- 19 Temmuz 2007
- 4.168
- 5.397
- 773
günaydın kızlar ben ayılamıyorum hala dünden beri bitkin halsizim yatasım var hep hasta olmam inş.
kıslar ben acıktım yaaa. hem ben hem oğluşun hastalığı derken işe getirecek bişiy yapamadım. e dışardan ne yenir ki şimdi offff.
acep simit ayran mı alsam yesem...
Simit ayran iyi fikir a.s
Oğlunun nesi var? Geçmiş olsun :1hug:a.s.
ikimizde üşütmüşüz.bende boğaz ağrısı halsizlik ağrı kesilerle duruyom.
oğluşta öle iştahsız üşütmüş öksürüğü halsizliği çok.
bi masum ki sorma.
ama allak başka keder berla vermesin.
sen nasılsın.
selam kızlar;
takımın açıldığını yeni farkettim; sürekli giremyiorum maalesef, bayağı bir sayfa atlamış ancak 3017 kadar gelebildim bu aradada kimse beni merak etmediğini gördüm....
Neyse belki unutmuşsunuzdur diye bir hatırlatayım kendimi dedim....
Bende bayağı verdim; çok tartıya yansımasada bedenim küçüldü...
Herkes çok şaşıırıyor ....
Bu arada nasıl verdim bende bilmiyorum temmuz sonunda tatilden dönüşte 84 kiloyu görmüştüm şuandada 76-78 arasında gidip geliyorum adet olamamanın nedeni oda...
Bu tatil dönüşü işte ne oldu bilmiyorum bir çok şeyden tiksindim.. Asitli oalarak, soda dışında 2 aydır bişi içmiyorum..Ben ki ramazanda normalde her akşam nerde ise 1 lt. cola içen ben bu ramazanda gram canım istemedi üstüne tiksindim...Çok az yemeye başladım fazlasını yediğim her seferinde muhakkak öğürüp çıkartıyorum artık...çoık kötü bişi ama az yiyerek kendimi firenleyebiliyorumm... bir çok şey yiyemiyorum kebap olsun yağlı yemekler olsun lahmacun olsun yiyemiyorum feci tiksindim...
Çocuk tedavisine başlamak içinde dün dr. gittim..tedavi süresi minimum 2 ay gibi sürecek bu aradada ben hani diyet değilde dikkat etmeye devam edicem 72 olmak istiyorumm...
ama aranıza giremeyeceğim çünkü yoğunum sürekli girmem mümkün değil...
sizi çok özledimm beni unutan var mı bilmiyorum ama arada aranıza gelirim....
sizede başarılar inşallah herkes istediği kiloya inerrr...
bende en yakın zamanda size bebek haberini vermek isterim inş...
tedavimde şöyle son 14 aydır glukofen kullanıyordum 40-43 günde bir adet olmaya başladım ki ben 7-8 aY adet olamazdımm...neyse geçen ay glukofeni bıraktım...ve 2 aydır adet olmayıncada dün dr. gittim...biliyorsunuz bende pko var ....glukofene devam et dedi bayağı etkisi olmuş bu arada kızdıda artık 30 oldun bebek tedavisine bşalayalım lh hormonun yükselirse tedavi olmadan direk tüp bebeğe kalabilirsin dedi..
bakalım test tahlil yaptırıcam ona göre ya tedavi yada tüp bebek yaptırıcaz hayırlısı artık...
Rabbim hepimizin gönlüne göre versin....
aaa bu arada bir ara monti yaptımmm kesinlikle tavsiye ederim süper etkisi var ve çok sağlıklı....
selam kızlar;
takımın açıldığını yeni farkettim; sürekli giremyiorum maalesef, bayağı bir sayfa atlamış ancak 3017 kadar gelebildim bu aradada kimse beni merak etmediğini gördüm....
Neyse belki unutmuşsunuzdur diye bir hatırlatayım kendimi dedim....
Bende bayağı verdim; çok tartıya yansımasada bedenim küçüldü...
Herkes çok şaşıırıyor ....
Bu arada nasıl verdim bende bilmiyorum temmuz sonunda tatilden dönüşte 84 kiloyu görmüştüm şuandada 76-78 arasında gidip geliyorum adet olamamanın nedeni oda...
Bu tatil dönüşü işte ne oldu bilmiyorum bir çok şeyden tiksindim.. Asitli oalarak, soda dışında 2 aydır bişi içmiyorum..Ben ki ramazanda normalde her akşam nerde ise 1 lt. cola içen ben bu ramazanda gram canım istemedi üstüne tiksindim...Çok az yemeye başladım fazlasını yediğim her seferinde muhakkak öğürüp çıkartıyorum artık...çoık kötü bişi ama az yiyerek kendimi firenleyebiliyorumm... bir çok şey yiyemiyorum kebap olsun yağlı yemekler olsun lahmacun olsun yiyemiyorum feci tiksindim...
Çocuk tedavisine başlamak içinde dün dr. gittim..tedavi süresi minimum 2 ay gibi sürecek bu aradada ben hani diyet değilde dikkat etmeye devam edicem 72 olmak istiyorumm...
ama aranıza giremeyeceğim çünkü yoğunum sürekli girmem mümkün değil...
sizi çok özledimm beni unutan var mı bilmiyorum ama arada aranıza gelirim....
sizede başarılar inşallah herkes istediği kiloya inerrr...
bende en yakın zamanda size bebek haberini vermek isterim inş...
tedavimde şöyle son 14 aydır glukofen kullanıyordum 40-43 günde bir adet olmaya başladım ki ben 7-8 aY adet olamazdımm...neyse geçen ay glukofeni bıraktım...ve 2 aydır adet olmayıncada dün dr. gittim...biliyorsunuz bende pko var ....glukofene devam et dedi bayağı etkisi olmuş bu arada kızdıda artık 30 oldun bebek tedavisine bşalayalım lh hormonun yükselirse tedavi olmadan direk tüp bebeğe kalabilirsin dedi..
bakalım test tahlil yaptırıcam ona göre ya tedavi yada tüp bebek yaptırıcaz hayırlısı artık...
Rabbim hepimizin gönlüne göre versin....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?