- 26 Nisan 2008
- 21.009
- 7.623
- 773
- 39
tebrk ederim a.s. asuşum ama daha ii olabilirsin bekliorumgece kuşunuz geldiiiii
ama kimsecikler yok
neyse şimdiden kilo bildirimi yapıyım
geçen hafta 82 bu hafta 81.4 giden 600 grm şimdiden yapıyım dedim bildirimimi
bu çiceklerde sabah tükanı ilk açana bende a.s.
asuşum bn varım ama sistemi,pek anlayamadım:bbo: anlatan birri olursa hay haygüldennn bacım gel biz senle monti diyeti yapalım night sende gel bacım gaye nihal rukiş ablam ayşe hepiniz gelin bacım bu sağlıklı beslenme şekliymiş kh diyetini uzun vadede yapmak sağlıksızmış diyetisyenler hastaları kilo vermeleri durunca veriyomuşlar kh diyetini
hadiyin hep birlikte monti yapalım yapanlar takır takır veriolar maşallah
topiğine girip baktım okudum ama hala saf saf pcye bakıorum tam olarak anlamadım ama herkes pek memnun
ne dersiniz kızlar
ımmm şeyyy bide güldenim uzun zamandır sorcam sorcam unutuyorum feysde şuanki profil resminde kaç kilosun nasıl zayıf duruosun orda yaaa
asuşum orda 113,5 ilkkez inmiştim birde siyah felan giydim etkisi vardır
bir gelmişin pir gelmişsin deryaBen kaçak,ben kuşu,ben oklavalık işte geldim..
biliyorum aksattım buraları yine güldencim oklavan elinde ama..valla çok yoğundum zaten dün oğluşumla ananede kaldık vs..giremedim..
diyet fena sayılmamakla beraber arada kaçmıyor değil zaten yarın görcez napmışım..
koşu bandım halaaa bana bakıp duruyor ama bi türlü fırsat bulamıyorum asrın öğlen uyumamaya başladı benim de onsuz geçen tek saatim o 2 saatti ama artık o da yok o yüzden bi siftah yapamadım ama uzunnn alışveriş yürüyüşleri yaptım son 2 gündür ayaklarıma kara sular inecek kadar yürüdüm dışarıda..
güldencim senin diş hala yerindeymiş okurken ohhh nihayet gitmiş dedim ama ameliyatlık olunca ertelettin sanırım..öyle de olsa kurtul canım yaaa..
nihalcim bende merak ettim yeni işini inşallah herşey gönlünün istediği gibi olur ve en çok da hayırlısıysa olsun tüm bu değişiklikler.. ayrıca menülere bakıyorum da gayet iyi gidiyorsun hadi bakalım teyze olmaya az kaldııı :))
Asucum şu montiyi hep duyuyorum ama bende hala net olarak anlamadım ama gördüğüm kadarıyla uygulayan herkes kilo veriyor ve öneriyor ben de varım yapalım valla..
bu arada ben sizleri merak ediyorum face adresiniz varsa ekleşelimm..
inşallah sabah kilonu yazmayı unutmazsın
birde o koşu bandını kullanıyorsun yoksa gelir alırırm elinden
Yaşasın ilk defa kilo bildiriminde bulunuyorum hihoyyythihoyyyt
Bugün 20 dk erken kalktım bir aksaklık olmasın diyekaydirigubbakcemile3
Hafta başındaki kilom: 91.4
Şu anki kilom: 89.3
Verilen kilo: 2.1 :lepi:
Kilom hep 90.2'ye kadar gelip direniyordu, sonunda 8'li rakamları görebildim. Çok mutluyum :lepi:
diyecek birşey bulamıyorum sü per sin :lepi: tebrik ediyorum a.s.
Son düzenleme: