• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

slm arkadaşlar akşamki yemeğim mercimek çorbası bir dilim k.ekmeyi az pilav tacuk çoban salatası iki bardak ayran biraz çok ama arkadaşlar yüzümde can yok ayranı o yüzden iki bardak yaptım iyice yüzüm soldu gören ruh gibi yüzün diyor

günaydın arkadaşlar ya ben cok zor uyanıyorum sabah kalkmak cok zor geliyor siz nasıl kalkıyorsunuz sabah kızı gönderince tekrar yatıyorum ve 9 da zor kalkıyorum bu arada kahvaltı 2 portakal ay cok mutluyum benimde kilo cizelgem var şimdi gidiyorum akşam yemegimi yapmaya sonra görüşürüz bay

duru canım benim ne demek tarumar olmak
dediğin gibi maksat birliktelik
1.lik hikaye işin esprili yanı yani
ama eğer paylaşım konusunda eksik kalacaksan her zaman bulunamayabilirim diyorsan böylede devam edersin
yani sen ne dersen öyle yapalıma.s.

bende kızıma jile başladım.kırmızı yün aldım pek güzel oluyor.bu kış epey iş yaptım ben yaa..çıtırlaştıkça eski çalışkanlığımıza dönüyoruz galiba.kendime bir şal bir etol yaptım.eşime atkı yaptım.iki tane hediye atkı yaptım..şimdide kızıma jile başladım..akşamları atıştırmaktan kurtarıyor beni..tehlikeli saatlerde elime alıyorum..
cok güzel şapkan vallahi ben cok tembelim hic iş yapmadan oturuyorum siz birde calışıyorsunuz ben calışsam herhalde hic bir işimi yetiştiremem diye düşünüyorum bu arada kilo cizelgemi yaptım galiba akrep canım seninde haberin olsun dün olmayınca canım sıkıldı başım agrıdı neden yapamadık diye husel şimdilik bay:içelim:
evet yapmışın şeker..bende üzülmüştüm yapamayınca o kadar da emek etmiştim diye. ne güzel görünüyor ama dimi pek janjanlı..
iyi geceler kızlar
bugünkü raporum sabah kahvaltı
öğlen unuttum yemeyi
akşamda bakla ve makarna
ve bollllll çayyyy :delphin:
öptüm çıtırlar ŞenizŞeniz
:roflol::roflol:kız sen alemsin varya.unuttunmu:roflol:
tinkim analaşılmıştır canım Şeniz
her zaman burdayız
sen haftada birde olsa gel olurmu
sakın burayı dert etme
yeterki ayrılma bizden
canım benim Şeniz
nolduki yine problemmi var:uhm:
slm arkadaşlar akşamki yemeğim mercimek çorbası bir dilim k.ekmeyi az pilav tacuk çoban salatası iki bardak ayran biraz çok ama arkadaşlar yüzümde can yok ayranı o yüzden iki bardak yaptım iyice yüzüm soldu gören ruh gibi yüzün diyor
kız hastasın ondandır solgunluğun..geçer o iyileşince.
yemeğine gelince anam pilav yiyon ekmek niye yiyon:mymeka:
ayranda çok değil iyi etmişin ve bol bol yoğurt ye..çabuk iyileştirir seni yüzüne de renk verir
günaydın:))
luboşum kıs çok olan ayran değilki
ekmek ve pilavı çıkarsan spre olurmuş ama
a.s.günaydıınŞeniz
günaydın kızlar,

akşam sadece mercimek çorba içtim. daha sonra da meyve yedim.
günaydııınŞeniz

günaydın 8. takımın çıtırları

sabah kuru kayısımı yedim

sirkeli suyumu içtim

geçmişi okuyam sonra kahvaltı yapcam zaten kimse gelmemiş herhalde
günaydıınŞeniz
günaydınlar ...... x takımımmm ..

