- 26 Nisan 2008
- 21.009
- 7.623
- 773
- 39
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
azracım biz donuyoruz elektirikli soba yakıyorum yorganları çıkardım bura ya çoktan kış geldi şimdiden böyleyse kışın ne olur bilmemeyvahedigeldismile
nabersiniz kıslar. neden sessiziz bugün
Bugün sonuçlarım çıktı. Tüm değerlerim normal ama daha önce kolestrerol ve LDL de normal olmasına rağmen bu kez 10-20 değer fazla çıktı. Henüz doktorum bir değerlendirme yapmadı ama geçen senelerde böyle bir problem yokken şimdi olması iyiye işaret değil. Tahminimce kolestreol diyeti verecek bana . Bakalım neler olacak :)
Sizler nasılsınız? Her şey yolunda mı? :)
ee kızlar bugün neden sessiz etrafda kimse yok
cuma sıkıntısı şimdiden sardı değilmi?
kızlar yarım bn saat 12:00 ye kadar giremem bilginz olsun
sabah kahve günüm var ve ilk sıra bnde
ama 12:00 ye yakın gelirim
lütfen wingcim
yarın kilonu yazmayı unutma
8. takıma başladığın ilkgünkü kilon başlangıç kilosu
ve yarın ki kilonu yaz lütfen
Evet, şimdi okudum :)
Başlangıç kilom 92.2 kg. Yarın sabah tartıya çıktığımda son kilomu da yazacağım buraya :) Bu kez yazmayı unutmayacağım, söz :)
selam kızlarrr....burası çok soğuk donuyoruz....küçük oğlum öksürüyor...hastalıktan bir de mız mız...kucağımdan inmiyor....
yarın sabah giremeyebilirim....bu sabah aç karnına tartıldım 56.2 im azracım...daha da inemem gibi geliyor...
ayşeceylin seni tebrik ediyorum...kendin inceldiğini hissediyorsan kesin tartıay yansır...spor olarak platesi öneririm ben de haftaya başlayacağım...ameliyattan sonra üç hafta yapma demişti dr...
bence de azracım buradn uzak kalmak hiç birimize yaramıyorbu asu nerelerde klava:
görün bakın takımdan uzakdı yaa
kesin artı gelcek klava:
iyiyiz selma ablacım sen nasıl gidiyo hayat diyet