- 26 Nisan 2008
- 21.009
- 7.623
- 773
- 39
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Çokocum sevgili ortim d.gününde çok kaçırma emi..takibindeyim :)) bu arada nice güzel yıllara ardaya..
ben bi türlü spora zaman ayırmıyorum ve kendime de sinir oluyorum yaaa..nolcek benim bu tembelliğim,zamansızlığım bilmiyorum..
Bugün bir arkadaşımla konuştum güldencim senin kullandığın hap xenicalmiydi?
arkadaşım o hapa başlamış ve daha ilk günden idrardan falan resmen kristal gibi yağ damlalrı görülüyormuş,tamamen yağsız beslenmesine rağmen büyük tuvalete çıktığında resmen yağ birikimleri varmış görmüş şok olmuş,anlattı bende şok oldum..gülden senin ilaçda öyle mi merak ettim?
günaydın kızlar
çokocum öncelikle kutlarım ardanın d.gününü allah uzun sağlıklı v e hayırlı ömürler versin
kardeşimn istenme işini sormuşsun yazacam ne zmndır yazamadım birtürlü kardeşim istmeiyor çocuk bursada yaşıyormuş kardeşim gurbete gitmek istemiyor
Çokocum sevgili ortim d.gününde çok kaçırma emi..takibindeyim :)) bu arada nice güzel yıllara ardaya..
ben bi türlü spora zaman ayırmıyorum ve kendime de sinir oluyorum yaaa..nolcek benim bu tembelliğim,zamansızlığım bilmiyorum..
arkadaşım o hapa başlamış ve daha ilk günden idrardan falan resmen kristal gibi yağ damlalrı görülüyormuş,tamamen yağsız beslenmesine rağmen büyük tuvalete çıktığında resmen yağ birikimleri varmış görmüş şok olmuş,anlattı bende şok oldum..gülden senin ilaçda öyle mi merak ettim?
selam kızlar, ben 5. takımın şişkosu shelly. Hedefim 60 kilo, başlangıç 75 kilo. iki ay olacak ama ben daha 3 kilo verebildim. buna rağmen geçen hafta hemen hergün kaçamak yaptım ve bir haftada 300 gramını geri aldım. Ben pis şişkonun tekiyim. Benimle dalga geçer misiniz :)
Bu haftayı kendime "merhamet yok" haftası ilan ediyorum. Hergün spor, sıfır kaçamak ve doğru beslenmeyle haftaya tam 70 kiloya inmek istiyorum. bütün kadınlar kulübü duysun :)
slm kızlar
azracım ben sevdiği istemeye geldi sandım yok muydu arkadaşı sanki resimlerde görmiştüm hayırlısı olsun gurbetlik zor gerçekten
oooo meraba nihalcim hatırladınmı tatlım beni geçmiş olsun tatlım göremiyorum seni artık topikte(80-89 topiğinde)kayıplardasın bende 6.takımdayım hemde topikteyim çünkü topikteki arkadaşlarımdanda ayrılamadım:)) her iki yerede paylaşımda bulunuyorum görüşmek dileğiylen cnm k.i.bselam kızlar herkese hayırı cumalar..inanılmaz yoğunum yazamadım sizlere..beni sabit geçin sabah tartılamadım bile..hastalandım üşüttüm sanırım kusup duruyorum sonra tuzlu bişiler yiyorum midemi bastırsın diye yine bulanıyor falan fenayım..
öpüyorum hepinizi..haftaya telafi ederim kusura bakma güldenim..
yok cnm bu gelenler başkasıdıslm kızlar
azracım ben sevdiği istemeye geldi sandım yok muydu arkadaşı sanki resimlerde görmiştüm hayırlısı olsun gurbetlik zor gerçekten
Durmadan diyet yapıyorum. Bu durum yoruyor insanı. Mesela kalori sayıyorum ama bir süre sonra bundan da sıkılmaya başlıyorum. Az yemek beni yormuyor ama acaba doğru mu besleniyorum diye düşünmek beni epey yoruyor :97: Simit diyetine bakıyordum şimdi. Simit yemeyi seviyorum, diyettekiler de öyle zor bulunan şeyler değil. Yapılabilir diye düşünüyorum. Belki söylendiği kadar fazla kilo kaybı olmayabilir ama yine de belli bir ölçüde kilo verilir bence. Simit diyetini yapanlar var mı arkadaşlar ya da benimle birlikte denemek isteyen? Destek alınca bu işler daha kolay oluyor :)
Azracım, eşim olduğun için sana özel bir teklifle geliyorum :) Ne dersin, beraberce deneyelim mi bunu?
heyyyy kızlarrr ben burdayım
hemen anlatim yediklerimi
sabah ılık limonlu su itinayla içildi
2 dilim kepek ekmeği kibrit kutusu kadar peynir şekersiz çay 3 tane mi ne siyah zeytin yedim
öğlen ise bir paket tuzlu susamlı çizi yedim akşamda yediklerimi sayayım hemencecik 2 parça tavuk yedim büyük bir dabakta roka salatası yedimmm :)