Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

günaydın arkadaşlar mutlu bir gün diliyorum hepinize..

dün sanah yarım kase çorba biraz ekmek
öğlen bi lahmacun iki parça pide:kedi:
akşam da biraz erişte birazda pırasa kavurması ve yoğurt
yatmadan öncede neskafe ve iki ısırımlık browni..

sabah iki lokma ekmek aldım sadece şimdi çay içiyorum ama açım

Teşekkürler, sana da güzel bir akşam diliyorum :)

Çok geçmiş olsun, tez zamanda iyileşir inşaallah a.s

Geçmiş olsun Handerya, umarım hemen iyileşir :)
teşekkür ederim

Bugün doktora gittim, endokrinoloji bölümüne :) Yarın kan verip tahlil yaptıracağım. Bakalım sonuçlarda ne çıkacak. Sonra da diyetisyene gönderecek beni. Heyecanlandım :)

inş sonuçların temiz çıkar. keşke birileride beni diyetisyene gönderse....

kızlar acile gittim geldim 3 lü iğne vurdular birde idrar tahlili aslında gaitada vardı da kızım sabahtan beri birşey yemediği için onu yaptıramadık
10 kere de kustu(

çok geçmiş olsun canım kuzuna. inşş hemencecik iyileşir. keşke kuzularımız hiç hasta olmasa...

handerya annenin rahatsızlığı nedir bilmiyorum ama yinede rabbim acil şifasını versin allah onları başımızdan eksik etmesin. öp anneciğinin ellerinden yanaklarından bizim için...

afiyet bal olsun ...

dün
sabah
2 dilim pizza domates çay
öğlen leblebi eti form 3 tane
akşam
1dilim k. ekmeği bol salata balık
sanada afiyet olsun canımcım.

gunaydınnnn:hulya:

günaydın abla...a.s.

Son düzenleme:

herkese günaydınnnnnn

saol canım annem üzerine kaynar su döktü yanlışlıkla ve haşlandı malesef inşallah dediğin gibi bi an önce iyileşir,öperim tabi :))

Doktordan yeni geldim. Kan verdim ama sonuçları ancak cuma günü alabileceğim. Baştan aşağı her şeye baktırıyor doktor. Diyetisyen ve kontrol de ancak pazartesi günü olabilecek. O zamana kadar kendi başıma biraz daha idare etmeliyim :)

Bugün nasılsınız topik ahalisi? :) Her şey istediğiniz gibi mi? :dance:

ooo süper
bizle de paylaşmayı unutma
bnmde sürekli gittiğim bölümdür

Ben ilk defa gittim. Kilo sorunu olanlar için en uygun bölüm :)

kızlar acile gittim geldim 3 lü iğne vurdular birde idrar tahlili aslında gaitada vardı da kızım sabahtan beri birşey yemediği için onu yaptıramadık
10 kere de kustu(

Acil şifalar dilerim, Rabbimin de yardımıyla kısa zamanda toparlar hayırlısıyla :1hug:

herkese günaydınnnnnn

saol canım annem üzerine kaynar su döktü yanlışlıkla ve haşlandı malesef inşallah dediğin gibi bi an önce iyileşir,öperim tabi :))
allahım sen esirge. ne çok acı çekmiştir. allah bi daha yaşatmasın...

hadi hayırlısı...

Krep dediğin nedir ki? :) Bir şey olmaz ama aile üyelerinin yemediklerini aman yazık olmasın diye yeme :) Ben o yüzden bu haldeyim delikafadulden

aynen canım bende ox hatayı çok yapıyorum.

şimdide öğle yemekimi yiyom. erşite ve pırasa kavurması...

güldencim çok çok geçmiş olsun kıyamam canım ya inş. bir an önce toparlanır nasıl süzülmüştür şimdi kuzum
ben dün 2 bardakta kola içtim yazmayı unutmuşum kızlar

Kola mı ? kaydirigubbakcemile Sadece 200 kalori ordan aldın, hem de boş kalori alsanaalsanasmile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…