Umarım kendi başına karar vermemiştir bu ilacı kullanmaya.

selam kızlar, ben 5. takımın şişkosu shelly. Hedefim 60 kilo, başlangıç 75 kilo. iki ay olacak ama ben daha 3 kilo verebildim. buna rağmen geçen hafta hemen hergün kaçamak yaptım ve bir haftada 300 gramını geri aldım. Ben pis şişkonun tekiyim. Benimle dalga geçer misiniz :)

Bu haftayı kendime "merhamet yok" haftası ilan ediyorum. Hergün spor, sıfır kaçamak ve doğru beslenmeyle haftaya tam 70 kiloya inmek istiyorum. bütün kadınlar kulübü duysun :)

selam kızlar, ben 5. takımın şişkosu shelly. Hedefim 60 kilo, başlangıç 75 kilo. iki ay olacak ama ben daha 3 kilo verebildim. buna rağmen geçen hafta hemen hergün kaçamak yaptım ve bir haftada 300 gramını geri aldım. Ben pis şişkonun tekiyim. Benimle dalga geçer misiniz :)

Bu haftayı kendime "merhamet yok" haftası ilan ediyorum. Hergün spor, sıfır kaçamak ve doğru beslenmeyle haftaya tam 70 kiloya inmek istiyorum. bütün kadınlar kulübü duysun :)

Kendine karşı bu kadar acımasız olma, kendini böyle hırpalama. :16:
Ben seninle dalga geçmek yerine sana destek olmayı tercih ederim çünkü DEĞERLİSİN :) Bundan emin ol. :29:

Sabah: 1 altın ekmek (200 kalori) ve 50 peynir (125 kalori)

Arada: 1 elma (60 kalori)

Öğle: Yarım porsiyon kuru fasülye ( 165 kalori), yarm porsiyon pilav (160 kalori)

Akşam: 1 kase ezogelin çorbası (140 kalori), salata (50 kalori)

TOPLAM: 900 kalori

Birazdan da saat 18'den önce bir muz yerim. O da 100 kalori. Bugünü 1000 kalori ile kapatmış oluyorum.

slm kızlar
azracım ben sevdiği istemeye geldi sandım yok muydu arkadaşı sanki resimlerde görmiştüm hayırlısı olsun gurbetlik zor gerçekten

Ben de sevdiği biri var zannediyordum. İnsan sevince gurbete katlanır da aksi takdirde zor :50:

Son düzenleme:
Durmadan diyet yapıyorum. Bu durum yoruyor insanı. Mesela kalori sayıyorum ama bir süre sonra bundan da sıkılmaya başlıyorum. Az yemek beni yormuyor ama acaba doğru mu besleniyorum diye düşünmek beni epey yoruyor :97: Simit diyetine bakıyordum şimdi. Simit yemeyi seviyorum, diyettekiler de öyle zor bulunan şeyler değil. Yapılabilir diye düşünüyorum. Belki söylendiği kadar fazla kilo kaybı olmayabilir ama yine de belli bir ölçüde kilo verilir bence. Simit diyetini yapanlar var mı arkadaşlar ya da benimle birlikte denemek isteyen? Destek alınca bu işler daha kolay oluyor :):10:

Azracım, eşim olduğun için sana özel bir teklifle geliyorum :) Ne dersin, beraberce deneyelim mi bunu? :16:

heyyyy kızlarrr ben burdayım

hemen anlatim yediklerimi
sabah ılık limonlu su itinayla içildi
2 dilim kepek ekmeği kibrit kutusu kadar peynir şekersiz çay 3 tane mi ne siyah zeytin yedim
öğlen ise bir paket tuzlu susamlı çizi yedim akşamda yediklerimi sayayım hemencecik 2 parça tavuk yedim büyük bir dabakta roka salatası yedimmm :)

selam kızlar herkese hayırı cumalar..inanılmaz yoğunum yazamadım sizlere..beni sabit geçin sabah tartılamadım bile..hastalandım üşüttüm sanırım kusup duruyorum sonra tuzlu bişiler yiyorum midemi bastırsın diye yine bulanıyor falan fenayım..
öpüyorum hepinizi..haftaya telafi ederim kusura bakma güldenim..
oooo meraba nihalcim hatırladınmı tatlım beni geçmiş olsun tatlım göremiyorum seni artık topikte(80-89 topiğinde)kayıplardasın bende 6.takımdayım hemde topikteyim çünkü topikteki arkadaşlarımdanda ayrılamadım:)) her iki yerede paylaşımda bulunuyorum görüşmek dileğiylen cnm k.i.b :16:

handecim sanada meraba gülüm senide burda görünce baya şaşırdım:))daha doğrusu takımdan isminizi gördüm tanıdım bomba gibi gördüm seni hepte öyle ol tatlım senide nihal gibi göremiyorum topikte neyse tatlım senide çok öpüyorum k.i.b görüşmek dileğiyle :16:

slm kızlar
azracım ben sevdiği istemeye geldi sandım yok muydu arkadaşı sanki resimlerde görmiştüm hayırlısı olsun gurbetlik zor gerçekten
yok cnm bu gelenler başkasıdı
Durmadan diyet yapıyorum. Bu durum yoruyor insanı. Mesela kalori sayıyorum ama bir süre sonra bundan da sıkılmaya başlıyorum. Az yemek beni yormuyor ama acaba doğru mu besleniyorum diye düşünmek beni epey yoruyor :97: Simit diyetine bakıyordum şimdi. Simit yemeyi seviyorum, diyettekiler de öyle zor bulunan şeyler değil. Yapılabilir diye düşünüyorum. Belki söylendiği kadar fazla kilo kaybı olmayabilir ama yine de belli bir ölçüde kilo verilir bence. Simit diyetini yapanlar var mı arkadaşlar ya da benimle birlikte denemek isteyen? Destek alınca bu işler daha kolay oluyor :):10:

Azracım, eşim olduğun için sana özel bir teklifle geliyorum :) Ne dersin, beraberce deneyelim mi bunu? :16:

olur ortim nasıl diyetmiş bu

heyyyy kızlarrr ben burdayım

hemen anlatim yediklerimi
sabah ılık limonlu su itinayla içildi
2 dilim kepek ekmeği kibrit kutusu kadar peynir şekersiz çay 3 tane mi ne siyah zeytin yedim
öğlen ise bir paket tuzlu susamlı çizi yedim akşamda yediklerimi sayayım hemencecik 2 parça tavuk yedim büyük bir dabakta roka salatası yedimmm :)

:46::46::46::46::46:

bugünde evdeyim diye limonlu suyumu içmemezlik yapmadım kalkar kalmaz içtim
sabah haşlanmış yumurta yumurtalar küçüktü ben 1,5 yedim 2 dilim kepek ekmeği,4 adet zeytin,şekersiz çay,kibrit kutusu kadar peynir
öğlen bir muz yedim burada yeni bir alışverişmerkezi açılmış annmele oraya gittim geldim.
sonra akşam bir tabak tarhaba çorbası havuç ve roka salatası bir adet alabalık birde bir dilim palamut yedim bir bardak vişne suyu içtim

az öncede bir adet muz yedim bugün başka birşey yememeğe özen göstereceğimm inşallah cuma gününe kadar çok dikkatli olmalıyım inşallah oraya 56 kilo yazabileceğimm

Back