Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

gece kuşunuz geldiiiii
ama kimsecikler yok
neyse şimdiden kilo bildirimi yapıyım
geçen hafta 82 bu hafta 81.4 giden 600 grm şimdiden yapıyım dedim bildirimimi
bu çiceklerde sabah tükanı ilk açana bende a.s.
tebrk ederim a.s. asuşum ama daha ii olabilirsin bekliorum
asuşum bn varım ama sistemi,pek anlayamadım:bbo: anlatan birri olursa hay hay
ımmm şeyyy bide güldenim uzun zamandır sorcam sorcam unutuyorum feysde şuanki profil resminde kaç kilosun nasıl zayıf duruosun orda yaaa

asuşum orda 113,5 ilkkez inmiştim birde siyah felan giydim etkisi vardır

bir gelmişin pir gelmişsin derya
inşallah sabah kilonu yazmayı unutmazsın
birde o koşu bandını kullanıyorsun yoksa gelir alırırm elinden

diyecek birşey bulamıyorum sü per sin :lepi: tebrik ediyorum a.s.

Son düzenleme:
günaydın kızlar.
azracım kusura bakma ama ben tartılamadım. evdeki tartımın pili bitti eşim 3 4 gündür mesaide alamamış. burdaki tartıda tartılacaktım zıkkımın peki oda çalışmadı. ki iş yerinin büyük tartısı bilmiyorum artık neden oldu. ilerleyen saatlerde yine deneyeyim ama olmazsa nasıl yapalım.

selam kızlar günaydınlar...
güldenim ben tatilden 2200 artıyla gelmiştim biliyorsun ama 2000 vermişim..son listeye göre 85.00 dim 85.2 yim canım..+200 maalesef ama 2200 de olabilirdi di mi kızma bana:)
tmm cnm azcık ucundan yakayım seni ozmn

tmm cnm sabit geçerimseni:hulya:
o kadar şişkinim ki anlatamam. sanki karnıma iğne batırsalar patlayacak. neden böle oldu bilmiyorum.

delikafaduldendelikafadulden

tebrik ediyorum canım.
eeee yersen öle iskenderleri şekerfareleri boççaları elalem gider mersine sende böle gidersin tersine dimi gaye hanım....:roflol::roflol:

yapalım valla deryacım olayı bende tam olarak anlamış değilim ama yapan herkes çok kolay dio deniyelim görelim
feysdede isteyen eklesin kızlar ismin asuman türk polat
ayyyy maşallah ne güzel darısı benim başıma 78in altına düşmek yaniiii sempatiksalakcinni

günaydın kardeş takımcım,hayırlı cumalar hepinizeopuyorumnanaktan
günaydın kirazcımm opuyorumnanaktan
selam kızlar günaydınlar...
güldenim ben tatilden 2200 artıyla gelmiştim biliyorsun ama 2000 vermişim..son listeye göre 85.00 dim 85.2 yim canım..+200 maalesef ama 2200 de olabilirdi di mi kızma bana:)

nihal bu ne hız yaa tıkır tıkır gidio kilolar aman diyim sakın bozma diyeti lmaz:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…