• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Bilmiyorum ama arada oluyor böyle :26: Az karbonhidrat yemek sağlıklıymış ama insanı böyle depresif de yapabiliyormuş :23: Hep kontrol, hep yediklerine dikkat etme... Nereye kadar ya? Öyle kızlar görüyorum ki afedersiniz ama görmemiş gibi yiyiyorlar ama gene çıtırlar gene çıtırlar. Offf ...
kendime çok sorduğum soru idi bu zamanında ama ki cvp yok bizim bedenimiz ruhumuz metobolizmamız bu
elimizden gelen birşey değil wingcim böyleyiz biz şu yandan düşüneceğiz
ne hastalıklarla uğraşan insanlar var
bizim ki de bir hastalık ama ki ne mutlu bize çaresi ilacı olan yemezsn spor yaparsan elbetki kilo verirsin
gün içerisinde
enerji alımını azaltıp enerji verimimizi yükseltmemiz lazım
sendne ricam bir daha öyle düşünme
bnde çok özeniyorum zayıflara ama ki elden ne gelir
yine de bin şükür halimize
kötünün kötüsü var
sabahları dotorum programnıa çıkan 150 ve üstü kilolu insan gördüm
tamam bunkar kısas değil ama olsun
daha iyi olcağız ortim
bu tarz düşünen tüm arkdaşlarım için de geçerlidir
:38:

Sıcak çikolata içtim, muz yedim. Bunlar fazla büyük kaçamaklar değil sanırım :26:

:24::24::24::24::24:

Canlarım dün akşam kararımı verdim 1,5 tabak yoğurtlu makarna yedim.Sonra tartılayım dedim 58 i görünce dedim ben zamanında kıyafetler ile 54 kilo çıkıyorsum sonra 56 oldum sonra 57 şimdidie 58 olmaz böyle bu gidişle 60 göreceğim hadi kızım dedim yediğini içtiğini bak yaşın daha genç 4 kilo ver in 54 baktın yine beğenmedim 52 için uğraş bitir.sonra sağlıklı beslenmene bak.

Sabah kalktım koca bir bardak ılık limonlu suyumu içtim
az önce iş yerinde küçük bir kepek ekmeği bir kaç küp dilim kaşar birazda domates yedim.Ekmeğimini hepsini yemedim 2 yudumluk ayırdım içinede domet ile küçüçük bir kaşar koydum.bir dilim dometes.Onuda saat 11:00 e doğru yiyeceğim.Bir sürahi suyumu alayım yanıma gün içinde içeceğim.
Saat 12:30 da yeme molam var.
Yarım kase çorba,yemek varsa bir tabak yemek,pilav veya makarna varsa 2 kaşık kadar koyduracağım tabağıma salata ve yoğurt bu kadar tatlıda baklava var.ama ben almayacağım.Akşamda kursum var.acıkacağımdan dolayı saat 17:30 da da yemek ve salata yerim ekmeksiz.Akşam 20:30 da evde olurum ve acıkırım kesin evdeki meyveleri keseceğim koyacağım tabağama oturup onları yiyeceğim.Günü tamalamış olacağım.Sık yiyeceğim ve sebze ağırlıklı besleneceğim.Gün içinde bitki çayı ilede destekleyeceğim inşallah.
Bana katılmak isteyen var mı

Canlarım dün akşam kararımı verdim 1,5 tabak yoğurtlu makarna yedim.Sonra tartılayım dedim 58 i görünce dedim ben zamanında kıyafetler ile 54 kilo çıkıyorsum sonra 56 oldum sonra 57 şimdidie 58 olmaz böyle bu gidişle 60 göreceğim hadi kızım dedim yediğini içtiğini bak yaşın daha genç 4 kilo ver in 54 baktın yine beğenmedim 52 için uğraş bitir.sonra sağlıklı beslenmene bak.

Sabah kalktım koca bir bardak ılık limonlu suyumu içtim
az önce iş yerinde küçük bir kepek ekmeği bir kaç küp dilim kaşar birazda domates yedim.Ekmeğimini hepsini yemedim 2 yudumluk ayırdım içinede domet ile küçüçük bir kaşar koydum.bir dilim dometes.Onuda saat 11:00 e doğru yiyeceğim.Bir sürahi suyumu alayım yanıma gün içinde içeceğim.
Saat 12:30 da yeme molam var.
Yarım kase çorba,yemek varsa bir tabak yemek,pilav veya makarna varsa 2 kaşık kadar koyduracağım tabağıma salata ve yoğurt bu kadar tatlıda baklava var.ama ben almayacağım.Akşamda kursum var.acıkacağımdan dolayı saat 17:30 da da yemek ve salata yerim ekmeksiz.Akşam 20:30 da evde olurum ve acıkırım kesin evdeki meyveleri keseceğim koyacağım tabağama oturup onları yiyeceğim.Günü tamalamış olacağım.Sık yiyeceğim ve sebze ağırlıklı besleneceğim.Gün içinde bitki çayı ilede destekleyeceğim inşallah.
Bana katılmak isteyen var mı

