montiyi yapacam kızlar
asuuş birlikte tamammı hergün menü vercez
diğer kızlar sizde yapmak istersnz katılın
bn azcık gezeyim
kızımı babası götürdü
Resimler bizim topiğe yakışmadı gerçi ama siz iradelisiniz biliyorum etkilenmezsiniz :))
valla çok oldu biliyorum ama ayıklayamadım hepsini kopyala yapıştır yaptım..
belki fikir olur asucum..tam çeşit yapmıştım manyak gibi gecenin 5
de hala pasta yapıyordum :))
evet canım düşün saniyeler içinde neler yapıyorlar.daha hastanede bile durmadı talan etti her yeri hemşirelerin ağzı açık kaldı ne harektli bu böyle 1 dk durmaz mı diyolarkaydirigubbakcemile3seni gördükçe biz yırulduk diyolarkaydirigubbakcemile3Ayşecim geçmiş olsun canım Allahtan bişey olmamış ama küçük çocuk olunca arkanda bile gözü olması gerekiyor insanın çok fenalar çokkk Allah yardımcımız olsun ve onları korusun..
amin canım teşekkür ederiz ben seni bekar sanıyordum ya fark etmemşim profilinde ne öğretmenisin canım.bende öğretmenim ama çalışmıyorumherkse iyi hafta sonları...temizliğimi yaptım..iki tane 5 kiloluk bidona turşumu da yaptım...ama çok yoruldum...
ayşeceyline çok geçmiş olsun...canım bir sadaka ver...allah beterinden korusun
hande derya oğluna bayıldım...allah uzun ömrler versin...benim de iki oğlum var...aralıkta kçüğü 3 yaşına girecek...sende çok hoş bir hatunsun maşallahh..
azracım montiye başlıyor galiba...menülerini buraya da yaz da belki ben de yaparım...
ıyıgeceler kızlarrrr albume mutvamı ekledımm daha eksıklerı var ama perdeyı ne de değiştırecemmm ıstedığım gıbı bulamadımm daha opuyorumnanaktan
Çok güzel :) Birbirinden lezzetli yemekler yapmak nasip olur inşallah o mutfakta :1hug::asigim:
saol güldenim amin bende yatak odası ve çocuk odası olan tarafı kapatıcam mutfak oturma odası ve salonu gözden çıkardım delikafaduldentmm cnm 58,5
bnde geliiiiiiiim asuuuuuuuuuuuuuuuuşaklinialirimsmile
şaka bi yana da çook kalabalık olcaksınız yaa delikafadulden
allah yardımcın olsun şimdiden
perşembe günü kızmn arkadaşnn d.günüydü ve 7 çocuklarıd ama mahfetiler kadının evini resmen talan ettiler bnden sana tavsiye o gün için kırılacaklarını ve çocuğun iyi oyuncaklarını kaldır derim
birde menün bnce ii birşey eksiltme katmada
asuş bnde bayrama kadar monti yapacam beraber deneyelimbilmiyorumkismile
ŞenizŞenizŞeniz
yazdım güldenim gözünden kaçmış 2buçuk veya 3 kilo diyimde fazlası olur inş.asuuuuuuuuuu keşke hedef kilonu da yazsaydın yazdında bnmi gömedim dur bakayım bi
valla güldenim yaşadığım yer küçük bi ilçe burda bunları bulamam mecburen netten sipariş verdim elim mahkum :sinifsinif: inş. iyi çıkar memnun kalırsam yazarım buraya dadlum
baktım da o siteye 10 lu wınne 6,600 iyimi çok mu anlamadım
dışarıyada bakmak gerek
yoksa çok güzel tam d.günü için
birde yeri nasıl merak ettim
sen kullanınca sölersin
tamam kız birlikte yapalım olumunekankayizsmile valla hemde destek oluruz birbirimize ama ben oğluşumun doğum gününden sonra başlıycam önümüzdeki hafta sonunu atlatalım başlırım dadlımmontiyi yapacam kızlar
asuuş birlikte tamammı hergün menü vercez
diğer kızlar sizde yapmak istersnz katılın
bn azcık gezeyim
kızımı babası götürdü
gayemmm inş. canım allah herkese nasip etsin :Saruboceq:mutsuzum bugün nedense. çalış çalış al ben yiyemedim sen ye deyip elin adamlarına kirayı yatır.
offff allah bizede bi ev nasip etse hayırlısıysa tabi.
