Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ooo süpersin çokocum gayet ii ii sporlarmerhabalar kızlar...derya ile eşleşmişim...hadi hayırlısı...plates yapıyorum iki gündür...fazla zorlamışım..karın kaslarım acıyor bugun...
akşam yemeğinde karnıbahar yemeği ve salata yedim...saat altıda...birazdan çay keyfi ezel eşliğinde...
ii wingcim eşim:89:Bugün çk yorgunum o yüzden fazla da bir şey yiyemedim. Hatta 1200 kalorinin altında alıcam bugün çünkü canım hiçbir şey yemek istemiyor :26:
seni vicdanınla baş başa bırakıyorumbugün iş yerinde pasta kesimi oldu ve bende yemek zorunda kaldım ve bana gelen dilim büyük bir dilimdi vijdanım rahat değil
gecelerin kadını diyecem sana artık:90:Slmmm kızlarrr...
cumadan beri giremedim yoğunluktan..
sürekli misafirim vardı hemi de yatılı hala da var ama herkesi yatırdım şimdi kaçamka yapıyorum nette:))
tebrik bile edemedim takımımızı,irademizi,istikrarımızı...
bu hafta birinciliğe oynuyoruz dimi?
Bu arada utanarak,çekinerek yazıyorum ama bu haftasonu çok kaçırdım misafirden dolayı yapmasan olmuyor,yapsan yemeden eşlik etmeden olmuyor..eşlik ettim malesef umarım artıda değilimdir..tartımın pili de bitti tam zamanında..yarın göreceğim hanya konya..
Çokocum eş olmuşuz sanırım yarından tezi yok menü yazacağım sen dürt beni emi..yılbaşına başında 6 sayısı olan bir kiloda girmek istiyorum..
şimdilik benden bu kadar çok uykum var iki gecedir sabahladık misafirlerle artık dayanamıyorum..
cısss cısssbugün misafirim var aşure yaptım
gayeee sevgili ortim nerelerdesin bakayım..gel kahve içek..
bugünkü menüm:
sabah: 1 kaşarlı tost
ara:1 kivi
öğle:soğuk sandviç(peynir domates ve salamlı
light kola
ara ve akşam da yoğurt ve meyve yiyerek geçircem
akşama da 2 mil leslie yapcam...
iştah kesen bişey yokmu