:47::47::47::47::47: kız cadı ne diyim bn sana ah
sen kilo verceğine gitgide kilo alıyorsun
ama neyse ki kafana dank etmiş
aynn bu uyguladığın liste çok iyi böyle devam et
akşam yeme biraz daha hareket kat hayatına işte oldu
senn vereceğin kilo az zaten

Günaydın kızlarrr...

bugün son kavitasyon randevüm var oraya gidecem ve ölçüm yapacaklar bakalım toplamda kaç cm gitti..
gittiğimden beri faydasını gördüm aslında sanırım metabolizmayı hızlandırdı çünkü bayramda 74.5 görmüştüm..

Kaçakkız off offf senin kilonda olmak için neler vermezdim..dert ettiğin benim gözümde önemli bir kilo değil canım ben de yıllar önce senin kilondayken çok kiloluyum,çirkinim diye eşime(o zaman sefgülümdü) ağlıyordum şimdi o günleri beraber gülerek hatırlıyoruz..evlilik,hamilelik,yıllar vs..insanı şişirebiliyor tabi senin ya da sizin yaptığınız en doğrusu zamanında bu artışa dur diyebilmek en önemlisi üstüne koymadan azaltmak..

güldencim ben de senin sporu soracaktım bir kaç gündür görmüyorum hemen ne çabuk bıktın aletten diyecektim..bu akşam size söz veriyorum çıkıp 1 saat hamster gibi yürüyecem:1:

Bugün çok su içmem lazım ama sabah sabah içim almıyor yaaa..corn flakes yedim kahvaltıda midem kalktı..

Günaydın kızlarrr...

bugün son kavitasyon randevüm var oraya gidecem ve ölçüm yapacaklar bakalım toplamda kaç cm gitti..
gittiğimden beri faydasını gördüm aslında sanırım metabolizmayı hızlandırdı çünkü bayramda 74.5 görmüştüm..

Kaçakkız off offf senin kilonda olmak için neler vermezdim..dert ettiğin benim gözümde önemli bir kilo değil canım ben de yıllar önce senin kilondayken çok kiloluyum,çirkinim diye eşime(o zaman sefgülümdü) ağlıyordum şimdi o günleri beraber gülerek hatırlıyoruz..evlilik,hamilelik,yıllar vs..insanı şişirebiliyor tabi senin ya da sizin yaptığınız en doğrusu zamanında bu artışa dur diyebilmek en önemlisi üstüne koymadan azaltmak..

güldencim ben de senin sporu soracaktım bir kaç gündür görmüyorum hemen ne çabuk bıktın aletten diyecektim..bu akşam size söz veriyorum çıkıp 1 saat hamster gibi yürüyecem:1:

Bugün çok su içmem lazım ama sabah sabah içim almıyor yaaa..corn flakes yedim kahvaltıda midem kalktı..

sen hamster :23:
bnde kendime cardın diyorum:36::36::36:

günaydın kızlar:3::3::3:

Günaydın :3:

kendime çok sorduğum soru idi bu zamanında ama ki cvp yok bizim bedenimiz ruhumuz metobolizmamız bu
elimizden gelen birşey değil wingcim böyleyiz biz şu yandan düşüneceğiz
ne hastalıklarla uğraşan insanlar var
bizim ki de bir hastalık ama ki ne mutlu bize çaresi ilacı olan yemezsn spor yaparsan elbetki kilo verirsin
gün içerisinde
enerji alımını azaltıp enerji verimimizi yükseltmemiz lazım
sendne ricam bir daha öyle düşünme
bnde çok özeniyorum zayıflara ama ki elden ne gelir
yine de bin şükür halimize
kötünün kötüsü var
sabahları dotorum programnıa çıkan 150 ve üstü kilolu insan gördüm
tamam bunkar kısas değil ama olsun
daha iyi olcağız ortim
bu tarz düşünen tüm arkdaşlarım için de geçerlidir
:38:

:24::24::24::24::24:
Zaten kendimi böyle ikna etmesem mutsuzluğumun önüne geçemezdim sanırım.Ben de o şekilde avutuyorum kendimi :29:

wingcim sıcak çikolata ve muz da kaçamak mı bunun için mi üzüldün:42: sen benim kaçamakları görsen:1::45: hoş benim hayatım kaçmak oldu kaçmaksız gün yok kaçamak bile denmez abartı denir :52::53:buna ama toplicam kendimi bugün tartıldım sabitim

Uzun zamandır disiplini bozmadığım için suçlu hissettim kendimi :17: Ama dediğin gibi çok büyük kaçamaklar değil. Sen ne durumdasın? Kaçamaklar biraz fazla sanki.

Son düzenleme:
Back