Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

selamm canlarrr

bu arada eve int. halen bağlanmadıı ama mah.de birinde wielıss mı dır nedir ondan varrmışşş çektiği yerden giriozzz
..bayanssulusmile

kızlar bu arada güldenimle konuştumm iznimi aldımmm...
tam 1 ay yani 4 hafta geri dönmek üzere izin istedimmm...

çünkü çok bunaldımm biraazz kendime gelmek istiyorummmm...sadece bildirim yapmayacağım ve 1 aY diyetten uzak kalmak istiyorumm..hani dyet kelimesindennn...

çünkü işlerim çok berbat stresli zaten sürekli giremiyorummm...iş yoğunluğumu toparlım aranıza dönücemm...ayrıca son 10 aydır her cuma aynı rakamlarda gidip gelmektende sıkıldımmm.....
aklımda bir hedef var ona vardığım gibi aranızdayımmm...haa olamasamda 1 ay sonra aRANIZDAYIMMM...

ayrıca yine gün içinde girerimm takipederimmmm sizleri...

kızlar bu arada güldenimle konuştumm iznimi aldımmm...
tam 1 ay yani 4 hafta geri dönmek üzere izin istedimmm...

çünkü çok bunaldımm biraazz kendime gelmek istiyorummmm...sadece bildirim yapmayacağım ve 1 aY diyetten uzak kalmak istiyorumm..hani dyet kelimesindennn...

çünkü işlerim çok berbat stresli zaten sürekli giremiyorummm...iş yoğunluğumu toparlım aranıza dönücemm...ayrıca son 10 aydır her cuma aynı rakamlarda gidip gelmektende sıkıldımmm.....
aklımda bir hedef var ona vardığım gibi aranızdayımmm...haa olamasamda 1 ay sonra aRANIZDAYIMMM...

ayrıca yine gün içinde girerimm takipederimmmm sizleri...

Neslihancığım aman dikkat et bu süreçte kilo alma umarım aramıza döndüğünde hedefine ulaşmış olursun.

bn geldim
takımda yaprak dökümü var
ama anlıyorum kızalr sizleri
yalnız selma12 olsun asu olsun ilter olsun halen gelmedi beklemedeyim

AMıN SELMAYINMMM ıNŞŞŞŞ..BıLMıYORUM AMA BU ARALAR ıRADEM HıÇ ıYı DEĞıLLLL:((((((mafoldumben BURAYADA HıÇ BıR KATKIM YOKK HEP AYNIIIIIYIMMMMM

kaptanım gÜldenımmmm ben oyÜzden tarıh verdımm ÇÜnkÜ gerÇekten gerı dÖneceĞımmmm....

kıtabı beklıyorummmmm...:(((
gerÇı gelsede bu hafta zmnım yok okumaya ayyy cnm hıÇ bıŞı yapmak ıstemıyor neden bılmıyorummm:(((((

[ı]canlarımmm bugÜn Çok yoruldummmm
bır kaÇgÜndÜr uykusuzummmmm
ben gıdıyorum yatmayaa (gerÇı yatana kadar bır yarım saat geÇer makıneyı falan programlıyacammm) hepınıze ıyı gecelerrrr....
[/ı]

KK Pro ÜyeselmaY, neslihan165+, KK Pro Üye azra_sila+, KK Pro Üye NILBERA+
Bu ne güzellik arkadaşlar hoşgeldiniz.

Demek yarıştayız haaaah
Kardeş takıma bi gözattımda süper gidiyorlar işi çok sıkı tutmuşlar maaşallahları var

sabah = yarım dilim beyaz ekmek + 2 çatal yumurta(yağda maalesef)
öğlen = 1 nesscafe
17:00'da = 1 muz 1 elma 1 nesscafe
akşam= 1 kase pirinç pilavı+ 1 domates + 1 demet maydanoz
yemekten bu saate kadar 4 yeşil çay

Back
X