• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Kola ortalam 90 kalori, 2 lahmacun da 500 kalori imiş. Bu durumda öğle yemeğinde toplam 600 kalori almış oldum. Sabah da 450 kalori almıştım. Bu durumda akşam için sadece 150 kalorim kaldı :) 5 km de yürüdüm, 150-200 kalori de oradan kazancım var, o da yanıma kar kalsın kaydirigubbakcemile2

slmm naber kızlar bu aralar iştahım açıldı form bisküvilerden doldurcam eve.ha bide unutmadan deneyen vardır mutlaka ama söyleyeyim yine de eti formum mısır pirinç patlağı var yağsız şekersiz tadı da çok güzel kalorisi az cips yerine atıştırmak için ideal

6'lı pakette, acıktıkça atıştırmak için çok iyi, ben de seviyorum :)

ay saolun kızlar
urfa yanii ne diyiim artık
düşünn ki dün sabaha yarım porsiyon ciğer yiyirek başadım ( bn ve ciğer)
aslında çok değil ama işte hepsi yasaklı

Misafirlik, gezi vs gibi sebepler nedeniyle yasakları delmek zorunda kaldığında her şeyden ye ama kalori say. Mesela kızartma yiyeceksin, börek, kısır vs yiyeceksin. Hepsinin ortalama kalorisin say ve mümkünse 1800 kaloriyi geçme. Böylelikle en azından kilo almaz, yerinde sayarsın :) Yediklerini yasak olarak düşünme, tadını çıkar :) Afiyet olsun koçumuza :)

ciğerden bişey olmazki azram helede ızgara kebapsa en fazla 200 kalori var yok.
burda yemek kültürü sıfır doğru düzgün restorant lokanta yok meşhur bi yemekte göremedim henüz öğretmen evini bi kebapçı işletio oraya gidiyoz oranın sadece cartlak kebabı (ciğer) güzel oluyo ki ben normalde agzıma sürmem nefret ederim ev pişirmem bunun tadına zorla bi baktım bayıldım

Son düzenleme:
Misafirlik, gezi vs gibi sebepler nedeniyle yasakları delmek zorunda kaldığında her şeyden ye ama kalori say. Mesela kızartma yiyeceksin, börek, kısır vs yiyeceksin. Hepsinin ortalama kalorisin say ve mümkünse 1800 kaloriyi geçme. Böylelikle en azından kilo almaz, yerinde sayarsın :) Yediklerini yasak olarak düşünme, tadını çıkar :) Afiyet olsun koçumuza :)
teşekkür ederim cnm
işte sevdiğim birşeyler olunca kendimi zor frenliyorum

ciğerden bişey olmazki azram helede ızgara kebapsa en fazla 200 kalori var yok.
burda yemek kültürü sıfır doğru düzgün restorant lokanta yok meşhur bi yemekte göremedim henüz öğretmen evini bi kebapçı işletio oraya gidiyoz oranın sadece cartlak kebabı (ciğer) güzel oluyo ki ben normalde agzıma sürmem nefret ederim ev pişirmem bunun tadına zorla bi baktım bayıldım
hiç sorma ayşe adana yemek kültürü olarak çook gelişmiş bi şehir adım başı kebapçı unlu mamüller tatlıcı ne ararsan
çarşıya gidesim gelmez bazen çünkü yiyemeyincede üzülüyroum

bu günkü menüm
sabah yok
öğlen
3 dilim kızarmış ç.ekmeği menemen peynir
akşam
1 dilim fırın makarna 4 köfte yoğur 1bk seker ilavesiz meyva sularından
şimdide 4 tane eti form portakallı yiyorum

kuzumm sabah öğününü mutlaka ye :olmaz: yemeden dığer öğünler güzell bitanemmm opuyorumnanaktan

Back