Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

günaydın hatunlarrrr bol bol kilo vermeler olsunnnnnnnn

bugün yastayımmmm iyi değilimmmm......Sürekli ağlıyorummmmm..mafoldumben.Neden mi? Seneler Geçiyorrr.günler aylar geçiyooo.......Ve bir çocuk özlemi sardı yine beniii....Sürekli aynı şeyi düşünüyorummm..Ben bu duyguyu aileme tattıramayacakmıyımmm((((((..Rabbim hayırlı zmnda kuluna meleğini gönderir inşşş.....:Saruboceq:

Sen böle diyince içim eriyor. kurban olduğum rabbim şu hayır mübarek günün yüzü suyu hürmetine sana çiiipçikin bi evlet versin.

neslişim bi arkadaşım vardı. eşinde varikoşel vardı ameliyat oldu. derken yine bebek olmadı. arkadaşım testler muayeneler bilmem neler derken kanal ameliyatı oldu. tüpleri kapalıymış. ancak ameliyatta tüpleri açılmadı. doktor hamilelik mümkün değil .imkansız tüp bebek deneyim o bile çok az ihtimal dedi.
kız bi müddet hiçbirşey düşünmek istemiyorum dedi.
bir ay sonra hiç aklında bile yokken normal yolla hamile kaldı. neden anlattım bilmiyom ama umarım içini ferahlatır.
kurban olduğum rabbim isteyen hiç bir kulunun kucağını boş bırakmasın.
amiiin.

ahh neşlişim rabbim inş. sanada yaşatır anneliği.inş. kg larını ver bir an önce birazda senin elinde tatlım kararlı ol olumunekankayizsmileopuyorumnanaktaninş. güzel haberini buradan duyacağız o günlerde gelecek tatlım

Kaptanım 55.4'üm kızlar benim ufaklık rahatsız ilgi istiyor ben çıkıyorum sizleri öpüyorum kilo verenleri tebrik ediyorum veremeyenlerede inşallah bir dahaki sefere diyorum.Hoşçakalın...

süpersin selmay tebrik ederim 57,7 idin :lepi: en son
süper süper süper alkisalkisalkis

nesliş nesliş nesliş
biliyorum sende bu duyguyu tatacan tattıracan
inançlı ol
yaşın daha çook ufak
kafana takma

günaydın kızlar nasılsınız
günaydın nasılsın canımcımŞeniz

:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
çok istiyorum
ilter nesliş ve olmayan bi çok kişi daha
allahım hayırlısıyla tattırsın bu duyguyu

sevilmek çok kolay sevipte görsün
kapansın kapılar geriye dönsün
onunda gün gelip umudu sönsün
bırakın bırakın gitsin....
bir kere insanın şansı gülecek
sevgili dediğin kıymat bilecek
bu dünya o yokken elbet dönecek
bırakın bırakın gitsin.....

offf canım çok sıkılıyo be yaffff

dualarınız için çok teşekkür ederimmmmm......

inşş...Rabbbim en yakın zmnda o güsel haberi vermemi nasip ederrr....

Ya birde işler çok feci yoğunnn stresliii delirmek üzereyimmm....

Tatile ihtiyacımmm varrrrr(((( Tatil derken illa bir yere gitmekten kastetmiyorum evde bile otursam yeterrr(((

ayrıca bir iş var 15 nisanda teslim edilicek muhasebe ile ilgili yandım artık mesai mesai dolaşacaz..../B]

toplam kaç kişi bildirim yapıyo kaç işi yqpmıyo:)))
az sonra eklicem listeyi gayecim

allah allaaaaaah

sen yine bunalım takılıoon
çık şu bunlımdan çabuuuuuuuukÇok üzgünüm çoook

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…