gunaydınn selmacımmm ıyım tatlımmm sen nasılsınnn opuyorumnanaktan
Teşekkür ederim sizde kilolar ne durumda
günaydın hatunlarrrr bol bol kilo vermeler olsunnnnnnnn
bugün yastayımmmm iyi değilimmmm......Sürekli ağlıyorummmmm..mafoldumben.Neden mi? Seneler Geçiyorrr.günler aylar geçiyooo.......Ve bir çocuk özlemi sardı yine beniii....Sürekli aynı şeyi düşünüyorummm..Ben bu duyguyu aileme tattıramayacakmıyımmm((((((..Rabbim hayırlı zmnda kuluna meleğini gönderir inşşş.....:Saruboceq:
ahh neşlişim rabbim inş. sanada yaşatır anneliği.inş. kg larını ver bir an önce birazda senin elinde tatlım kararlı ol olumunekankayizsmileopuyorumnanaktaninş. güzel haberini buradan duyacağız o günlerde gelecek tatlımgünaydın hatunlarrrr bol bol kilo vermeler olsunnnnnnnn
bugün yastayımmmm iyi değilimmmm......Sürekli ağlıyorummmmm..mafoldumben.Neden mi? Seneler Geçiyorrr.günler aylar geçiyooo.......Ve bir çocuk özlemi sardı yine beniii....Sürekli aynı şeyi düşünüyorummm..Ben bu duyguyu aileme tattıramayacakmıyımmm((((((..Rabbim hayırlı zmnda kuluna meleğini gönderir inşşş.....:Saruboceq:
Kaptanım 55.4'üm kızlar benim ufaklık rahatsız ilgi istiyor ben çıkıyorum sizleri öpüyorum kilo verenleri tebrik ediyorum veremeyenlerede inşallah bir dahaki sefere diyorum.Hoşçakalın...
nesliş nesliş neslişgünaydın hatunlarrrr bol bol kilo vermeler olsunnnnnnnn
günaydın nasılsın canımcımŞenizgünaydın kızlar nasılsınız
ahh neşlişim rabbim inş. sanada yaşatır anneliği.inş. kg larını ver bir an önce birazda senin elinde tatlım kararlı ol olumunekankayizsmileopuyorumnanaktaninş. güzel haberini buradan duyacağız o günlerde gelecek tatlım
az sonra eklicem listeyi gayecimtoplam kaç kişi bildirim yapıyo kaç işi yqpmıyo:)))
allah allaaaaaahsevilmek çok kolay sevipte görsün
kapansın kapılar geriye dönsün
onunda gün gelip umudu sönsün
bırakın bırakın gitsin....
bir kere insanın şansı gülecek
sevgili dediğin kıymat bilecek
bu dünya o yokken elbet dönecek
bırakın bırakın gitsin.....
offf canım çok sıkılıyo be yaffff
dualarınız için çok teşekkür ederimmmmm......
inşş...Rabbbim en yakın zmnda o güsel haberi vermemi nasip ederrr....
Ya birde işler çok feci yoğunnn stresliii delirmek üzereyimmm....
Tatile ihtiyacımmm varrrrr(((( Tatil derken illa bir yere gitmekten kastetmiyorum evde bile otursam yeterrr (((
ayrıca bir iş var 15 nisanda teslim edilicek muhasebe ile ilgili yandım artık mesai mesai dolaşacaz..../B]
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?