Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Biraz ayran gönüllüyüm, gördüğüm her diyeti yapmak istiyorum
Montignac ile birlikte spor yapıp da ayda 10-12 kilo verenler vardı, hatırlıyorum :)
İyi bir diyet olmasa bu kadar kilo verilemezdi :)

Bugün geç kalktım, kahvaltımı da maalesef saat 11.15 gibi yaptım. 2 dilim beyaz ekmek ile 2 yumurtadan yapılmış yağsız omlet yedim. Şimdi de 1 fincan türk kahvesi içip yanında da biraz biskrem yiyeceğim :) Bugün biraz saldım kendimi, hak ettim ama :)

hatta şöyle söylimm bu montiyi yaptığım ay 25. gün adet oldumm...(benim en kısa olduğum gün aralığı son 2-3 senedir 42 - 45 dir...)

Diyetin de sağlıklı beslenmenin de temelinde şeker miktarını azaltmak var. Şeker bir nevi bağımlılık, bu bağımlılık hepimizde var :çok üzgünüm:

fırında makarna yapıyorum attım fırına pişiyo bakalı nasıl ocak ben makarnayı bol salçalı yada keççap mayonezli seviyorum bu daha haif olur diye düşündüm peynir yoğurtyumurt var içinde yağ koymadım sadece tepsiyi yağladım yapışmasın diye

bende fırında yaparım börek gibi olur. yumurta süt yoğurt yağ peynir filan
ama yeğsız nasıl olur onu bilmiyom.
büyük ihtimalle yapışır birbirine.
hafif olsun istiyosan sade yoğurtlada karıştırabilirsin.
bende genelde fırından yararlanıyorum yemeklerde.
mesela karnıbaharın kızartmasını çok severim yağlı diye galeta unlu yumurtalı filan fırında kızartırım çok güzel olur.
karnıyarıkta kızartma yerine patlıcanı közler ya öle doldururum içini yada doğrar kıyma biber filan kavururum o da güzel oluyor.
patates kızartmam mesela genelde az yağda teflonda kavururum oda hafif olur yada fırında gibi bişiyler işte.

faydalanırsan diye düşündüm...

bende öyle yapıyorum gayecim. yo yağsızda iyi oldu peynirde ve yopurtta yap var zaten yavanda olmadı güzel oldu
bugün
sabah
11 de ceyrek ekmekten tost ve menemen
4 gibi fırında makarna 1 tane çikolatalı gofret(170 kolari)
daha da bişey yemem artk toplam 1550 kalori

Son düzenleme:
afiyet olsun ayşeciğim.
akşam 3 kaşık pilav be yeşil fasulye yedim. sonra çay ve yatarken sade nescafe.bi avuçta kaju fıstığı
sabah yarım kadar elme yarım kase çorba ile iki lokma ekmek
öğlen simit ayran.
arada çok acıktım çeyrek tost yedim. akşamıda bilmiyorum.
fazla mı olmuş ee...
kızlar biliyosunuz evimde pc yok.
pazartesi görüşürüz. kendinize iyi bakın. öpüldünüz....

herkese iyi akşamlar...,

neslihan aramıza hoşgeldin..umarım en kısa zamanda hamiş haberini alırız...

seheryıldızı sana ve oğluna geçmiş olun canım...hava değişimleri hepimizi etkiliyor malesef...

nightwing kahve ve biskrem harika seçim...canım çekti valla...

slmm naber kızlar bu aralar iştahım açıldı form bisküvilerden doldurcam eve.ha bide unutmadan deneyen vardır mutlaka ama söyleyeyim yine de eti formum mısır pirinç patlağı var yağsız şekersiz tadı da çok güzel kalorisi az cips yerine atıştırmak için ideal

Ailece dışarıda yemek yedik. Ben de 2 lahmacun yedim, 1 şişe kola içtim :)
Bunun karşılığında da akşam sadece salata ile geçiştireceğim. Lahmacun yediğim için yemekten sonra da 5 km yürüdüm :dance: Sanırım dengelendi :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…