Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

hande derya oğluna bayıldım...allah uzun ömrler versin...benim de iki oğlum var...aralıkta kçüğü 3 yaşına girecek...sende çok hoş bir hatunsun maşallahh..
.
tsk ederim tatlım..aminnnn hepimizin evladına allah uzun ömür ve sağlık versin inşallah..
handerya çok güzel olmuş herşey nice yıllara oğluşuna canım eline sağlık seninde...
Saol ayşecim tskler uğraşmıştım o zaman epey ama değdi sanırım :))
ıyıgeceler kızlarrrr albume mutfamın ekledımm daha eksıklerı var ama perdeyı ne de değiştırecemmm ıstedığım gıbı bulamadımm daha opuyorumnanaktan
Baktım çok güzel olmuş ablacım güle güle oturun inşallah (renk çok iç açıcı olmuş)
çok güzel şeyler varmış deryacım saol canım yaa opuyorumnanaktan

ayyy herşey çok güzel olmuş deryacım süper bi doğum günü partisi olmuş :lepi:
darısı başımıza zemuszemus
umarım fikir alabileceğin şeyler olmuştur asucum,olduysam ne mutlu bana ..bi bitsin üzerinden kocamannn bi yük kalkacak emin ol ve misafirler giderken artan tüm pastaları dağıt canım evde hiççç bırakma yoksa atmaya kıyamazsın falan..(ben kıyamamıştım :))
meleğinin d.günü de kutlu olsun allah uzun ömür ve mutluluk versin inşallah..

şu yağmurlar bitsin artıkk yaaa..
bi kasvet bi kasvet insanın dışarı çıkası gelmiyor,içerde ne yapcağını şaşırıyor..gerçi çocuğu olanlar fazla şaşırmaz çocuk peşinde koşmaktan akşam oluveriyor..(yine tek sporum bu oldu malesef)

bu ara internetten satış olayına sardırdım zaten biliyorsunuz esprili hamile tişörtleri tasarlayıp satıyordum şimdi dükkandan kalma (eskiden hediyelik eşya dükkanım vardı) kırlentlerim vardı tafta,deri,keten falan onları biraz süsleyip satıyorum ve evde giymediğim kaç yıldır beklettiğim gece kıyafetleri falan hepsinin ilanını verdim satışa çıkardım şimdiden 1-2 parça bişey sattım..böyle olunca oturduğun yerden para gelince süperrr oluyor :))

diyetteyse bugün
sabah 1haşlanmış yumurta,2-3 tatlı kaşığı tahin pekmez,1 dilim ekmek
öğleden sonra 1 tabak mantı
akşam yemedim biraz üzüm yedim
şimdi neskafe içiyorum
çok saçma sapan oldu bugün umarım yarın herşey daha iyi olur..

az önce bime gittim kızlar tam buğday ekmeği almaya
orda ki kız bana zayıflamışsın dedi zemuszemus

Demek ki gözle görülebilecek kadar büyük değişiklikler oldu sende opuyorumnanaktan Senin adına çok mutluyum hihoyyyt

Hafta sonu olduğu için kahvaltımı biraz aksattım, şimdi yeni yiyebildim :kedi:

Kahvaltıda Yediklerim :

2 dilim tam buğday ekmeği (2 dilim de azıcık mayonezliydi, o yüzden 1 gram da mayonezden ) = 23

100 gr kadar peynir = 1

1 bardak çay = 0

Kahvaltı : 24 bayanssulusmile

kaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2

:dance: Monti ile 6 günde 3.1 kg veren bir adamın yazdığı blogu okudum şimdi. Zorlanmadan vermiş. Monti ile benim diyetimin prensipleri hemen hemen aynı. Sadece birkaç fark var, Monti'de protein-karbonhidrat ayrımı var. Ben böyle bir ayrım yapmıyorum. Benimkisi karbnhidrat diyeti olarak da geçmiyor çünkü karbonhidrat diyeti başlığındakiler de ayrım yapıyor. Ben ayrım yapmayacağım, nasılsa böyle de kilo veriyorum :) Ama Azracım Monti güzel bir diyet İnşallah sağlıklı olarak çok çok kilo verirsin opuyorumnanaktan bayanssulusmile

wing yok canım halk ekmek bu montide yoğurt, peyniri light yemek lazım bunu yapamam ben süt ürünlerinin tüm faydası yağında zaten.bide kahvaltıda en sevdiğim şey peynir çeşitleri bu yönü bana uymuyo light yemesem olmaz mı ki yafff

Son düzenleme:

Bence light yemesen de sorun olmaz. Monti'de de karbonhidratı az almak önemli. Ürün light olunca yağı ve kalorisi azalıyor ama bu kez karbnhidrat basıyorlar, karbonhidrat değerleri yüskseliyor. Ne anladım ben bundan? :sm_confused:

15.30 1 yumurta, 2-3 küp peynir ve 5 adet minik inegöl köftesinden oluşan bir tabak.

1 yumurta = 0

2-3 küp peynir = 1 gr bile yok ama 1 diyeyim.

5 adet minik inegöl köfte = ancak 1 gr bile değil çünkü 100 gramında 2 karbon var.

Toplam : 2 O da zar zor 2 oldu yoksa 1 bile değil kaydirigubbakcemile3

Karnım hiç acıkmıyor. Şu an önümdeki tabağı bile zorla yiyiyorum. Sanırım protein ağırlıklı beslendiğim için açlık hissetmiyorum bayanssulusmile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…