Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
sevgili arkadaşlar kalçalarımın maşşallahı azıcık insin artık 54 kilo olmak istiyorum yani fazladan 4 kilom var benim gibi olan varse beraberce diyet yapalım gaza geliriz belki yoksa ub boğaza dur diyemiyorum iştahımda açıldı
sevgili arkadaşlar kalçalarımın maşşallahı azıcık insin artık 54 kilo olmak istiyorum yani fazladan 4 kilom var benim gibi olan varse beraberce diyet yapalım gaza geliriz belki yoksa ub boğaza dur diyemiyorum iştahımda açıldı
Bilmiyorum ama arada oluyor böyle :26: Az karbonhidrat yemek sağlıklıymış ama insanı böyle depresif de yapabiliyormuş Hep kontrol, hep yediklerine dikkat etme... Nereye kadar ya? Öyle kızlar görüyorum ki afedersiniz ama görmemiş gibi yiyiyorlar ama gene çıtırlar gene çıtırlar. Offf ...