- 26 Nisan 2008
- 21.009
- 7.623
- 773
- 39
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
günaydınlarrrrrr
bu hafta hiç dikkat edemedim çünkü evde bol miktarda çikolata ve bisküvi vardı kendime emgel olamadım:)
az önce yuvarlak kepek ekmeği küçük çko küçük ama bir adet ondan yedim içinede krem peynir sürdüm şekersiz çay içtim.
yanıma bir sürahi suyumu aldım gün bitimine kadar içeceğim.
öğle yemeğinde tatlı ve ekmek almayacağım inşallah akşam yemeğinde ise bir tabak yemek ve salata yiyceğim ekmek yemeceğim inşallah ama spor yapamıyrum
evde olunca bende dayanamıyorum yiyorum ama eve almayınca da olmuyorki abur cubur offff offf
stajermisin yaniHem çalışanım hem öğrenciyim :) sabah saat 08:45 de iş başlıyor akşam 17:30 a kadar oturarak çalışıyorum malsefki
hayırlı teskerelerselam kızlar ben bugün oruca niyetlendim bu haftayıda oruç olarak geçirmeyi planlıyorum kısmetse
sahurda yedikleri çeyrek ekmek avuç içinin dörtte biri kıyma ve pasta yapmıştım ondan aratan yumurtayı pişirdim yağsız. 1kk peynir
5-6 zeytin
1 domates
1 salatalık
akşam iftarda işyerinde olcam
bir bisküvi ile açarım
sonra yaklaşık 1 saat sonra tarhana çorbası
balık
salata
belki az tatlı olur
kızlar bu arada tebrik edeirm 2. olmuşuz benim bir katkım olamadı bu hafta kusura bakmayın
kardeşimi askere gönderdik o yüzden nete giremedim ama hepinizi tek tek tebrik ederim
eferim iiiaz önce nohut yemeği pilav çeyrek porsiyondur ama az yedim vede salata yedim yarım kasede çorba içtim.arkasından orta türk kahvesi
bugün sabah
2 dilim ekmek peynir yumurta
arada
1nescafe
öğlen
biraz cips
akşam
et suyuna çorba yaptım et paröaları da var içinde sadece çorba içeceğim yanında közlenmiş kırmızı biber ve yoğurt yiyebilirim