Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
günaydın. dün yoktum ayşecim merak etmişsin teşekkür ederim.
anıl çok ateşliydi. 40 a kadar çıktı. wc ye bile göndermedi beni işe gidecem diye. yorulup bırakıncada gayii kannım çok ağrıyor diye kucağıma geldi. ama çığlık çığlığaydı.2 gecedir gözümü kırpmadım. başım çatlıyor ağrıdan. şimdi yine 39 muş ateş. mahfoluyo ateşliyken titremekten çığlıklarından morarıyor. ne yapcam bilmiyorum.
öyle yorgun halsizim ki....
yok canım küsermiyim size. dün yoktum ya işler yığılmış bi yandan onları topluyorum.gaye aşşağıdasında neden cvp vermiyorsun bize
küstün mü yoksa :teselli:
canım çok üstüne düşüyoz sanırım. en ufak bişiyde boğazlar şişiyor. özele bile götürüp herşeyine baktırdım. boğaz enfeksiyonu ama çektiği acıyı bi görsen. halini görünce ağlayamıyorum boğazım kitleniyor. offf
:1hug::1hug: cnm çok geçmiş olsun çok ateşleniyor bu ara neden acaba dr ne dedi peki
vucütta enfeksiyon felan mı var acaba ?
dualarımız seninle. allah yardımcın olsun inşşş.Fıstıklarrrr öpüyorum sizi.....
Günaydın hepinizee Hayırlı Cumalar olsunnnn...
Benim için dualarınızı eksik etmeyin zor bir dönemdeyim olur mu....
sorma geceki çığlıkları yalvarmaları hala kulağımda. gayiii üçüyom gayii. yolulsun yıkama meni gayiiii. çok yoluldum ucakından indilme meni gayiii. allahım çıldırmamak elde değil. ateşliyken morarıyor titremesinden diş seslerini duyyuorum. zangır zangır. allah başkadert keder vermesin.gayecim çoooook geçmiş olsun canım. dr ne diyo niye ateşlenmiş kıyamam yavrum Allah şifa versin insanın ömründen ömür gidiyo çocuğu hastalanınca
selam kızlar herkese hayırlı cumalar..
gülden beni keseceksin ama ben 88.2 çıktım yuh diyorum kendime dünya kadar kilo almışım yaaa(özür diliyorum tüm takımdannn
akannehirakannehirselam kızlar herkese hayırlı cumalar..
gülden beni keseceksin ama ben 88.2 çıktım yuh diyorum kendime dünya kadar kilo almışım yaaa(özür diliyorum tüm takımdannn
alkisalkisalkisa.s.kızlar 85,0 im.
tüm çocuklar hasta olunca çok üzülüyorumyok canım küsermiyim size. dün yoktum ya işler yığılmış bi yandan onları topluyorum.
canım çok üstüne düşüyoz sanırım. en ufak bişiyde boğazlar şişiyor. özele bile götürüp herşeyine baktırdım. boğaz enfeksiyonu ama çektiği acıyı bi görsen. halini görünce ağlayamıyorum boğazım kitleniyor. offf
dualarımız seninle. allah yardımcın olsun inşşş.
sorma geceki çığlıkları yalvarmaları hala kulağımda. gayiii üçüyom gayii. yolulsun yıkama meni gayiiii. çok yoluldum ucakından indilme meni gayiii. allahım çıldırmamak elde değil. ateşliyken morarıyor titremesinden diş seslerini duyyuorum. zangır zangır. allah başkadert keder vermesin.
bazen hepimize oluyor. verirsin nasıl olsa. iş ki sağlık olsun. ilk önce sağlık. kilolar nasılsa gider. bu arada çokk geçmiş olsun sanada
bn daha fazla bekliodumslmmmmm
güldencim uyanamadım ancak şimdi girebildim canım(gece bekçiliği yapınca ) ama malesef artıdayım 73.5 çıktım,üzgünüm kızlar ama hakettim..:tomato:
neden kimse yok
selam arkadaşlar nasılsınız bakalım ayşe nihal azra seher derya rukiye abla asu ŞenizŞenizopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
ŞenizŞeniz nasılsın selma senn kilo vermenn nasıl gidiyor
azra_sila 116,5 hedef kilo : 112,5 ilk hafta 116,0 a.s.
SEHERYILDIZI 86,5 hedef kilo 82,5 ilk hafta 85,0 a.s.
rukiye38 99,2 hedef kilo 96,2 ilk hafta 99,7 klava:
çokoprens 56,2 hedef kilo 55,0 ilk hafta 55,3 klava:
AySeCeYlİn 61,6 hedef kilo 58,5 ilk hafta 61,5 a.s.
nightwinglover :89,3 hedef kilo 78 ilk hafta 87,8 a.s.
asutaha : 81,4 hedef kilo 78,5 ilk hafta 83,0 klava:
handerya : 73 hedef kilo 69.9 ilk hafta 73,5 klava:
ugurlucum : 85,6 hedef kilo 75,0 ilk hafta 83,8 a.s.
elimphia : 85,2 hedef kilo ??? ilk hafta 88,2 klava:
kızlar tabloya bakın düşünn kararı verin kilo veremeyenler için diorum
nihalim hedeff kilo vermeyen bir tek sensin sana zahmet cnm