• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Slmmm kızlarrr...
cumadan beri giremedim yoğunluktan..
sürekli misafirim vardı hemi de yatılı hala da var ama herkesi yatırdım şimdi kaçamka yapıyorum nette:))
tebrik bile edemedim takımımızı,irademizi,istikrarımızı...
bu hafta birinciliğe oynuyoruz dimi?
Bu arada utanarak,çekinerek yazıyorum ama bu haftasonu çok kaçırdım misafirden dolayı yapmasan olmuyor,yapsan yemeden eşlik etmeden olmuyor..eşlik ettim malesef umarım artıda değilimdir..tartımın pili de bitti tam zamanında..yarın göreceğim hanya konya..

Çokocum eş olmuşuz sanırım yarından tezi yok menü yazacağım sen dürt beni emi..yılbaşına başında 6 sayısı olan bir kiloda girmek istiyorum..
şimdilik benden bu kadar çok uykum var iki gecedir sabahladık misafirlerle artık dayanamıyorum..:27:

merhabalar kızlar...derya ile eşleşmişim...hadi hayırlısı:74:...plates yapıyorum iki gündür...fazla zorlamışım..karın kaslarım acıyor bugun...

akşam yemeğinde karnıbahar yemeği ve salata yedim:56:...saat altıda...birazdan çay keyfi ezel eşliğinde:69:...
ooo süpersin çokocum gayet ii ii sporlar:46:
Bugün çk yorgunum o yüzden fazla da bir şey yiyemedim. Hatta 1200 kalorinin altında alıcam bugün çünkü canım hiçbir şey yemek istemiyor :26:
ii wingcim eşim:89:
bugün iş yerinde pasta kesimi oldu ve bende yemek zorunda kaldım ve bana gelen dilim büyük bir dilimdi vijdanım rahat değil:(
seni vicdanınla baş başa bırakıyorum:1:
Slmmm kızlarrr...
cumadan beri giremedim yoğunluktan..
sürekli misafirim vardı hemi de yatılı hala da var ama herkesi yatırdım şimdi kaçamka yapıyorum nette:))
tebrik bile edemedim takımımızı,irademizi,istikrarımızı...
bu hafta birinciliğe oynuyoruz dimi?
Bu arada utanarak,çekinerek yazıyorum ama bu haftasonu çok kaçırdım misafirden dolayı yapmasan olmuyor,yapsan yemeden eşlik etmeden olmuyor..eşlik ettim malesef umarım artıda değilimdir..tartımın pili de bitti tam zamanında..yarın göreceğim hanya konya..

Çokocum eş olmuşuz sanırım yarından tezi yok menü yazacağım sen dürt beni emi..yılbaşına başında 6 sayısı olan bir kiloda girmek istiyorum..
şimdilik benden bu kadar çok uykum var iki gecedir sabahladık misafirlerle artık dayanamıyorum..:27:
gecelerin kadını diyecem sana artık:90:
paylaşım paylaşım paylaşım:27:
bugün misafirim var aşure yaptım:77:
cısss cısss :23::23::23:

selam kızlar ..nasılsınız...sabahtan beri çok yoğunum yazamadım..ay ben 3. olmuşum ya çok sevindim ve şaşırdım..çok gaza geldim sormayın..biliyorsunuz ben 3 gündür eğitimdeydim hiç bakamadım şimdi gördüm..eğitimde elimden geldiğinde çok dikkat ettim hatta bir akşam spor salonuna inip 1 saat spor bile yaptım..reglim başlıyor şişim ama hemen cumaya kadar iyice sıkıcam...ekip olarak 2 olmuşuz ay çok mutlu oldum..
bu arada kızlar tebrik eden herkese sonsuz tşkler ayrı ayrı yazamadım..

gayeee sevgili ortim nerelerdesin bakayım..gel kahve içek..
bugünkü menüm:
sabah: 1 kaşarlı tost
ara:1 kivi
öğle:soğuk sandviç(peynir domates ve salamlı
light kola
ara ve akşam da yoğurt ve meyve yiyerek geçircem
akşama da 2 mil leslie yapcam...

lütfen nihal bırakmna lütfen
cidden harika gidiyorsun devam et

sağol güldenim..
gaye ne zamandır yok di mi ben yoken geldiyse bilmeiyorum tabi..gaye sesime gellllllllllllllllllll....
ben tam moda giriyorum yok eğitim yok yemek yok şu bu çıkıyor canım..cuma akşamı da şirket yemeği vardı pilav falan azcık da olsa yedim içki içtim ama baktım artıda değilim..

mrb canlarim nasilsiniz nihal geri dönmüssün canim tebrik ederim umarim herkesin keyfi yerindedir biz neti kapattirdik kursa gidicem die ama kursta baslamadi evde pinekliyorum telden ara ara girip takip ediyorum sizleri :)night cizelgeni gördüm masallah negüzel kilo vermissin

selam kızlar...okulda yerli malı haftası kutlanıyor...her gün bir sınıfın kutlaması...neler geliyor bilemezsiniz...bugun biraz mercimek köftesi yedim...akşama da veli ziyaretim var....allahım irademe hakim olmam lazım...

deryacım seninle eşiz...inşallah sen altılı rakamları ben de 55 i görürüm sonunda...

Son düzenleme:
Back