slm kızlar nihayet oturabildim şu pc başına...
annem hala hastanede tedavisi devam ediyor daha 1 hafta daha orda kalcak sanırsam.. hastanede çokkk uzak arabayla 1.5 saat falan git-gel çok zor oluyor..
bu arada yatılı misafirim vardı 1 haftadır bir de kendileri hamiş (özel bakım yaptım anlayacağınız:) o sebeplerden buraya çok uğrayamadım güldencim..
zaten burdan ayrı düşenin sonu ne olur ya dayak,ya kilo..:)) bana da bi oklava yollayın artıdayım malesef yaaa..umarım cumaya kadar giden gider..
döndüm güldencim bugün tartıyı görünce kendime geldimmmm(
73.7 olmuşum kayınbiraderin düğünü var 1-2 ay sonra o güne kadar forma girmek istiyorum eski gelin olarak :))
geçmiş olsun azra sılama güldencim öpüyorum onu
nesliiii naber tatlım?
gayecim burda mutfak yok işte
bugünkü menüm:
sabah:kaşarlı omlet
öğle:köfte
akşam dışarda olcam bilmiyorum..
akşama yolcuyum kızlar..ben cuma kg bildiriminde bulunamıcam güldencim haberin olsun canım..sabit geçersin beni...p.tesiye dek yokum...
günaydın. hepinize güzel bir gün diliyorum...
kızlar bn kızm hasta geceden ateşlendi onla ilgileniyorujm bnde
slm kızlar nihayet oturabildim şu pc başına...
annem hala hastanede tedavisi devam ediyor daha 1 hafta daha orda kalcak sanırsam.. hastanede çokkk uzak arabayla 1.5 saat falan git-gel çok zor oluyor..
bu arada yatılı misafirim vardı 1 haftadır bir de kendileri hamiş (özel bakım yaptım anlayacağınız:) o sebeplerden buraya çok uğrayamadım güldencim..
zaten burdan ayrı düşenin sonu ne olur ya dayak,ya kilo..:)) bana da bi oklava yollayın artıdayım malesef yaaa..umarım cumaya kadar giden gider..
Bugün doktora gittim, endokrinoloji bölümüne :) Yarın kan verip tahlil yaptıracağım. Bakalım sonuçlarda ne çıkacak. Sonra da diyetisyene gönderecek beni. Heyecanlandım :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?