Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
başım ağrıyor nedense...
bugün sabah
1 tane eti form
öğlen
patatesli yumurta 2 dilim kepek ekmeği peynir salatalık domates
akşam
1 kase çorba kabak yemeği salata 1 dilim k.ekmeği
kızım başımda vız vız vızlıyor birşey yemiyor içmiyor
off napiiim
afiyet olsunbugün sabah
1 tane eti form
öğlen
akşam
kızım başımda vız vız vızlıyor birşey yemiyor içmiyor
off napiiim
Tansiyon ya da şeker olabilir. Böyle bir problemin var mı? Belki de üşüttün... Bu aralar havalar o kadar çabuk deişiyor ki ! Tam hastalık havası.
Çok güzel :) Patatesli yumurtayı nasıl yapıyorsun? Birkaç farklı yapılışı var da :)
Hiç iyileşme olmadı mı? Hala aynı durumda mı? :sm_confused:
bugün sabah
1 tane eti form
öğlen
akşam
wing patatesli yumurtayı söyle yapıyorum. patatesleri küp küp doğruyorum küçük küpler şeklinde tuzluyorum. teflon tavaya biraz yağ koyuyorum ısınınca patatesleri atıyorum bir karıştırıp kapağını kapatıyorum altını kısıyorum.ara ara karıştırarak pişiriyorum.piştikten sonra yumurtaları kırıyorum bazen kasarda ekliyorum bu kadar ben bayılıyorum kızartmasından daha çok seviyorum.ben tam bir patates aşığıyım
wing patatesli yumurtayı söyle yapıyorum. patatesleri küp küp doğruyorum küçük küpler şeklinde tuzluyorum. teflon tavaya biraz yağ koyuyorum ısınınca patatesleri atıyorum bir karıştırıp kapağını kapatıyorum altını kısıyorum.ara ara karıştırarak pişiriyorum.piştikten sonra yumurtaları kırıyorum bazen kasarda ekliyorum bu kadar ben bayılıyorum kızartmasından daha çok seviyorum.ben tam bir patates aşığıyım
bu hafif oluyo azracım.2 emek kaşığı kadar falan yağ konuyu tavayı ıslatacak şekilde yani.püf noktası altı kısık ve kapağı kapalı pişmesiçok iyiyimiş
bn pek yemm ama kızrtılarak yapıldığını bilirim