• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

herkese selam...çok yoğun bir hafta daha bitti...okuldan sonra kapı kapı dolaşıp tüm velileri ziyarete başladık okul olarak....bu geziler bizim için çok faydalı oluyor...velilerden ve öğrencilerden beklentilerimiz değişiyor..öğrenciyi,veliyi yakından tanıyoruz ama çok yoruluyorum...dün sabah sekizde çıkıp gece 11 de döndüm...

bayrama kadar hedef koymuşsunuz ne güzel...ben de yarışmak isterim ama ben daha fazla kilo vereceğimi sanmıyorum...bu kiloda kalsam bana yeter ama yine de hedef koymak istiyorum....55 olursam süper olur...en son lise de gördüm bu rakamı bakalım ulaşabilecek miyim...

herkese selam...çok yoğun bir hafta daha bitti...okuldan sonra kapı kapı dolaşıp tüm velileri ziyarete başladık okul olarak....bu geziler bizim için çok faydalı oluyor...velilerden ve öğrencilerden beklentilerimiz değişiyor..öğrenciyi,veliyi yakından tanıyoruz ama çok yoruluyorum...dün sabah sekizde çıkıp gece 11 de döndüm...

bayrama kadar hedef koymuşsunuz ne güzel...ben de yarışmak isterim ama ben daha fazla kilo vereceğimi sanmıyorum...bu kiloda kalsam bana yeter ama yine de hedef koymak istiyorum....55 olursam süper olur...en son lise de gördüm bu rakamı bakalım ulaşabilecek miyim...

55 benim hiç şahit olmadığım bi kilo. keike bende senin gibi olabilsem ama nerdeee..bilmiyorumkismile

8. TAKIM * *177.ETAP SONUÇLARI** etap besincisi
rukiye_38 ( 98,8 / 99,2 / -0,4 / -0,40% )
AySeCeYlİn ( 61,6 / 61,6 / 0,0 / 0,00% )
azra_sila ( 116,7 / 116,5 / 0,2 / 0,17% )
asutaha ( 82,0 / 81,4 / 0,6 / 0,73% )
çokoprens ( 56,2 / 56,2 / 0,0 / 0,00% )
elimphia ( 85,0 / 85,2 / -0,2 / -0,24% )
handerya ( 73,4 73,0 0,4 0,54% )
nightwinglover 91,4 89,3 2,1 2,30% yeni üye
SEHERYILDIZI ( 86,7 86,5 0,2 0,23% )

8. TAKIM TOPLAM KİLO ( 751,8 / 748,9 / 2,9 / 0,39% )

kızlar dün çok kötü bişey oldu. bzim ev lojman müstakil malum böcek oluyo bennde detanın 6 ay etkili fıs fısını almıştım 1 ay önce sıktık kapı girişinde çatlak vardı yerde oraya da sıkmıştım üzerinden 1 ay falan geçti dün ceyline yemek ısıtıyordum buda çay kaşığını almış oraya sokmuş muhtemelen agzına götürdü herşeyi agzına aldığı gibi.neyse bu olay 1 dk içinde oluyo yanıma geldi oynadı mutfakta yemeği ısıttık bu birden kustu önce dedim üşüttü benim gibi oldu sonra aldım odaya götürdüm bide baktım çatlak yerde kaşık duruyo tabi telaşlandım hemen eşimi aradım.söyledim hemen komşuyla götürün bende oray gelirim dedi burdaki hastaneye götürdük hemen sevk ettiler merkeze zehirlenmeye bakmıyorlarmış artk komşuma sen gelme eşim oraya gelecek dedim.ambulansla gittik bu arada ceylin gayet iyi görünüyodu.neyse hastaneye vardık hemen yatış yaptılar nasıl korkuyorum tek başımayım neyse eşim geldi dr geldi baktı içinde bi madde varmış bu ialcın çok tehlikeliymiş test yaptılar yavrum nasıl korktu kan aldılar serum taktılar banyo yaptırdık agzını sildiler hizmet çok iyi ama hastane nasıl pis anlatamam.çok şükür testlerde bişey çıkmadı ama dr gözetim altında kalacak degerler değişebilir dedi bu ara ceylin hastaneyi yıkıyo ordan oraya koşturuyo doğumhaneye kadar girdi hemşireler diyo turp gibi nasıl hiperaktif diyolar biz yorulduk izlerken diyolar öyle böyle uyumadan sabahı sabah ettik. öğlen dr gelince muayane etti dedi yok bişeyi yalamamış demekki yinede gözlemde olun ufak bi değişimde getirin dedi 72 saat izleyin dedi.çok şükür iyi ama ömrümüzden ömür gitti karman çorman yazdım kızlar kusura bakmayın artık