.liliş ablam buda kebabın tarifi..http://www.kadinlarkulubu.com/kebaplar/257158-patlicanli-kebap-resimli.html
:mymeka:ne kız bu şimdi yemek tarifi verip duruyon hem o ne ööle x takım felan :kızgın: bu kadın bize taş atıyo gibi ben gidip şunun ifadesini alamsengözlerimebaksanab
günaydın arkadaşlar ya ben cok zor uyanıyorum sabah kalkmak cok zor geliyor siz nasıl kalkıyorsunuz sabah kızı gönderince tekrar yatıyorum ve 9 da zor kalkıyorum bu arada kahvaltı 2 portakal ay cok mutluyum benimde kilo cizelgem var şimdi gidiyorum akşam yemegimi yapmaya sonra görüşürüz bay
canııııım akşam iki kaşık ye yemeğini yatmadan öncede iç sirkeli sıcak suyunu benim gibi saat 6 da açılır gözün..yatmadan önce asla bişi yeme.mide dolu olunca sabah kalkmakta zorlanırsın şeker
günaydın selma

bu saattemi yapıyon kıs akşam yemeğini ......
yemeğini yapıp bize takılacaktır şeker
günaydın fıstık hanımlar
hüselcim istersen takıma girmiyim ben nedersin ben gelince tarumar olucaksınız
böğle dışardan devam edeyim ben maksat kilo vermek zaten değilmi yarışda olmasamda olur sizlerle beraber burda olmak yetiyor bana
delüüüüü dediği şeye bak:1no2:
duru canım benim ne demek tarumar olmak
dediğin gibi maksat birliktelik
1.lik hikaye işin esprili yanı yani
ama eğer paylaşım konusunda eksik kalacaksan her zaman bulunamayabilirim diyorsan böylede devam edersin
yani sen ne dersen öyle yapalıma.s.

aynen katılıyorum şeker

günaydın nasıl gidiyor kızlar
geçtiğimizx hafta takımlar takımı ünvanını bizle paylaşmışsınız tebrikler
iyide olmuş iyice gaza geldik sayenizde hepinizi öpüyorum başarılarŞeniz

günaydın canıımŞeniz
anammm şunlarada bak gaza gelmişlermiş.. eteğimiz tutuştu desenize şuna
elinizden alıcaz maalesef bu seferlik paylaşmayla idare edindelikafadulden

günaydın selma

bu saattemi yapıyon kıs akşam yemeğini ......

ne yapayım arkadaşımın işi var bebegini bana bırakacak o yüzden yapamam diye şimdiden yaptım icim rahat olsun yemek olunca şimdilik bebege bakıyorum cok zor dün bebek düşünenler iyi düşünsün cok zor ben ce iyiki erkenden cocuklarımı dogurmuşum akrep eline saglık canım cok janjanlı süper:teytey:

günaydın fıstıklar :kahve:
Şeniz
bugün pazara gidecem asinin keçiboynuzundan alıcam
dediği gibi tok tutuyomu bakıcez bi
bnde nasıl olacek :delphin:
selma burdasın meraba canım nasıl gidiyor neler yapıyosun :içelim:
aman ablam dikkatli ol üçüncü yeğenimizi sevmeyelim sonra:ecrin_bebek:
ne yapayım arkadaşımın işi var bebegini bana bırakacak o yüzden yapamam diye şimdiden yaptım icim rahat olsun yemek olunca şimdilik bebege bakıyorum cok zor dün bebek düşünenler iyi düşünsün cok zor ben ce iyiki erkenden cocuklarımı dogurmuşum akrep eline saglık canım cok janjanlı süper:teytey:
güle güle kullan şekeeerkaydirigubbakcemile3
zooor zor
vermyz ünvanımızı:1closedeyes:

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3zormuş öööleeeemiii
bak canım bu hafta söz vermiyorum çünkü duru arkadaşımız geri dönecek
amaaaa bundan sonraki haftaaaa tam gaz ilerdeyiz görceniz o zaman kimmiş takımlar takımı

evet şekerler duydunuz zilin sesiniiii
azad,tinkimi,lubabe,asi,lili,husel,duru,çitos,selma,morumkelebeğim bu hafta önemli değil şekerler artı bile verseniz görmicem
amaaaaaakötükedihüso
gelecek hafta hepimiz atlı gibi olcez ve sonraki haftalarda da 500 gr aşağı vereni fururum ona göre hadi bakem bu hafta izinlisiniz
bu arada bir kişi eksikmi yazdım biz 12 kiş değimiydik

Back