Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
günaydın kızlar.
dün yoktum azracım ve nialim fark etmiş bi tek. miniğim hastaydı teyzeleri o yüzden işe gelemedim. kimi zatüre dedi kimi doktor bronşit dedi kimi buhar makinası aldırdı bebeeeme yani kötü uzun ve sancılı bir gündü. miniğim çok eziyet çekti ordan araya. şimdi evde ben burdaaa
gunaydınnn sehercımmm cok gecmiş olsunn tatlımmm şimdi nasıl canımmm bebışinnn ay [kıyamamm opuyorumnanaktan/COLOR]
günaydın fıstıklar..gayecim çok geçmiş olsun tatlım ya kıymam ben senin oğluşuna..eee en son teşhis nedir şimdi..çocuklar hastalıkla büyür tatlım üzme kendini...buhar maknesini annemler de almıştı bizim yeğene işe yarıyormuş..
canlarım ciğerlerim hepinize günaydın
gayecim çok çok geçmiş olsun bu dünden beri duyduğum 3. bronşit vakası bi aşşağıda komuşumn kızı olmuş
dün bi arkadaşımla konuştum onun kızı bronşitten hastanede yatıyormuş
allah sağlık sıhat versin cnm
sıkma canını
iyileşir inşallah
günaydınn kızlar.rrrr.....
çok şükür bugün daha iyiymm bronşlarım azmadann gribe döndü enfeksiyonummm....
gayecim sanada geçmiş olsunn...
kaptanımmm kitabım elime gçeer geçmez okuyacağmm ark. elinde yokmuş sipariş verdide...
ben çok beğendim bu diyeti ne bilimm...
günaydınn kızlar.rrrr.....
çok şükür bugün daha iyiymm bronşlarım azmadann gribe döndü enfeksiyonummm....
gayecim sanada geçmiş olsunn...
hangi diyet tatlım bu?montiagnac mı?
ÇOK şükür gültenimmmm iyiyimmmmm sadece burnumm fışfışşşş silmekten yara olduuu....
evet nihalim montignac diyeti.....zaten ben biraz araştırdımmm...diyet diyetisyenlerin verdiği diyete çok benziyorr sadece mantığını anlatmışş...
bana çok ağır geldi o diyet. insanın psikolocisi alt üst olur. ne bilim aman onda şu şeker var aman bunu kesinlikle yemeyeyim gibi. yani bana sağlıksız geldi tabi bence yanlış anlaşılmasın