kızlar dün çok kötü bişey oldu. bzim ev lojman müstakil malum böcek oluyo bennde detanın 6 ay etkili fıs fısını almıştım 1 ay önce sıktık kapı girişinde çatlak vardı yerde oraya da sıkmıştım üzerinden 1 ay falan geçti dün ceyline yemek ısıtıyordum buda çay kaşığını almış oraya sokmuş muhtemelen agzına götürdü herşeyi agzına aldığı gibi.neyse bu olay 1 dk içinde oluyo yanıma geldi oynadı mutfakta yemeği ısıttık bu birden kustu önce dedim üşüttü benim gibi oldu sonra aldım odaya götürdüm bide baktım çatlak yerde kaşık duruyo tabi telaşlandım hemen eşimi aradım.söyledim hemen komşuyla götürün bende oray gelirim dedi burdaki hastaneye götürdük hemen sevk ettiler merkeze zehirlenmeye bakmıyorlarmış artk komşuma sen gelme eşim oraya gelecek dedim.ambulansla gittik bu arada ceylin gayet iyi görünüyodu.neyse hastaneye vardık hemen yatış yaptılar nasıl korkuyorum tek başımayım neyse eşim geldi dr geldi baktı içinde bi madde varmış bu ialcın çok tehlikeliymiş test yaptılar yavrum nasıl korktu kan aldılar serum taktılar banyo yaptırdık agzını sildiler hizmet çok iyi ama hastane nasıl pis anlatamam.çok şükür testlerde bişey çıkmadı ama dr gözetim altında kalacak degerler değişebilir dedi bu ara ceylin hastaneyi yıkıyo ordan oraya koşturuyo doğumhaneye kadar girdi hemşireler diyo turp gibi nasıl hiperaktif diyolar biz yorulduk izlerken diyolar öyle böyle uyumadan sabahı sabah ettik. öğlen dr gelince muayane etti dedi yok bişeyi yalamamış demekki yinede gözlemde olun ufak bi değişimde getirin dedi 72 saat izleyin dedi.çok şükür iyi ama ömrümüzden ömür gitti karman çorman yazdım kızlar kusura bakmayın artık

ay cnm bnm çok çok geçmiş olsun
allahım daha beterinden saklasın nasıl korkmuşndur ceylinde
cnm sadaka ver derm hmn
neyseki birşey olmamış
tekrr geçmiş olsun

iyi yeni uyudu azracım zaten ne götürürken hastaneye nede hastanede hiç hasta gibi değildi çok şükür.gezdi hastanenin içinde hasta yakınlarana laf attı durdu koştu saga sola ama kan alınırlen ve serum takılırken çok korktu yavrum.
dün ve önceki gün hiç bişy yemedim
tabi bugün kızımın iyi oluşuyla moralimiz yerine geldi hastane çıkışı gittik bi yere baya bi yedim mbe kg kaç bilmiyorum bu cuma
benim hedef kg da 58.5 olsun

analı babalı nıce seneler dılerımmm asucumm benım torunum sezınde 17 ekım yanı pazar gunu 2. yaşını bıtırıyor bızde pazar gunu kutlucaz kısmetse senın oğluşunla aynı yaştalarrr :teytey::içelim:opuyorumnanaktan
saol rukiş ablacım , torununada hayırlı ömürler dilerimopuyorumnanaktan
star da evlilik programı var. bey efendi gelen kadını görünce aaa bana gelenlerde hep mi zayıf olur yaa. hiç mi şişman gelmez dedi.
akannehir şok oldum valla gayecim ama moralda oldu yaniiiiiaklinialirimsmile
8. TAKIM * *177.ETAP SONUÇLARI**
rukiye_38 ( 98,8 / 99,2 / -0,4 / -0,40% )

AySeCeYlİn ( 61,6 / 61,6 / 0,0 / 0,00% )
azra_sila ( 116,7 / 116,5 / 0,2 / 0,17% )
asutaha ( 82,0 / 81,4 / 0,6 / 0,73% )
çokoprens ( 56,2 / 56,2 / 0,0 / 0,00% )
elimphia ( 85,0 / 85,2 / -0,2 / -0,24% )
handerya ( 73,4 73,0 0,4 0,54% )
nightwinglover 91,4 89,3 2,1 2,30% yeni üye
SEHERYILDIZI ( 86,7 86,5 0,2 0,23% )
8. TAKIM TOPLAM KİLO ( 751,8 / 748,9 / 2,9 / 0,39% )

kızlar işte listemz bu fena değil ama iyi de değil

kaptan olarak bir fikrim var
kurban bayramına tam bir ay var
bu süreçte herkes 1 aylık bir kilo belirlese aramızda da yarışma yapsak olur mu ne dersinz
çok süper bi fikir güldenim benimde hedefim 2.5- veya 3 kilo olsun çünki bu akşam konuştuk oğluşuma parti yapmaya karar verdik zor bi hafta beni beklio ve o gün büyük bi ihtimal kaçırırım :sinifsinif:
asuş gel kayfe içiyoook sende katıl

