Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

günaydın fıstıklar..gayecim çok geçmiş olsun tatlım ya kıymam ben senin oğluşuna..eee en son teşhis nedir şimdi..çocuklar hastalıkla büyür tatlım üzme kendini...buhar maknesini annemler de almıştı bizim yeğene işe yarıyormuş..

gunaydınnn sehercımmm cok gecmiş olsunn tatlımmm şimdi nasıl canımmm bebışinnn ay [kıyamamm opuyorumnanaktan/COLOR]

sağol ablam şimdi iyiymiş arıyorum sürekli evi.

son teşhis gece acile götürdüm yine gaziye doktor zaturesi yok dedi boğaz bronş enfeksiyonu falan filan dedi. ne bileyim hangisine inanacağımı şaştım.

sağol kaptanım allah razı olsun. allah hepsine acil şafa versin.
günaydınn kızlar.rrrr.....

çok şükür bugün daha iyiymm bronşlarım azmadann gribe döndü enfeksiyonummm....

gayecim sanada geçmiş olsunn...

sağol canım . sanada geçmiş olsun

ÇOK şükür gültenimmmm iyiyimmmmm sadece burnumm fışfışşşş silmekten yara olduuu....

evet nihalim montignac diyeti.....zaten ben biraz araştırdımmm...diyet diyetisyenlerin verdiği diyete çok benziyorr sadece mantığını anlatmışş...

bende var o kitaptan bana da çok mantıklı gelmişti..mantığını az çok ben de anladım aslında da diyetisyene başlayınca ponun menüsüne uymaya karar vermiştim..6. takımda aeben yapıyordu doğru hatırlıyorsam..

evet hatta aeban ın bu dıyetle ılgılı yarıŞı ve formu varrr...
Ama sÜreklı aktıf olmak gerekıyor
ben yapamam bende kıtabı alıp sızınle paylaŞaarak yapmaya karar verdımmmm...:))))) sızsız olmezzzzzzzzzzzzzz

bana çok ağır geldi o diyet. insanın psikolocisi alt üst olur. ne bilim aman onda şu şeker var aman bunu kesinlikle yemeyeyim gibi. yani bana sağlıksız geldi tabi bence yanlış anlaşılmasın

ya sağlıksız dğeil aslında gayecim de biraz kasıcı..yanis ürekli dikkatli olmak zorundasın..sabahları ekmek peynir yememek kasmıştı beni de..aslında yapılabilir ama üzeirnde mesai harcamak gerek..nesliş işallah sana çok güzel kg verdirir tatlım..

GAYECıM KıTABI OKUMADIĞIN ıÇıN SANA ÖYLE GELıYOOO.....AMA AEBENıN FORMUNDA BENCE BıR GÖZ AT ORADA BAYAĞI BıLGı VARR HERŞEY YıYORSUNNN...
BAZI UZAK DURMAN GEREKEN ŞEYLER VARR..ONUN DIŞINDA BAZI KURALLARA GÖRE BESLENıYORSUNN...ıŞTE ıNSANLAR YANLIŞ BıLGı VERıLDıĞı ıÇıN ıTıCı GELıYOR AMA KıTABI OKUYAN ANLAYAN TAM YAPAN ÇOK ıYı BıR ŞEKıLDE KARŞILIĞINI alan varr...BUNU TAM YAPABıLMEK ıÇıNDE KıTABINI OKUMAK GEREKıYORRR

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…