• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

ıyıgeceler kızlarrr sabah 5 bardak şekersiz cay 4 tane zıyah zeytın peynır 1 tane poğaca 2 catal kek ıkındıde 1 tane poğaca 5 tane yaprak sarması 1 tane elmalı pasta akşam azcık melemen yoğurt toplam 2.5 su 5 bardak şekersız cay :oklava:
hepsinden az az yemişsin annem ama hep hamur agırlıklı yemişsin
bende az önce 1 nescafe içtim

evt ablam
ama biliyorum ki şu mutfak işin bitsin eskisi gib olcaksın,
şuan pek düzenn yok anlıyorum bn seni

Azra, Herbalife 3 günlük programlar düzenliyormuş. 10 günde bir bu programlara katılmayı düşünüyorum. 3 gün için 10 tl diyorlar, fazla gelmedi bana. Bu sürede 1 kilo verilir mi? Deneyimlerine dayanarak vereceğin cevabı heyecanla bekliyorum :)

Evet, arada geliyor insanın üstüne (:
Sen kaç yaşındasın, boyun? (:
yaşım 21 boyum 168 kilomda 80.5 canım :)
cnm bnm babalar günüydü 20 haziran gülhanımda eşiyle yine bir akrabamzn nişanı için kadirlide(osmaniyenin bir ilçesi) bulunuyordu
giyinmiş süslenmiş püslenmiş sonra gitmeye yakın içeri geçmiş oturmuş öyleryken arkasına yığılıvermiş
önce hamilelekten sanmışlar ama gzü felan dönmüş elleri terse dönmüş:((
öyle olunca anlamışlar hastanede çok yakın ama gittiğinde ex miş :( işte kalp masajı yapıp hmn ambulansa atmışlar osmanayiye götürmek için adana biraz daha uzak çünkü
sonra tekrr kalbi durmuş giderken geri ölü diye dönüyorlar bir müdahale daha tekrr dönüyor
yolda da tekrr duruyor anlıcan 45 dk 3 kere tabi bu süreçte de beyne oksijen gitmiyor
17 gün hastanede yatı dr lar bir gün ümit vermedi yaşasa bile sakat kalır dediler
ama biz tek yaşasın dedik ne olursa olsun ama olmadı
7 kasım 87 de doğdu 7 kasım2010 da evlendi 7 temmuz 2011 de gerçek sahibine teslim ettik
ama gülahnım doğuştan şanszdı zaten gülhan teyzem ama baba bir yani annesi farklı
kadında gülhanı 7 aylık bıraktı gitmiş ona yengem yani abisi hanımı baktı
öz ananın yapmayacağını yaptı 4/4 lük baktı
ama kader böyleymiş baştan yüzüne gülmedi biz gülhanla bir büyüdük
onun babası yani dedem öldü 40 gün sonra babam öldü
kadersizimsenağlamasenağlama

çok uzun yazdım ama rahatlıyorum da açıkcası acımı paylaştıkca

veren ALLAH
alan ALLAH
emir büyük yerden gelince birde herks oraya gideceğini bilince kabullenyorsun bir şekilde
ama o acı hep bakii
hiç geçmiyor
ne diyelim
RABBİM bundan sonra daha büyük acı yaşatmasın bizlere herkese
offff güldenim yaaaa içim acıdı okurken yazık yaaa öbür dünyası iyi olur inş.
allah sizlerede sabırlar versin canım çok zor büyük acılar yaşamışsınız :sinifsinif:
offffffffffffff canım bişeyler yemek istiyo aç değilim ama canım sıkılıyo tv izlerken bişeyler atıştırmak istiyorummmmmmmmmmm
yaaa evet ayşem benimde tek sıkıntım o karnım aç olduğu için yemiyorum canım çektiği için yiyorum nefsime yeniliyorum hep offf offff ohaoldumsmile
ben çay çay ve kahve içiyom kızlar.
kahveyi ikisi bir arada sada sade içiyom farketmiyor. bi etkisi varmı kiloya
şekersiz içtiğin sürece kilo aldırmaz gayem
şekersiz türk kahvesi müthiş iştah kesiyo dene
bi arkadaş onun sayesinde kilo verdi kkdan
gunaydın kızlarrrr cok yoğunum kusura bakmayın pek gıremıyorummm fırsat buldukca burdayımmm canlarımmmopuyorumnanaktan
tamam rukiş ablam sanada allah kolaylık versin inş. içine siner mutfağınkaydirigubbakcemile5
Canım benim tabi yazarım nolcek aşkolsun:
1.5 litre kaynar suya 3 adet poşet yeşil çay koy 3 dk sonra falan al yoksa acı oluyormuş
içine bir dilimonu kabuklarıyla birkaç parçaya at böle ben 8 e bölüyorum
içine göz kararı isteğine göre karanfil,tane karabiber ve kabuk tarçın at
git gel iç canım
valla bana yaradı açıkçası ..sabahları içim boşalmış gibi kalkıyorum canım..tavsye ederim dene istersen..

