• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

sağol kaptanımmmmm....
nihalim sanada geçmiş olsunnn....
kızlar nerdesinizzzzz....ben bile bu yoğunlukta bir girim dedimmm....

neysee gidemmmm.....kızlarrr silkelenmiyecekmiyizzz...

bizi 6. kardeş takımımız paklarrr....onlarla tekrar yarış yapalımmm en güseliii..efet kesinlikleeee...

bu arada veridiğim linki hiç inceleyen oldu mu....ben ona başlamayı düşünüyorumm...

sağol kaptanımmmmm....
nihalim sanada geçmiş olsunnn....
kızlar nerdesinizzzzz....ben bile bu yoğunlukta bir girim dedimmm....

neysee gidemmmm.....kızlarrr silkelenmiyecekmiyizzz...

bizi 6. kardeş takımımız paklarrr....onlarla tekrar yarış yapalımmm en güseliii..efet kesinlikleeee...

bu arada veridiğim linki hiç inceleyen oldu mu....ben ona başlamayı düşünüyorumm...

selam tatlım valla ben koptum sabahtan beri öksürükten gebercem ay öyle böyle değil ya çok canım yanıyor ..bir ara hata vermişti kk ondnaq giremedim canım ben..ne linki bu arada ben kaçırmışım canım..

evt cnm gözükmüyor
yok kız kızmadım kimseye çok seviyorum bn o simgeyi
seher nerdeeee gözükmüyor bugün

evet canım ya ben de merak ettim hasta falan mı acep?işallah işle ilgili sorun yoktur..
bu arada ben 17.00 de bir toplantıya gircem..ne zaman çıkarım belli olmaz geç kalırsma yarın görüşürük:hulya:

sağol cnmm ortimmmm.....

bu arada kızlarrr montignac diye bir beslenme şekli varr ben şimdi bunu araştırıyorumm bunu yapmaya karar verdimm bir iyileşimdeee....linki sizede gönderiyorummm...
ortim sende deneee...bu sefer olucakk çok sevdim ben bu diyeti....

http://www.kadinlarkulubu.com/diyet-listeleri/4720-montignac-diyeti.html

Nesliciğim rahatsızdın nasıl oldun geşmiş olsun ? İnşallah şimdi biraz daha iyisindir.
Diyet listesine bi gözattım gayet güzel hoşuma gitti.

Kaptanım mesaj bölümünün üstunde (o topiğe kimlerin girdiğini)gösteriyordu ama ben şu anda ben kendimi bile göremiyorum acaba bi sorun mu var yoksa sende de durumlar aynı mı?

genel bir durum
zatek kk hafat sonu da yoktu
belkide tümden kaldrmışlardır
ama iyi oluyordu ya

Back