wing koca bir maşallah sana
bizde daha işin %75 bitti
halıları sereceğiz daha
sonra da mutfağın camları kaldı
Ev işlerini hiç sevmem delikafadulden Allah kolaylık versin sana opuyorumnanaktan
azracım eline sağlık..evin mis gibi olmuştur şimdi...halıları daha yeni seriyorsunuz di mi...burası kara kış gibi..
haftaya da bizim ev boyanacak...yoğun bir temizlik beni beklliyor...
sen nezaman başlıosun güldenim montiye sen bişeler öğrenirsen banada anlatcnm veren çok 6. takımda çok başarılı bu konuda
evt cnm bnde artık monticiyim
yazarım bundan sonra
evtmafoldumben
oklava yollayımda kendine gelklava:
monticiyiz biz :lepi:
asuşum ne zmndı oğluşunn d.günü
bende öyle yapmayı düşünüyorum derya evde tek bi parça tatlı veya hamurişi saklamıycam kaydirigubbakcemile5tsk ederim tatlım..aminnnn hepimizin evladına allah uzun ömür ve sağlık versin inşallah..
Saol ayşecim tskler uğraşmıştım o zaman epey ama değdi sanırım :))
Baktım çok güzel olmuş ablacım güle güle oturun inşallah (renk çok iç açıcı olmuş)
umarım fikir alabileceğin şeyler olmuştur asucum,olduysam ne mutlu bana ..bi bitsin üzerinden kocamannn bi yük kalkacak emin ol ve misafirler giderken artan tüm pastaları dağıt canım evde hiççç bırakma yoksa atmaya kıyamazsın falan..(ben kıyamamıştım :))
meleğinin d.günü de kutlu olsun allah uzun ömür ve mutluluk versin inşallah..
alkisalkisalkis canımm yaa inş. süzülür süzülür 38beden olursunda seni gören hiiç kimse tanımaz amin :Saruboceq:az önce bime gittim kızlar tam buğday ekmeği almaya
orda ki kız bana zayıflamışsın dedi zemuszemus
:içelim: çok doğru bi kara ayşecim güldenim sen ben deryada katılıcak yanlış hatırlamıosam başka montici yokmu kıslarrrr sempatiksalakcinniben de deneyeceğim şu montiyi tam bugday ekmeği bura yok çavdar olmaz mı ki pazartesi başlıyacağım bende
protein karbonhidrat ayrımımı amaaan offff ben bu montiyi nasıl anlıycam yafff kafamçokkarıştı:dance: Monti ile 6 günde 3.1 kg veren bir adamın yazdığı blogu okudum şimdi. Zorlanmadan vermiş. Monti ile benim diyetimin prensipleri hemen hemen aynı. Sadece birkaç fark var, Monti'de protein-karbonhidrat ayrımı var. Ben böyle bir ayrım yapmıyorum. Benimkisi karbnhidrat diyeti olarak da geçmiyor çünkü karbonhidrat diyeti başlığındakiler de ayrım yapıyor. Ben ayrım yapmayacağım, nasılsa böyle de kilo veriyorum :) Ama Azracım Monti güzel bir diyet İnşallah sağlıklı olarak çok çok kilo verirsin opuyorumnanaktan bayanssulusmile
ohhhh mis gibi temizlik kokuları buraya kadaRgeldi azram kışın güle oynıya kirletsin herbiyeri lülülülülülüsempatiksalakcinnikızlar evde felaket temizlik var
annemle cam kapı yer halı giriştik yapıyoruz
kalori atıyorum hmde
süperrr :lepi: kaydirigubbakcemile515.30 1 yumurta, 2-3 küp peynir ve 5 adet minik inegöl köftesinden oluşan bir tabak.
1 yumurta = 0
2-3 küp peynir = 1 gr bile yok ama 1 diyeyim.
5 adet minik inegöl köfte = ancak 1 gr bile değil çünkü 100 gramında 2 karbon var.
Toplam : 2 O da zar zor 2 oldu yoksa 1 bile değil kaydirigubbakcemile3
Karnım hiç acıkmıyor. Şu an önümdeki tabağı bile zorla yiyiyorum. Sanırım protein ağırlıklı beslendiğim için açlık hissetmiyorum bayanssulusmile
çokocum sen nerde oturuodun bilmiyorumkismileazracım eline sağlık..evin mis gibi olmuştur şimdi...halıları daha yeni seriyorsunuz di mi...burası kara kış gibi..
haftaya da bizim ev boyanacak...yoğun bir temizlik beni beklliyor...
aman dikkat et bacu temizlik yapacam die sakatlama kendini
evt cnm yeni seriyoruz
aslında serilecek gibi değil ama mecbur sıla var seriyoruz terliksiz dolaşıyor
sana da kolay gelsin cnm
resmn şuan cnm çıktı
belim ağrıyor sağ bacağım ağrıyor şuan:1no2:
Osmanlıca hastalık isimleri ;
ısrar-ı sabit: obsesive compulsive bozukluk
manyak-ı... cinneti inhitatiye: manik depresif
vaka-ı kuşku: paranoya
bimar-ı bimar : hastalık hastası
sümük-ü daim - grip
kıprama-i daim: parkinson
sark cibani- ciban-il sark - çıban
volkan'ul buzuk-hemoroid,basur
sabit-i daim- felç
duhul-u naaş : nekrofili
duhul-u veled: pedofili
redd-i nimet: anoreksiya nevroza
efkar-ı mütemadi: depresyon
iktisab edilmiş muafiyet noksaniyeti alametleri: aids
(acquired immune deficiency syndrome)
mefta-ül uckur: aids
kabz-ul meshane: prostat
benek-i firfiri- kızamık
tütün-ul fosur fosur - akciğer kanseri
sirayet-i vesvese: aile paranoyası
şirpençe:şarbon
Gaka-ül daimi : ishal
bimar-ı behcet : behcet hastalığı
duhul-u hayvanat : zoofili
tırsıye-i anakıb : orumcek korkusu
avdet-i devr-i veled: alzheimer
kızlar dikkat etmediniz mi 2 3 sayfa geride kalmış
bn okuyup okuyup gülüyorum :roflol: :roflol:
Günaydın kızlar. mutlu bir hafta sonu diliyorum hepinize...
geçmişi okiyim gelcem...
ıyıgeceler kızlarrrr albume mutfamın ekledımm daha eksıklerı var ama perdeyı ne de değiştırecemmm ıstedığım gıbı bulamadımm daha opuyorumnanaktan
günaydın a.s ..........................
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?