• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

selam nıhal nasılsın kötümü oldu senın için gebze uzakmı

selam tatlım iyiyim sen naıslsın valla canım iyi mi kötü mü çok bilmiyorum aslında..ben o tarafa yakın oturuyorum servis daha geç alcak ama akşam eve dönüş nerdeyse aynı da istanbuldan kopmuş olcam şimdi iş çıkışında taksime gitmek maksimum yarım saatti..iş çıkışlarında bir işimizi halledip eve öyle dnebiliyorduk heryere yakındı..şimdi gittiğimiz yer çok uzak ondna bilemiyorum..hayırlısı diyorum..

selma canım teşekkür ederim. nasıl oğluşumm????
bilmiyorumki ben işte o evde. sürekli arıyom iyi diyolar da gözüm görmüyoki iyi mi değil mi.

canım ya kıyamam sana işte çalışan anne olmanın en zor yanı..para desen çocupun için çalışıyorsun ama hep onun yanında olmak her anını görmek yaşamak istiyorsun çok zor gerçekten..

canım ya kıyamam sana işte çalışan anne olmanın en zor yanı..para desen çocupun için çalışıyorsun ama hep onun yanında olmak her anını görmek yaşamak istiyorsun çok zor gerçekten..

zor olmaz mı nihalim. şimdi tele geldi gayii anık iyi iyi mamam mı diyo.
kurban olsun annesi ona.
gelsen olmuyo gelmesen hiç olmuyo iki arada bi derede işte.
böyle durumlarda anneliğimi çok fazla sorguluyorum. sadece doğurmaktan ibaret olan bi annelik benimkisi.
ditme gayiii del lölö yapak diyo ama ben burdayım

kurban olsun annesi ona.
böyle durumlarda anneliğimi çok fazla sorguluyorum. sadece doğurmaktan ibaret olan bi annelik benimkisi.

niye öle diyorsun gayecim bnce çalışan annlerin işleri çok daha zor
çok daha emek istiyor
sende istersin tabii çocuğunla gün boyu zmn geçirmek
ama hayat şartları ve bebeğine daha iyi bir gelecek hazırlamak için çalışıyorsun sonuçta

kurban olsun annesi ona.

tamam da canım sen kariyer peşinde koşup hırsların için tv ye çıkan 40 günlük bebeğini bırakan bir anne değilsin ki..niçin çalışıyorsun ona güzel bir gelecek sağlamak için..kendini hiç sorgulama bence..bu hayatın maalesef götürüsü bu..önceden annelerimiz çalışmadan sadece bize bakmışlar neden hayat daha ucuzmuş babalarımızın baaşı bizlere yetmiş..çok şükür hiçbirşeyimiz eksik olmamıştı bizim bir tek babamın işçi maaşıyla..şimdi mümkün mü??benim de bebğim yok henüz ama Allah nasip olursa ben de en fazla 10 aylığa kadar kendim bakıp sonrasında 2 yaşına kadar anneler sonra da kreşe bırakmak zorunda kalacağım..önceden hep derdim evleneyim çocuk yapayım bırakırım işi en az 5 sene ben büyütürüm..eee tamam diyelim yaptım 33 ünde çocuğu 38 imde beni kim işe alır?ee tamam çocuk yanımda büyür ben de sözde iyi anneyim derim de sonrasında bu çocuğu ben iyi yetiştiremezsem geleceğini iyi karşılayamazsam nolacak..bana diş bilemeyecek mi?iyi ki yanımdaydın anne mi diyecek yoksa bak sen çalışsaydın şunum bunum da olcaktı mı diyecek..çook zor işler canım bunlar çook..ondan dayan güzelim o güzel canını da hiç sıkma anneliğini de hiç sorgulama..

kurban olsun annesi ona.

cnmmm benim ya inan çok zordur ama herşey zt onun için değil mi.?

o yüzden sen rahat ol herşeyin en iyisini yapmaya çalşıtığın bell iztn?

üzülme hepimiz aynı olucazzzz...şartlar eskisi gibi kolay değil....

Back