• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

teşekkür ediyorum canım. sorma tam ısırmalık...

sağol ablacım. sanada allah kolaylık versin. güle güle kullan. keşke benimde içini dışını yaptıracağım bi evim olsaydı bende yorulsaydım... bunlar güzel yorgunluıklar..

sağol geyecimm :Saruboceq: allahım sana nasip eder inş allahımm ısteyen herkese naspetsınnnn inşopuyorumnanaktan

günaydın a.s.

asu okumadım sayıyorum :1ninca:
:1ninca:
günaydın kızlar. güzel bir gün diliyorum hepinize.
bende regl oldum ama felaket ötesi şişlik var. karnım patlayacak sanıyorum.
akşam biraz yoğurt çorbası bi kaç kaşıkta bulgur pilavı yedim. gece öyle bi acıktım ki miğdem çok ağrıdı açlıktan 3 4 lokma ekmekle zeytin yedim.öle abartmadım ama.

sabahta oğluşa tost yapıyordum kendimede çok tahıllı ekmekten tost yaptım şimdide çay içiyom.

kıslar dün eşim mesaideydi bizde annemlerdeydik. tatlısı yapılan kabak varya ondan soymaya çalışıyodum. herkes aman dikkat et aman elini kesersin derken laf yetiştircem diye parmağıma bıçak hırt dedi bir oturdu. akşam kudurdum ağrıdan. dört dolandım evde. dikişlikti sanırım kemiğe kadarda indi çok derindi. bugün biraz hafifledi ağrısı.
yavrum oğluşum beni kıvranırken gördü gösleri doldu . gayi neden bıçaknan onuyosun bıçak elini kesel kesel diyo. gelip gelip parmağımı öpüyo geçtimi diyo.
öcül dilerim gayii ben yapmadım gayii deyip durdu. çok üzüldü . kurban olsun annesi .
ayyyy okurken içim geçti bayılacak gibi oldum gaye büyük geçmiş olsun hiç gelemem öyle kanlı işlere küt die giderim kafamçokkarıştı
dur ozmn herkese bnden oklana gelsin :oklava:
hoooooooooooppp kaptım kaydirigubbakcemile3
Teşekkür ederim :)

Sapıtmış olsan da mutlaka yaz. Ancak o zaman seni kontrol edebiliriz. :1hug:
kaydirigubbakcemile5
kızlar cok yorgunum daha işlerım bıtmedı mutvak bıttı cok şükür istedığim gıbı oldu ama heryer berbet oldu bütün ev battı yerimseniben cok işim var cokkkk ha gayecim cok gecmış olsunnn tatlımmmm Şeniz

ablacım güle güle otur yavaş yavaş yapa diğer yerleride yorma kendini

teşekkür ediyorum canım. sorma tam ısırmalık...

sağol ablacım. sanada allah kolaylık versin. güle güle kullan. keşke benimde içini dışını yaptıracağım bi evim olsaydı bende yorulsaydım... bunlar güzel yorgunluıklar..

sağol geyecimm :Saruboceq: allahım sana nasip eder inş allahımm ısteyen herkese naspetsınnnn inşopuyorumnanaktan

aminnnnn inşallah...

kızlar bn gezmeye kaçar

:içelim:
bn gider cicişleeerkaydirigubbakcemile

iyi eğlenceler canım...

:1ninca:

ayyyy okurken içim geçti bayılacak gibi oldum gaye büyük geçmiş olsun hiç gelemem öyle kanlı işlere küt die giderim kafamçokkarıştı

hoooooooooooppp kaptım kaydirigubbakcemile3

kaydirigubbakcemile5

ablacım güle güle otur yavaş yavaş yapa diğer yerleride yorma kendini

canım benim teşekkür ederim. benimde kesilirken ki hissettiğim o ses çok etkiler...

sabah iki tabak su böreği yedim
arada iki pohaça yedim.
öğlende (şimdi yiyom) bir buçuk porsiyon iskender ayran ve şekerpare yiyom.

Bugün Yediklerim:

06.00
1 dilim kepek ekmek = 7 , 1 haşlanmış yumurta = 0, 1 bardak şekersiz çay = 0, 100 gr peynir = 1

10.30 Yarım paket 3'ü 1 aradadan yapılmış kahve ( çikolatalı ) = 4,5 , çikolatalı eti light bisküvilerden 1 tane = 4,5

12.20 3/5 yeşil ekşi elma

canım benim teşekkür ederim. benimde kesilirken ki hissettiğim o ses çok etkiler...

arada iki pohaça yedim.

Su böreği, şekerpare, poğaça delikafadulden akannehir

arada iki pohaça yedim.
gayeeee nettin bacım akannehir yeme iskenderi nolurrrrr bi simit ayran neyine yetmiyo kızzz kaydirigubbakcemile3
Bugün Yediklerim:

06.00
1 dilim kepek ekmek = 7 , 1 haşlanmış yumurta = 0, 1 bardak şekersiz çay = 0, 100 gr peynir = 1

10.30 Yarım paket 3'ü 1 aradadan yapılmış kahve ( çikolatalı ) = 4,5 , çikolatalı eti light bisküvilerden 1 tane = 4,5

12.20 3/5 yeşil ekşi elma

kaydirigubbakcemile5

arada iki pohaça yedim.

şaka yapıyorsun di mi kafa buluyon bizimle..
kız o kadar karbonhidrat birden alınır mı??

Allah seni ne yapmasın kaydirigubbakcemile3 Okurken bile kendimden geçtim :roflol:
wing im nediyim ay gelip gelip gidiyom kimsecikler yok. bar,ma şunları bi kısdırıyım dedim. Şeniz

iskenderi ve diğerlerini boşver ama şekerpareye yok demesdim ama nerdeeeee.....

Son düzenleme:
Back