ah canım benim nasıl üzüldüm anlatamam ..Allah sizlere güç kuvvet versin..Dayımı kaybedeli nerdeyse 1.5 yıl olcak hala acısı hergün içimde bilirim o duyguyu..genç ölüm çok zor..

çook geçmiş olsun tatlım bu ara salgın galiba ben de çok halsizim gayecim..bol vitamin al..:sinifsinif:
ayyyy çok saol nihalim yarından tezi yok bende başlıycam buna
kızlar ben terfi ettim:)
a.s. tebrikler nihalcim hayırlı olsun Şeniz
dikkat dikkat !!
kızlar yarın öğlen şehir dışına çıkacam o nedenle
lütfen kilo bildirimlerinizi en geç 9:30, 10:00 arası yapın
ben şimdiden yapıyım güldenim bildirmi karnım tok tartıldım sabah belki giremeyebilirim hala tam iyileşemedim erken kalkamazsam
80.5 çıktım giden sadece 300grm
valla küçümsemiycem ve moralimi bozmıycam artı veya sabit çıkmaktan iyidir deyip yoluma devam edicem :lepi:
sabah nete giremeyebilirim..kilomu bildireyim 57.5 tatlım...umarım yarın iyi sonuçlar alırız...

inş. çokocum allah kolaylık versin sanada

bi haberde benden eğer kaynanam oğluma bakarsa spora yazılıcam günde 1 saat
sıkılaşırım ve şu koca göbeğimden kurtulurum inş. ohaoldumsmilebilmiyorumkismile

Son düzenleme:
8. TAKIM * *175.ETAP SONUÇLARI**
rukiye_38 ( 100,5 / 99,2 / 1,3 / 1,29% )
AySeCeYlİn ( 62,1 / 62,1 / 0,0 / 0,00% )
azra_sila ( 117,0 / 116,5 / 0,5 / 0,43% )
asutaha ( 80,8 / 80,5 / 0,3 / 0,37% )
çokoprens ( 57,5 / 57,5 / 0,0 / 0,00% )
elimphia ( 87,2 / 87,2 / 0,0 / 0,00% )
handerya ( 73,7 73,7 0,0 0,00% )
8. TAKIM TOPLAM KİLO ( 578,8 / 576,7 / 2,1 / 0,36% )

8. TAKIM * *175.ETAP SONUÇLARI**
rukiye_38 ( 100,5 / 99,2 / 1,3 / 1,29% )
AySeCeYlİn ( 62,1 / 61,6 / 0,5 / 0,81% )
azra_sila ( 117,0 / 116,5 / 0,5 / 0,43% )
asutaha ( 80,8 / 80,5 / 0,3 / 0,37% )
çokoprens ( 57,5 / 57,5 / 0,0 / 0,00% )
elimphia ( 87,2 / 87,2 / 0,0 / 0,00% )
handerya ( 73,7 73,7 0,0 0,00% )
8. TAKIM TOPLAM KİLO ( 578,8 / 576,2 / 2,6 / 0,45% )

Back