Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Bugün Yediklerim:

06.00 1 dilim kepek ekmek = 7 , 1 haşlanmış yumurta = 0, 1 bardak şekersiz çay = 0, 100 gr peynir = 1

10.30 Yarım paket 3'ü 1 aradadan yapılmış kahve ( çikolatalı ) = 4,5 , çikolatalı eti light bisküvilerden 1 tane = 4,5

12.20 3/5 yeşil ekşi elma = 7

14.00 1 porsiyon yeşil fasülye = 9, 50-60 gr peynir = 1, 1 haşlanmış yumurta = 0

17.30 1 dilim kepek ekmek = 7, üzerine 1 çay kaşığı kadar mayonez ( 1 yemek kaşığı mayonez 1 yapıyor ama ben çay kaşığına da 1 diyorum ) =1 , 8 adet minik inegöl köfte ( gerçekten minik :)) ) = 2, yarım kase yoğurt = 6

Toplam : 50

Bu diyette mayonez de serbest :) Ölçüyü kaçırmadıkça sorun yok çünkü mayonezde karbonhdrat oranı çok düşük. Abartmadan rahatlıkla yeneblir hihoyyytdelikafadulden

Son düzenleme:
delikafaduldendelikafaduldendelikafadulden
:roflol::roflol:
şaka şaka.
nediyim baktım kimse yok belkim acık canlanır bura dedim di..
:içelim:
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
yine kimsecikler yok..
bugünkü menüm:
sabah:kaşarlı omlet
öğle:haşlanmış sosis+light kola
akşam:belki balık yerim
yerimsenibenyerimsenibenvereliniortak

a.s.

Azracım karbonhidrat diyeti başlığında besinlerin karbonhidrat değerleri var. Alışverişe gittiğimde de bir şey alırken karbonhidrat değerini bakıyorum, sorun olmuyor. Çok rahat yapılyor :teytey:

güldennn bacım gel biz senle monti diyeti yapalım night sende gel bacım gaye nihal rukiş ablam ayşe hepiniz gelin bacım bu sağlıklı beslenme şekliymiş kh diyetini uzun vadede yapmak sağlıksızmış diyetisyenler hastaları kilo vermeleri durunca veriyomuşlar kh diyetini
hadiyin hep birlikte monti yapalım yapanlar takır takır veriolar maşallah
topiğine girip baktım okudum ama hala saf saf pcye bakıorum tam olarak anlamadım ama herkes pek memnun
ne dersiniz kızlar

Ben kaçak,ben kuşu,ben oklavalık işte geldim..
biliyorum aksattım buraları yine güldencim oklavan elinde ama..valla çok yoğundum zaten dün oğluşumla ananede kaldık vs..giremedim..

diyet fena sayılmamakla beraber arada kaçmıyor değil zaten yarın görcez napmışım..
koşu bandım halaaa bana bakıp duruyor ama bi türlü fırsat bulamıyorum asrın öğlen uyumamaya başladı benim de onsuz geçen tek saatim o 2 saatti ama artık o da yok o yüzden bi siftah yapamadım ama uzunnn alışveriş yürüyüşleri yaptım son 2 gündür ayaklarıma kara sular inecek kadar yürüdüm dışarıda..

güldencim senin diş hala yerindeymiş okurken ohhh nihayet gitmiş dedim ama ameliyatlık olunca ertelettin sanırım..öyle de olsa kurtul canım yaaa..

nihalcim bende merak ettim yeni işini inşallah herşey gönlünün istediği gibi olur ve en çok da hayırlısıysa olsun tüm bu değişiklikler.. ayrıca menülere bakıyorum da gayet iyi gidiyorsun hadi bakalım teyze olmaya az kaldııı :))

Asucum şu montiyi hep duyuyorum ama bende hala net olarak anlamadım ama gördüğüm kadarıyla uygulayan herkes kilo veriyor ve öneriyor ben de varım yapalım valla..
bu arada ben sizleri merak ediyorum face adresiniz varsa ekleşelimm..

Yaşasın ilk defa kilo bildiriminde bulunuyorum hihoyyythihoyyyt

Bugün 20 dk erken kalktım bir aksaklık olmasın diyekaydirigubbakcemile3

Hafta başındaki kilom: 91.4

Şu anki kilom: 89.3

Verilen kilo: 2.1 :lepi:

Kilom hep 90.2'ye kadar gelip direniyordu, sonunda 8'li rakamları görebildim. Çok mutluyum :lepi:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…