tünaydın kızlarrr
gayeee o şişkinlik çok zor oluo be bacım allah kolaylık versin offf olsak bi dertttt olmasak bi dert yaniii bayanssulusmile
5 gün sonra oğluşumun doğum günü teyzeleri kendi aramızda kutlarız ama büyük bişey yapsammı yapmasammı hala karar veremedim offffff
geç kaldım...üzgünüm...kilom sabit bu hafta canım...
5 gün sonra oğluşumun doğum günü teyzeleri kendi aramızda kutlarız ama büyük bişey yapsammı yapmasammı hala karar veremedim offffff
amin gayecim inş. allah isteyene versinvalla öle. işi şansa bırakmadığım halde ödm kopuyo her ay bir iki gün gecikmem olsa. hamile kalcam diye o kadar çok korkuyorumki. ne doğurabilecek durumdayım nede aldırabilirim. yani allah beni o ikilemde bırakmasın inşallah. allahım olmayan isteyen kullarına nasip etsin.
canım benim kızlık soyadım polat tı.
oğluşun kaç yaşına giriyor. tek dimi. sölediysen bile kaçırdımsa kusura bakma. benim sıpam mart ta 3 bitecek tam bir afacan.
opuyorumnanaktan saol deyzesüüübu arada allahım sağlıkla sıhatle mutlulukla ve sizinle birlikte nice senelere erdinsin. ömrü uzun bahtı güzel şansı bol olsun inşallah.
sen yeme ama asuş
bnm içinde öp nice yaşlara
gayeee bacım sende netten aç bak yaaa show tv sedaaaa
yaaaa kadın tığ gibi olmuş kızlar yaaaa demekki isteyince oluyoklava:
saol kirazım epeydir görmüyordum bn seni gel öpem biŞeniz
nasılsın iyimsn
ay cnm bnm bir ömür mutlu olursun inşallah tebrik ederim a.s.yeni gelinimize bunlar gelsin bndeniyiyim güldencim,hemde çok iyi:asigim:15 günlük evlilik iznindeydim canım,2 ekimde düğünüm oldu,ve tekrardan kürkçü dükkanına kaldığım yerden devam etmek için geri döndüm,sizinde dönmenize çok sevindim,kardeşşiz zor oluyo valla,gel bende seni bi öpemmŞenizŞenizözlemişim valla
analı babalı nıce seneler dılerımmm asucumm benım torunum sezınde 17 ekım yanı pazar gunu 2. yaşını bıtırıyor bızde pazar gunu kutlucaz kısmetse senın oğluşunla aynı yaştalarrr :teytey::içelimpuyorumnanaktan
** 6.TAKIM 177.ETAP **
Naz ( 58,1 / 59,2 / -1,1 / -1,89 % )
kirazz_z ( 72,7 / 72,7 / 0,00 / 0,00 % )
nazzoo ( 62,7 geri dönmek üzere ayrıldı
nevra73 ( 75,0 geri dönmek üzere ayrıldı
blackandwhite ( 62,7 / 61,8 / 0,9 / 1,44 % )
daphnelsLife ( 66,8 geri dönmek üzere ayrıldı
simerenya ( 91,2 geri dönmek üzere ayrıldı
melek ( 73,7 / 74,2 / -0,5 / -0,68 % )
narin nazenin ( 70,0 / 70,5 / -0,5 / -0,71 % )
safinaz84 ( 64,0 / 63,2 / 0,8 / 1,25 % )
ak81 ( 74,0 / 74,0 / 0,00 / 0,00 % ) yeni üye
6.TAKIM TOPLAM KİLO ( 475,2 / 475,6 / -0,4 / -0,08 % )
azracım listemizide bi kontrol edrmisin tatlımopuyorumnanaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?