Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

wing günaydın cnmm

wingcim ne sen sor ne ben söyleyiyim pis boğazım yiyorum senin dediğin görmemiş gibi çok şükr öyle çabuk kg alan bir bünyem yok bu hafta sabitim:78:
azracım ne heyacanlıdır kardeşin şimdi tatlı telaşlar.gaye işten mi çıkyı acaba salak adam yine canını mı sıktı acaba inş. önemli bişey yoktur

üşüyorum kızlar ufonun karşısından ayrılmak istemiyorum
koşmaya gidecem
salon ve ev temizlencek akşama kardeşime görücü gelcekde:89:

Hadi hayırlısı olsun inş :)

gaye geçen cumadan beri yazmamış bize
ve 5 gündürde hiç siteye girmemiş tlf yok keşke olsa arardım
merak ettim şimdi nerde
çocuğumu hasta acaba

bn çıkım işlerimi görümaccık

Evet Gaye görünmüyor. İnş kötü bir şey olmamıştır. Belki yarın kilo bildiriminde bulunmak içn gelir :26:

Ayşecim sen zaten çok şanslısın, o kadar kaçamağa rağmen ciddi bir kilo problemin yok :) Ben senin kadar kaçamak yapsam kapılardan geçemezdim
misafirleri bekliyoruuz

Heyecan dorukta Gecenin sonunda neler olup bittiğini bizimle de paylaşırsın artık :)

selam kızlar...sonunda 55 leri gördüm bu sabah itibari ile 55.7 yimmm...nasıl mutluyum anlatamam...yarın sabah değişiklik olursa bildiririm güldenim...

Senin adına çok sevindim. Darısı bizim başımıza :) Bakalım biz o rakamları görebilecek miyiz

selam kızlar...sonunda 55 leri gördüm bu sabah itibari ile 55.7 yimmm...nasıl mutluyum anlatamam...yarın sabah değişiklik olursa bildiririm güldenim...
çokocum süpersin hadi gtsin 700grmcık tam 55 ol
Günaydın

81.6 :)

günaydn eşim süpersin giden 1,1 harikasın
bn maalesef bu hafta 200gr gitmiş pek spor yapamadım ondan sanırım
117,8

ohhh 55 leri inşallah bende görürüm.Arkadaşlarrrrrrrr dün yediklerime dikkat ettim :):):)
öğlen bir tabak karnıbahar yemeği yedim 2 kaçık çorba ve bir kase kısıra yoğurt koydum bu kadar akşamda
yarın kase çorba,kısır vardı bir kase kısırıa yoğurt koydum.Eve gidincede bir bardak süt içtim bu kadar :)
bugünde küçük yuvarlak kepek ekmeğinin içine krem peynir sürdüm bir parça yarısını yedim yarısınıda saat 10:30 gibi yiyeceğim:) ekmek 50 gr.
bir sürahi suyumuda aldım yanıma gün içinde inşallah bitireceğim vede bitki çaylarıyla destekleyeceğim.
Ben bugün kilomu yazmayacağım arkadaşlar haftaya cuma gününe kadar tartılmayacağım.Cuma günü gözümü açar açmaz tartılıp sonucu yazacağım olur mu?

selam kızlar herkese hayırı cumalar..inanılmaz yoğunum yazamadım sizlere..beni sabit geçin sabah tartılamadım bile..hastalandım üşüttüm sanırım kusup duruyorum sonra tuzlu bişiler yiyorum midemi bastırsın diye yine bulanıyor falan fenayım..
öpüyorum hepinizi..haftaya telafi ederim kusura bakma güldenim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…