Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

kimseler yok nerdesiniz kızlar ben arkadaşıma gittim orada bir tabak makarna yagsız sebzeli bir kepcede patates yemegi tavuk etli yedim bir bardak ayran ictim akşam hic birşey yemiyecegim şimdilik bay cocuklar geldi yemek hazırlamam lagzım zaten kimseler yok

kızlaaaar hepinize merhabalar :))

Akrep aşkolsun bir beni unutmuşsun takım listesinde:çok üzgünüm: Bu hafta izinlisiniz demişsin tamam ama ben kilo verirsem önümüzdeki haftalarda joker olarak kullanırım bu hakkımı biliyorsun kırmızı çorpi 2 tane :jeyyar::jeyyar:

Tinki canım Allah yardımcısı olsun kızının işi zor öylr bir kararki bütün ömürlerini etkiliyora.s herşeyin hayırlısı olsun:Saruboceq:

Durucum iş yeri açmayı düşünüyorum demişsin sanada kolay gelsin Allah yardımcın olsun:Saruboceq: Lillyde haklı bir süre daha bekle istersen ortalık biraz yatışsınkaydirigubbakcemile5

kızlar hatırladığım kadarı ile cevap yazdım ama unuttuğum varsa kusura bakmasınŞeniz
hepinizi çok seviyorum ve hepiniz benim için çok önemlisiniza.s.

gelelim bu güne kahvaltı olarak 1/2 puaça, öğle yemeği evdeydim kahvaltı tarzı ayarladım biraz sucuklu yumurta 1 dilim ekmek biraz peynir ve çay kaşığı fındık ezmesi akşam taze fasülye ve salata henüz yemedim ama menüm bu. tabi kahvaltıdan önce soğan suyumu içtim birazdan tekrar hazırlayıp içerim..

Arkadaşlar benlerimi aldırdım bugün patolojiye gittiler 4 tane biri büyümüş ve rengi koyulaşmıştı diğer 2 sinden bazen iltihap geliyordu 4.sü ise doktorumiltihap gelenlerle aynı yapıda ilerde bundanda iltihap gelebilir dedi diye onuda aldırdım. Ağrı hissetmedim şu anda hafif bir sızlama var ama beni rahatsız etmiyor. Nasılmı görünüyorum ???? Fredi Kuruger gibi : ))) her tarafım yara bandı :))

allah zihin açıklığı versin cnm bizde seni çok seviyoz tinkicim
ablacım zaten ben ne iş yapacağıma karar veripde yapana kadar kriz geçer herhalde :))
allah hayırlısını nasip etsin cnm hakkında hayırlı neyse mevlam oraya yönlendirsin seni inşallah
afiyet olsun yaramasın cnm
sevgiler cnm
geçmiş olsun cnm inşallah sonuçlarında güzel gelir yarabantları acılınca pirenses gibi gözükürsün cnm sen yeterki iyileşa.s.a.s.

sabah yataktan kalkar kalkmaz yatamı toplamadan evden çıktım hatunlar o yüzden giremedim okulda oğlanın toplantısı vardı iğneler uyutuyor heralde ölü gibi uyuyorum çocuklara tembihliyorum uyandırın beni diye toplantıdan çarşı alışveriş işleri derken eve az önce girdim sabah öğlen arkadaşta kahvaltı türü yaptım akşamda bir simit ve limonata suyu içtim birazdan çay demleyip içeceğim bir dilim mozayik pasta aldım eşimle paylaşacağım çoğunu ona azını kendim yiyeceğim

gecmiş olsun inşallah tahlil sonucları temiz cıkar Şeniz

selam kızlar :))) msn deki yazılar nedir die sormamanız için yazım dedim :))) sinir oldum anılardan kurtulma yolunu buldum silmek temislemek en güzel işlem adı altında bu sözleri yazdım ve tabi işe yaramadı bu seferde dandaki biri kalkıp bisi dedi bende cevap ossun die ikinci yazıları yasdım:) ayyy deli olacam ben bunların içinde geçmise bi dalıp gelecem:)

Herkese iyi gecelerrrrrrrr..iki gündür çok keyifisizim sanırım depresyona giriyorum..kendiimi hiç iyi hissetmiyorummm:a015::a015:

çitos ne depresyonu hayırdır :sm_confused:

ohooo asi pcden bile kavga etmeyi beceriyosun ya afferin sana kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…