- 26 Nisan 2008
- 21.009
- 7.623
- 773
- 39
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
rukiş ablam altta seni görüorum sana iyi geceler bu çiçekler sana a.s.
bu çiçeklerde sabah ilk tukanımızı açana a.s. yanında bide kocaman öpücük zemuszemus
Merhaba :)
Dünden beri internete girip de yazılanları okuma fırsatım olmadı. Şimdi sadece bir selam vermek istedim. Zamanım olunca yazdıklarınızı tek tek okuyacağım :) Diyetim çok güzel gidiyor.Tartya çıkmamam lazım ama dayanamayp her gün çıkıyorum :) Bugün 88'leri gördüm çok mutluyum kaydirigubbakcemile2aklinialirimsmile Herkese karbonhidrat diyetini tavsiye ederim. En kısa zamanda gelceğim.Herkese fit günler a.s.
wingcim
kurban bayramı a kadar yarışma yapıyoruz zaten tam bir ay var
kendine hedef bir kilo belirle ve bn o kiloya düşecem de
ve wing seni listeye aldım gördünmü
birde bu takıma yazmaya başladığında kaç kiloydın öğrenebilirmiyim
Kurban bayramına kadar 78 kilo olmayı hedefliyorum Azracım kaydirigubbakcemile2
Takıma yazıldığımda 92.2 kiloydum :) Artık takımın üyesiyim hihoyyytzemuszemus
gece kuşunuz huzurlarınızda
bugünki menüm herzamanki gibi saçma sapandı abartılı bişey yoktu ama saçmaydı
bi karar aldım oğlumun doğum gününden sonra montiye başlıycam bakalım nasıl olucak kaç kilo vericem
vee haftaya cumartesi oğluma doğum günü partisi yapıcam hafta içi herkes gelemeyebilir
11 kadın 9 tanede çocuk davetlimiz olucak taham ve benle 22 kişi olucaz
doğum günü için burda olmadığından netten winnie the pooh lu tabak bardak ve kapı süsü siparişi verdim kullanat.com die bi siteden inş. 1 hafta içinde elime gelir davetiye yaptırmıycam zaten gelicek olanlar haber aldılar bile
menümüzdede bunlar olucak
doğum günü pastası
peynirli tepsi böreği
patatesli rulo börek
bulgurlu dövme köfte(sungurluya has bişey)
yaprak sarma
rus salatası
sosis kızartma
susamlı kurabiye
bardakta yalancı tavuk göğsü çikolata soslu
bide kakaolu kek
pasta hariç hepsini ben yapıcam allah yardımcım olsun şimdiden sıkıntı bastı dua edin
önerilerinizi varsa yazın kızlar fikirlerinizi bekliorum