• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

günaydın gece 3 te kaltı ceylin 5 i geciyodu uyudu off bir kurtulamadıkşu dişten sabahta 8 de kalktı bari sabah uyu birazakannehir salı günü babası gelince vercam 1-2 saat kapatcam kendimi uyuyacam yaaa

cnm günaydın
zordur diş çıkartmak
şöyle duymuştum
diş çıkartmann acısını annam babam bilse onlar ağlar diye
cidden çok zor baka bana 5 senedir 20 lik diş çıkartıyorum

cnm günaydın
zordur diş çıkartmak
şöyle duymuştum
diş çıkartmann acısını annam babam bilse onlar ağlar diye
cidden çok zor baka bana 5 senedir 20 lik diş çıkartıyorum
vallaha ağlıyom zaten azracım.diş sorunu olmadığı zamanlarda aglar kalkar cadı uykuya alerjisi var büyüyüp okul çağına geldiğinde de sabah kalkmak zor gelir o zamanda uyumak ister kesin.sempatiksalakcinni

vallaha ağlıyom zaten azracım.diş sorunu olmadığı zamanlarda aglar kalkar cadı uykuya alerjisi var büyüyüp okul çağına geldiğinde de sabah kalkmak zor gelir o zamanda uyumak ister kesin.sempatiksalakcinni

ona emin ol kesin
bnm cadı şimdi sabahçı gecde geç yatıyor sab ah uyanamıyor

günaydın kızlar.
hepinize iyi bir hafta diliyorum. ben daha iyiyim sanki ama enikim daha iyi olamadı. şimdi telefon ettim gayi ben seni sevmiyom dedi kapattısenağlamasenağlama

dün çok yemedim gibi ama karışıktı düzensizdi ve sanırım yasaklılar vardı. o yüzden yazmayayım.
çok uzun süredir miğde ağrısı ve çeşitli şaikayetler çekiyorum. dikkat ettiğimden beri yoktu ama dün yine başladı demekki dün de çok kaçırdım. offf of.
bu arada hoşgelmişsen kaptanım.

günaydın kızlar.
hepinize iyi bir hafta diliyorum. ben daha iyiyim sanki ama enikim daha iyi olamadı. şimdi telefon ettim gayi ben seni sevmiyom dedi kapattısenağlamasenağlama

dün çok yemedim gibi ama karışıktı düzensizdi ve sanırım yasaklılar vardı. o yüzden yazmayayım.
çok uzun süredir miğde ağrısı ve çeşitli şaikayetler çekiyorum. dikkat ettiğimden beri yoktu ama dün yine başladı demekki dün de çok kaçırdım. offf of.
bu arada hoşgelmişsen kaptanım.

saol cnm hoşbuldum
geçmiş olsun
oğluşunu da öp bnm için
bu arada mesleğin neydi senin

selam kızlar herkese iyi haftalar..
neslişim naıslsın tatlım kilo vermene çok sevindim işallah en yakın zamanda güzel haberlerini alırız..eski ortim seni unutur muyuz canım ya..habersiz bırakma bizi..
güldenim hoşgeldin urfada kaçaklar yaplımş neyse sıkma canını telafi edersin canım..
c.tesi akşamı kuzenim geldi öğrenci kız güzel yemekler yaptım deken yoruldum zaten tam iyileşememiştim pazar yataktan kalkamadım akşama kadar yattım e yarın yolcuyum malum akşam birsürü ütü yaptım..diğer işlerim de bugüne geldi..tartıda artı 1 çıktım nedense ona da sinir oldum:.çok yorgun halsizim bakalım yarına dek iyileşmem lazım kırk yılın başı adam gibi yere tatile gidiyorum..
gayecim oğluşun iyileşti mi..

saol cnm hoşbuldum
geçmiş olsun
oğluşunu da öp bnm için
bu arada mesleğin neydi senin

neslişim naıslsın tatlım kilo vermene çok sevindim işallah en yakın zamanda güzel haberlerini alırız..eski ortim seni unutur muyuz canım ya..habersiz bırakma bizi..
güldenim hoşgeldin urfada kaçaklar yaplımş neyse sıkma canını telafi edersin canım..
c.tesi akşamı kuzenim geldi öğrenci kız güzel yemekler yaptım deken yoruldum zaten tam iyileşememiştim pazar yataktan kalkamadım akşama kadar yattım e yarın yolcuyum malum akşam birsürü ütü yaptım..diğer işlerim de bugüne geldi..tartıda artı 1 çıktım nedense ona da sinir oldum:.çok yorgun halsizim bakalım yarına dek iyileşmem lazım kırk yılın başı adam gibi yere tatile gidiyorum..
canım ateşi filan yok ama iyi de olamadı. hali yok durgun bitkin iştah yok. o öle kendi halinde sessiz sedasız biköşede öle durunca ölüyorum ben...
ama bugün sesi biraz iyiydi hatta gayi neni cemiyom(seni sevmiyom) bile dedi.

canısı yasaklı site açmadı
şişliktr cnm sıkma tatlı canını
azracım bilgisayar teknikeriyim normalde ama işsizlikten dolayı ön muhasebeye bakıyorum sekreterim kısaca her bi haltı yapıyom...

olsun gaye ya ne güzel bir ,işin var şükret walla

Back