• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

ya kızlar yardım edin lütfennnn
nasıl kilo verdin,z ne kadar zamanda nasıl
neler yediniz
bayrama kadar fark atayım yaaa

dolanıp duruyorum günlerdir sitede .cesaretlenmeye çalışıyorum
bilgi:yaş 25 kilo 85 ... neler yaptınız bi yazın lütfen:((((
,

bende kilo vermek istiyorum ya:(

ya kızlar yardım edin lütfennnn
nasıl kilo verdin,z ne kadar zamanda nasıl
neler yediniz
bayrama kadar fark atayım yaaa

dolanıp duruyorum günlerdir sitede .cesaretlenmeye çalışıyorum
bilgi:yaş 25 kilo 85 ... neler yaptınız bi yazın lütfen:((((
,

bende kilo vermek istiyorum ya:(

gel cnm bize yazmaya başla
eğer istersen bnde sende o ışığı görürsem takıma alırım

günaydın kızlar. pc bakımdaydı daha şimdigirebildim kusura bakmayın ama kusura bakacakta kimse yokki. kimse uğramıyor yine.
azracım miğdem ağrımıyor bu ara demekki fazla kaçırmıyom. ne varsa yemekte onlardan yiyom. canım ne isterse yiyom. buna tatlı kuru yemişte dahil. ama kaçırmıyom. mesela akşam çayın yanında biskrem vardı normalde bi paket yerdim bi tane yedim. gözüm kalmıyor hiç olmazsa.
inşş 1 kilo gidecek bu hafta.

günaydın kızlar bugün eşim evde azracım giremem kahvaltı edip ıgdıra gitcez alışverişe sositososito
tmm cnm
günaydın kızlar. pc bakımdaydı daha şimdigirebildim kusura bakmayın ama kusura bakacakta kimse yokki. kimse uğramıyor yine.
azracım miğdem ağrımıyor bu ara demekki fazla kaçırmıyom. ne varsa yemekte onlardan yiyom. canım ne isterse yiyom. buna tatlı kuru yemişte dahil. ama kaçırmıyom. mesela akşam çayın yanında biskrem vardı normalde bi paket yerdim bi tane yedim. gözüm kalmıyor hiç olmazsa.
inşş 1 kilo gidecek bu hafta.
geçmiş olsun cnm en iyisini yaparsın öyle yapmakla
slm kızlar ankdan yatılı misafirlerim gelecek annem kuziler ... onlar gidene kadar bnenim kusuruma bakmayın şu işi bi atlatayım tekrardan full time aranızda olucam fırsat buldukça gelirim aranıza zemuszemus

kolay gelsin asu

gel cnm bize yazmaya başla
eğer istersen bnde sende o ışığı görürsem takıma alırım

ŞİMDİ bende başlıyımda mesela ne yiyim yarın. neler yapayım..
bide birinin bana diretmesi lazım. hani nasıl diyim itmesi. yoksa yaparım yani.

neler yiyim mesela bi liste varmı diyin bana.

bide şu lahana çorbası hakkında ne düşünüyorsunuz ??

ŞİMDİ bende başlıyımda mesela ne yiyim yarın. neler yapayım..
bide birinin bana diretmesi lazım. hani nasıl diyim itmesi. yoksa yaparım yani.

neler yiyim mesela bi liste varmı diyin bana.

bide şu lahana çorbası hakkında ne düşünüyorsunuz ??

şimdi cnm
istersen öncelikle bir kendini tanıt bizlere kaç yaşındasın nerelisin çocuk varmı,
kaç kilosun kaç kilo olmak istiyorsun

şimdi kızlar ben ist. da yaşıyorum.

25 yaşındayim çocuğum yk evliyim. 85 ,6 kilo kadar geliyorum (terbiyesiz kantar)

hiç bi zaman çıtı pıtı bişi olmadım ama . 65 i gördüm çok mutluydum. hatta 70 bile sevindirir. beni bi aşamada :))

zaten 70 olursam 65 için uğraşırım ben:) bi şevk gelsn hele.
hareket edemiyorum. muhasebe yapıyorum . masa basında
not: evrak dolabına bile tekerlekli sandalyeyle sürüklüyorum kendimi :D ( çok kötüyüm)

ama başlayalım artık bi yerden diye düşünüyorum. cok sık giremiyorum nete yogunum. ama hergün girmeye çalışırım. cesaret lazım birazda işte

böyle .başka?

Back