• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

ee kızlar bugün neden sessiz etrafda kimse yok
cuma sıkıntısı şimdiden sardı değilmi?

kızlar yarım bn saat 12:00 ye kadar giremem bilginz olsun
sabah kahve günüm var ve ilk sıra bnde
ama 12:00 ye yakın gelirim
lütfen wingcim
yarın kilonu yazmayı unutma
8. takıma başladığın ilkgünkü kilon başlangıç kilosu
ve yarın ki kilonu yaz lütfen

selam kızlarrr....burası çok soğuk donuyoruz....küçük oğlum öksürüyor...hastalıktan bir de mız mız...kucağımdan inmiyor....

yarın sabah giremeyebilirim....bu sabah aç karnına tartıldım 56.2 im azracım...daha da inemem gibi geliyor...

ayşeceylin seni tebrik ediyorum...kendin inceldiğini hissediyorsan kesin tartıay yansır...spor olarak platesi öneririm ben de haftaya başlayacağım...ameliyattan sonra üç hafta yapma demişti dr...

teşekkür ediyorum çokocum yaptığım egzersizler plateste olan egzersizler zaten canım
bugünkü menüm
sabah
11 gibi
2 yumurtadan peynirli omlet domates salatalık 2 dilim k.ekmeği çay
arada
4 tane eti form portakallı
akşam
1 kase çorba kabak yemeği salata 1 dilim ekmek
şimdi nescafe içebilirim birazda leblebi yerim

Bugün sonuçlarım çıktı. Tüm değerlerim normal ama daha önce kolestrerol ve LDL de normal olmasına rağmen bu kez 10-20 değer fazla çıktı. Henüz doktorum bir değerlendirme yapmadı ama geçen senelerde böyle bir problem yokken şimdi olması iyiye işaret değil. Tahminimce kolestreol diyeti verecek bana . Bakalım neler olacak :)

Sizler nasılsınız? Her şey yolunda mı? :)

Bugün sonuçlarım çıktı. Tüm değerlerim normal ama daha önce kolestrerol ve LDL de normal olmasına rağmen bu kez 10-20 değer fazla çıktı. Henüz doktorum bir değerlendirme yapmadı ama geçen senelerde böyle bir problem yokken şimdi olması iyiye işaret değil. Tahminimce kolestreol diyeti verecek bana . Bakalım neler olacak :)

Sizler nasılsınız? Her şey yolunda mı? :)

wingcim bir önceki sayfada ki sana olan yazmımı okudun mju
okuduysan okudum dermsn
kırmızı ile yazdığım

ee kızlar bugün neden sessiz etrafda kimse yok
cuma sıkıntısı şimdiden sardı değilmi?

kızlar yarım bn saat 12:00 ye kadar giremem bilginz olsun
sabah kahve günüm var ve ilk sıra bnde
ama 12:00 ye yakın gelirim
lütfen wingcim
yarın kilonu yazmayı unutma
8. takıma başladığın ilkgünkü kilon başlangıç kilosu
ve yarın ki kilonu yaz lütfen

Evet, şimdi okudum :)

Başlangıç kilom 92.2 kg. Yarın sabah tartıya çıktığımda son kilomu da yazacağım buraya :) Bu kez yazmayı unutmayacağım, söz :)

selam kızlarrr....burası çok soğuk donuyoruz....küçük oğlum öksürüyor...hastalıktan bir de mız mız...kucağımdan inmiyor....

yarın sabah giremeyebilirim....bu sabah aç karnına tartıldım 56.2 im azracım...daha da inemem gibi geliyor...

ayşeceylin seni tebrik ediyorum...kendin inceldiğini hissediyorsan kesin tartıay yansır...spor olarak platesi öneririm ben de haftaya başlayacağım...ameliyattan sonra üç hafta yapma demişti dr...

56,2 süper cnm
bnce inersin
platese başla
incelmenede yardımcı olur
seni tebrik ediyorum hayatım

Back