Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

handem yaa bari cuma günleri bildirim yapta oklava yeme bnden klava:
ne zmn tam olarak dönceksn

nesliiii naber tatlım?
gayecim burda mutfak yok işte
bugünkü menüm:
sabah:kaşarlı omlet
öğle:köfte
akşam dışarda olcam bilmiyorum..
akşama yolcuyum kızlar..ben cuma kg bildiriminde bulunamıcam güldencim haberin olsun canım..sabit geçersin beni...p.tesiye dek yokum...

tmm cnmcımyerimseniben

herkese selam....

azracım kızına, handederyacım seninde annene geçmiş olsun canım...tez vakitte iyileşirler inşallah..

sabah kahvaltımı her gün iki dilim ekmekle yapıyorum...arada 2 yulaflı bisküvi şekersiz çayla geçiyorum...
ama öğle yemeğinde iş bozuluyor....sürekli karbonhidrat ağırlık menü oluyor...pilav, makarna, patates.....
akşam yemeğini hafif geçmem lazım....bugun patlıcan güvecim var...yarım tabak ekmeksiz yanında salata ile yerim...

günaydın. hepinize güzel bir gün diliyorum...

Teşekkürler, sana da güzel bir akşam diliyorum :)

kızlar bn kızm hasta geceden ateşlendi onla ilgileniyorujm bnde

Çok geçmiş olsun, tez zamanda iyileşir inşaallah a.s

Geçmiş olsun Handerya, umarım hemen iyileşir :)

iyi dilekleriniz için tskler hepinize umarım dediğiniz gibi hemen iyileşir yaralar her gün su ve iltihap akıp patlıyormuş ve her gün tekrar kazıyorlar ölü deriyi canım annem metanetlidir iyi dayanıyor valla herkes inletiyormuş o işlem sırasında ortalığı,bir de tam hassas bölgeler göğüs,karın falan..neyse Allah tüm hastalara acil şifa versin inşallah..

güldencim sılaya da acil şifalar onları hasta görmek bir anne için gerçekten dayanılmaz hep diyorum oğluş hasta olunca keşke ben hasta olsam da o iyi olsa diye ama bedenleri hassas işte..

gelelim bu gün bu derya kız ne yedi içti :))
sabah mantarlı,az sucuklu omlet kedi: ) domates,biber 1 dilim ekmek
öğlen geçiştirdim yine elma ,neskafe
akşam yoğurtlu ıspanak 1 dilim ekmek
meyveli soda,su çok içemedim ve yineeee spor yok malesef ama bol bol oyuncak topladım:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…