Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
teşekkür ederimTeşekkürler, sana da güzel bir akşam diliyorum :)
Çok geçmiş olsun, tez zamanda iyileşir inşaallah a.s
Geçmiş olsun Handerya, umarım hemen iyileşir :)
Bugün doktora gittim, endokrinoloji bölümüne :) Yarın kan verip tahlil yaptıracağım. Bakalım sonuçlarda ne çıkacak. Sonra da diyetisyene gönderecek beni. Heyecanlandım :)
kızlar acile gittim geldim 3 lü iğne vurdular birde idrar tahlili aslında gaitada vardı da kızım sabahtan beri birşey yemediği için onu yaptıramadık
10 kere de kustu(
iyi dilekleriniz için tskler hepinize umarım dediğiniz gibi hemen iyileşir yaralar her gün su ve iltihap akıp patlıyormuş ve her gün tekrar kazıyorlar ölü deriyi canım annem metanetlidir iyi dayanıyor valla herkes inletiyormuş o işlem sırasında ortalığı,bir de tam hassas bölgeler göğüs,karın falan..neyse Allah tüm hastalara acil şifa versin inşallah..
güldencim sılaya da acil şifalar onları hasta görmek bir anne için gerçekten dayanılmaz hep diyorum oğluş hasta olunca keşke ben hasta olsam da o iyi olsa diye ama bedenleri hassas işte..
gelelim bu gün bu derya kız ne yedi içti :))
sabah mantarlı,az sucuklu omlet kedi: ) domates,biber 1 dilim ekmek
öğlen geçiştirdim yine elma ,neskafe
akşam yoğurtlu ıspanak 1 dilim ekmek
meyveli soda,su çok içemedim ve yineeee spor yok malesef ama bol bol oyuncak topladım:))
sanada afiyet olsun canımcım.dün
sabah
2 dilim pizza domates çay
öğlen leblebi eti form 3 tane
akşam
1dilim k. ekmeği bol salata balık
gunaydınnnn:hulya:
günaydın kızlar az sonra tekrr askeri hastaneye gidecem sevk alınacak
handerya annenin rahatsızlığı nedir bilmiyorum ama yinede rabbim acil şifasını versin allah onları başımızdan eksik etmesin. öp anneciğinin ellerinden yanaklarından bizim için...
afiyet bal olsun ...
ooo süper
bizle de paylaşmayı unutma
bnmde sürekli gittiğim bölümdür
kızlar acile gittim geldim 3 lü iğne vurdular birde idrar tahlili aslında gaitada vardı da kızım sabahtan beri birşey yemediği için onu yaptıramadık
10 kere de kustu(
bende sabah sabah oğluş yaptığım krebi bitirmeyince son 1 taneyi annesi götürdü ama başka bi şey yok!
allahım sen esirge. ne çok acı çekmiştir. allah bi daha yaşatmasın...herkese günaydınnnnnn
saol canım annem üzerine kaynar su döktü yanlışlıkla ve haşlandı malesef inşallah dediğin gibi bi an önce iyileşir,öperim tabi :))
hadi hayırlısı...Doktordan yeni geldim. Kan verdim ama sonuçları ancak cuma günü alabileceğim. Baştan aşağı her şeye baktırıyor doktor. Diyetisyen ve kontrol de ancak pazartesi günü olabilecek. O zamana kadar kendi başıma biraz daha idare etmeliyim :)
Bugün nasılsınız topik ahalisi? :) Her şey istediğiniz gibi mi? :dance:
Krep dediğin nedir ki? :) Bir şey olmaz ama aile üyelerinin yemediklerini aman yazık olmasın diye yeme :) Ben o yüzden bu haldeyim delikafadulden
güldencim çok çok geçmiş olsun kıyamam canım ya inş. bir an önce toparlanır nasıl süzülmüştür şimdi kuzum
ben dün 2 bardakta kola içtim yazmayı unutmuşum kızlar
aman ne yapayım hep ligh içiyordum yokmuş koçişimde evdeydim içtim ohhhh hafta da 1 gün kaçamağım olsun kadar pişman değilim vallahaohaoldumsmileKola mı ? kaydirigubbakcemile Sadece 200 kalori ordan aldın, hem de boş kalori alsanaalsanasmile