cappucino.jpg

buyrunnnnnnnnnnn
güldennnn salyalarım aktı bacım ne güzel duruo olsada içsek naniknanik
içim ısındı ohhhhhhhhh. eline sağlık azracım.
öğlen çeyrek tost(sandiviç ekmeğinin yarısı) tost yedim
akşamada fırında karnıbahar kızartırım bide yanına bişiyler oldu bitti.
kaydirigubbakcemile5 gayecim sanada maşallah çok güzel gidiosun

allah yardımcın olsun çoko bi zamanlar bende 55tim çıtı pıtı bi kızdım :gitme:
Ben koca göbeklinin tekiyim ve bu hafta boğazımı tutamadığım için kilo aldım.
olur böyle vakkalarrrrr :içelim:

ayşem geçmiş olsun yaa nasıl korkmuşsundur
valla şimdi en tehlikeli zamanları 1 sn bile gözünü üstünden ayırma canım maşallah ceylinimde hareketliymiş allah yardımcın olsun olumunekankayizsmile

gece kuşunuz huzurlarınızda
bugünki menüm herzamanki gibi saçma sapandı abartılı bişey yoktu ama saçmaydı
bi karar aldım oğlumun doğum gününden sonra montiye başlıycam bakalım nasıl olucak kaç kilo vericem
vee haftaya cumartesi oğluma doğum günü partisi yapıcam hafta içi herkes gelemeyebilir
11 kadın 9 tanede çocuk davetlimiz olucak taham ve benle 22 kişi olucaz
doğum günü için burda olmadığından netten winnie the pooh lu tabak bardak ve kapı süsü siparişi verdim kullanat.com die bi siteden inş. 1 hafta içinde elime gelir davetiye yaptırmıycam zaten gelicek olanlar haber aldılar bile
menümüzdede bunlar olucak
doğum günü pastası
peynirli tepsi böreği
patatesli rulo börek
bulgurlu dövme köfte(sungurluya has bişey)
yaprak sarma
rus salatası
sosis kızartma
susamlı kurabiye
bardakta yalancı tavuk göğsü çikolata soslu
bide kakaolu kek
pasta hariç hepsini ben yapıcam allah yardımcım olsun şimdiden sıkıntı bastı dua edin

önerilerinizi varsa yazın kızlar fikirlerinizi bekliorum

iyi yeni uyudu azracım zaten ne götürürken hastaneye nede hastanede hiç hasta gibi değildi çok şükür.gezdi hastanenin içinde hasta yakınlarana laf attı durdu koştu saga sola ama kan alınırlen ve serum takılırken çok korktu yavrum.
dün ve önceki gün hiç bişy yemedim
tabi bugün kızımın iyi oluşuyla moralimiz yerine geldi hastane çıkışı gittik bi yere baya bi yedim mbe kg kaç bilmiyorum bu cuma
benim hedef kg da 58.5 olsun
tmm cnm 58,5
gece kuşunuz huzurlarınızda
bugünki menüm herzamanki gibi saçma sapandı abartılı bişey yoktu ama saçmaydı
bi karar aldım oğlumun doğum gününden sonra montiye başlıycam bakalım nasıl olucak kaç kilo vericem
vee haftaya cumartesi oğluma doğum günü partisi yapıcam hafta içi herkes gelemeyebilir
11 kadın 9 tanede çocuk davetlimiz olucak taham ve benle 22 kişi olucaz
doğum günü için burda olmadığından netten winnie the pooh lu tabak bardak ve kapı süsü siparişi verdim kullanat.com die bi siteden inş. 1 hafta içinde elime gelir davetiye yaptırmıycam zaten gelicek olanlar haber aldılar bile
menümüzdede bunlar olucak
doğum günü pastası
peynirli tepsi böreği
patatesli rulo börek
bulgurlu dövme köfte(sungurluya has bişey)
yaprak sarma
rus salatası
sosis kızartma
susamlı kurabiye
bardakta yalancı tavuk göğsü çikolata soslu
bide kakaolu kek
pasta hariç hepsini ben yapıcam allah yardımcım olsun şimdiden sıkıntı bastı dua edin

önerilerinizi varsa yazın kızlar fikirlerinizi bekliorum
bnde geliiiiiiiim asuuuuuuuuuuuuuuuuş kaydirigubbakcemile4aklinialirimsmile
şaka bi yana da çook kalabalık olcaksınız yaa delikafadulden
allah yardımcın olsun şimdiden
perşembe günü kızmn arkadaşnn d.günüydü ve 7 çocuklarıd ama mahfetiler kadının evini resmen talan ettiler bnden sana tavsiye o gün için kırılacaklarını ve çocuğun iyi oyuncaklarını kaldır derim
birde menün bnce ii birşey eksiltme katmada
asuş bnde bayrama kadar monti yapacam beraber deneyelimbilmiyorumkismile

rukiş ablam altta seni görüorum sana iyi geceler bu çiçekler sana a.s.
bu çiçeklerde sabah ilk tukanımızı açana a.s. yanında bide kocaman öpücük zemuszemus

ŞenizŞenizŞeniz

Back