çok güzel şeyler varmış deryacım saol canım yaa opuyorumnanaktanAsucum Allah kolaylık versin sana canım zor iş..
ben de haziranda d.günü yapmıştım yaklaşık kişiydik çocuklarla beraber ve canım çıkmıştı ,gerçi oğluşum için herşeye değer..hatta resim ve menülerden diğer topiklerde vardı buraya da eklerim sana da fikir olur belki..
bir de şu topiğe bak süper fikirler var ben çok faydalanmıştım..
http://www.kadinlarkulubu.com/yemek...izin-ozel-gunleri-icin-monuler-resimli-8.html
ayyy herşey çok güzel olmuş deryacım süper bi doğum günü partisi olmuş :lepi:Resimler bizim topiğe yakışmadı gerçi ama siz iradelisiniz biliyorum etkilenmezsiniz :))
valla çok oldu biliyorum ama ayıklayamadım hepsini kopyala yapıştır yaptım..
belki fikir olur asucum..tam çeşit yapmıştım manyak gibi gecenin 5
de hala pasta yapıyordum :))
görüşürüz gayemmm olumunekankayizsmile Şeniz sanada iyi dinlenmelerkızlar ben biraz sonra çıkıyorum.
hepinize iyi akşamalar.
pazartesi görüşmek dileğiyle.....
saol canım benimopuyorumnanaktanasucum doğum günü kutlu olsun oğluşunun nice sağlıklı yıllara...
ben de diyet falan yok bu hafta regliden mi nedir habire yiyorum bu cuma bende ümüt yok offfffffffffffff
ıyıgeceler kızlarrrr albume mutfamın ekledımm daha eksıklerı var ama perdeyı ne de değiştırecemmm ıstedığım gıbı bulamadımm daha opuyorumnanaktan
cnm veren çok 6. takımda çok başarılı bu konudaAzracım bu diyet ile ne kadar zamanda ne kadar kilo vermişler biliyor musun?
evt cnm bnde artık monticiyimherkse iyi hafta sonları...temizliğimi yaptım..iki tane 5 kiloluk bidona turşumu da yaptım...ama çok yoruldum...
ayşeceyline çok geçmiş olsun...canım bir sadaka ver...allah beterinden korusun
hande derya oğluna bayıldım...allah uzun ömrler versin...benim de iki oğlum var...aralıkta kçüğü 3 yaşına girecek...sende çok hoş bir hatunsun maşallahh..
azracım montiye başlıyor galiba...menülerini buraya da yaz da belki ben de yaparım...
evtmafoldumbenŞimdi gördüm etap beşincisi olmuşuz :))
oklava yollayımda kendine gelasucum doğum günü kutlu olsun oğluşunun nice sağlıklı yıllara...
ben de diyet falan yok bu hafta regliden mi nedir habire yiyorum bu cuma bende ümüt yok offfffffffffffff
monticiyiz biz :lepi:saol güldenim amin bende yatak odası ve çocuk odası olan tarafı kapatıcam mutfak oturma odası ve salonu gözden çıkardım delikafadulden
yazdım güldenim gözünden kaçmış 2buçuk veya 3 kilo diyimde fazlası olur inş.
valla güldenim yaşadığım yer küçük bi ilçe burda bunları bulamam mecburen netten sipariş verdim elim mahkum :sinifsinif: inş. iyi çıkar memnun kalırsam yazarım buraya dadlum
tamam kız birlikte yapalım olumunekankayizsmile valla hemde destek oluruz birbirimize ama ben oğluşumun doğum gününden sonra başlıycam önümüzdeki hafta sonunu atlatalım başlırım dadlım
gayemmm inş. canım allah herkese nasip etsin :Saruboceq:
çok güzel şeyler varmış deryacım saol canım yaa opuyorumnanaktan
ayyy herşey çok güzel olmuş deryacım süper bi doğum günü partisi olmuş :lepi:
darısı başımıza zemuszemus
görüşürüz gayemmm olumunekankayizsmile Şeniz sanada iyi dinlenmeler
saol canım benimopuyorumnanaktan
ablacımm baktım süper olmuş mutfağın bayıldım valla güle güle kullan opuyorumnanaktan
kullanımı ve temizliğide çok kolay onların önceki evimin mutfak dolapları öyleydi
çok yorgunum kızlar
hiçbiyerim tutmuo ecük dinleniyim gece dönerim yine
çok yorgunum kızlar
hiçbiyerim tutmuo ecük dinleniyim gece dönerim yine
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?