slmm naber kızlar bu aralar iştahım açıldı form bisküvilerden doldurcam eve.ha bide unutmadan deneyen vardır mutlaka ama söyleyeyim yine de eti formum mısır pirinç patlağı var yağsız şekersiz tadı da çok güzel kalorisi az cips yerine atıştırmak için ideal
azracım kızamam ben olsam bende kaçırırdım insan her zaman sehir dışına çıkmıyo bu nimetlerden faydalanmak lazım aklinialirimsmilebugünden sonra telafi ederin cnmkızlar urfada çoook kaçırdım
yazmayım kızarsınz bana
yarın sabah tartılacam :kedi:
kızlar urfada çoook kaçırdım
yazmayım kızarsınz bana
yarın sabah tartılacam :kedi:
ay saolun kızlar
urfa yanii ne diyiim artık
düşünn ki dün sabaha yarım porsiyon ciğer yiyirek başadım ( bn ve ciğer)
aslında çok değil ama işte hepsi yasaklı
teşekkür ederim cnmMisafirlik, gezi vs gibi sebepler nedeniyle yasakları delmek zorunda kaldığında her şeyden ye ama kalori say. Mesela kızartma yiyeceksin, börek, kısır vs yiyeceksin. Hepsinin ortalama kalorisin say ve mümkünse 1800 kaloriyi geçme. Böylelikle en azından kilo almaz, yerinde sayarsın :) Yediklerini yasak olarak düşünme, tadını çıkar :) Afiyet olsun koçumuza :)
hiç sorma ayşe adana yemek kültürü olarak çook gelişmiş bi şehir adım başı kebapçı unlu mamüller tatlıcı ne ararsanciğerden bişey olmazki azram helede ızgara kebapsa en fazla 200 kalori var yok.
burda yemek kültürü sıfır doğru düzgün restorant lokanta yok meşhur bi yemekte göremedim henüz öğretmen evini bi kebapçı işletio oraya gidiyoz oranın sadece cartlak kebabı (ciğer) güzel oluyo ki ben normalde agzıma sürmem nefret ederim ev pişirmem bunun tadına zorla bi baktım bayıldım
İyi geceler, hoşgeldin :) opuyorumnanaktanıyıgeceler kızlarrr hoşgeldınnn azracımmm ohhh afıyet olsunnn opuyorumnanaktan
İyi geceler, hoşgeldin :) opuyorumnanaktan
bu günkü menüm
sabah yok
öğlen
3 dilim kızarmış ç.ekmeği menemen peynir
akşam
1 dilim fırın makarna 4 köfte yoğur 1bk seker ilavesiz meyva sularından
şimdide 4 tane eti form portakallı yiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?