lili ablam senin adına çok sevindim üzdüğüm içinde üzüldüm artık zaten bu konuyla ilgili bir şey yazmak istemiyorum püsküütüm tez vakitte siler inşallah yazıları geçmişe dönüp okuyorum cünki
tinkim bu kadar erken neden pes etti yaa :çok üzgünüm:
seneye sistemde değişiyor iki aşamalı bir sistem geliyor
ilk kurban benim ece olacak :çok üzgünüm:
buna senin ecedemi eklenecek :sm_confused:
iyi düşünsün bence
önünde zamanı var bence a.s
ayrıca evet oğluştan kopması özlemi çok zor geliyor
aslında o mutlu olsa teselli edeceğim kendimi ama
çok mutsuz aileden ayrılmak koyuyor çok fena
o mutsuz oldu ğu için bende mutsuz oluyorum :çok üzgünüm:
sesi öyle kötüki telefonda
tüm hafta sonunu uyuyarak geçirmek istiyorum anne diyor
depresyoma girecek yavrum aklım çıkıyor :a015:
bende şaştım canım ya bugün sinirden bağırıp çağırdım yapmadığım şeyi yaptım
inşallah biraz etkili olur seneye gelecek sistem daha iyi diyor offff şaştım ben ya
anlamıyorum bu gençleri
oğlun çok düşkün herelde canım sana da ondan heralde alışamadı :1no2:
inşallah en kısa zamanda alışır canım ya
ah o hafta sonları ah yakıyor bizide selma :1no2:
tek sen değilsin bu sıkıntıyı çeken
e hadi yarın pazar kahvaltısında sıcacık simitler kaşarlar tulum peynirleri
nasıl yemiyecen ya buna yürekmi dayanır -tatlicadiarzu-
slm arkadaşlar icimden dağlara kaçmak geliyor daraldım bunaldım beynimin içinde şelale var gözümden akıyor bitmiyor bitmiyorrrrrr sevineyimmi üzüleyimmi bilemiyorum ablam kocasıyla barışmış gitmiş babamlar buradaydı az önce gittiler ablam yüzünü görünce yumuşadı kızım ben gitme diyemezdim babacım dedi
anammm takımların takımı olmuşuz
hadi bakem kızlar bu haftada 1. lik alallım ve tek başına göğüsleyelim bu ödülü
ben şu listeyi hazırlim bakalım kim var bu hafta oklavanın ucunda
pınar canım altta görünürüm ama açık kalmış bugün komşuya çıkmıştık kızımla unutmuşum kapamayı vede öncesinde mutfakta sarma sardım epey bisüre
sana katılıyorum canım..ben sabah kalktığımda 6 bile olmamıştı.ama acaip çalışıyor vücut erken kalkınca..akşamda erken yatıyosun.uyuman gereken saatte uyuyosun yani..iki gündür bayağı kaçırdım ama bugün saba tartıda gram fazlalaşmamıştım hatta acıcık geriye gidiyordu.:) dün epey lahana yedim ondan sanırım..sararken sonra pişince ve de turşusunu..ben lahanayı çok seviyorum yaaselam dostlarım
sabah kahvaltımı sporumu yaptım
temizliği bitirdim
park bahçe dolaştık birazda
market manav derken acıkmışız
nerdeyse 2 tabak ıspanak yedim yoğurtla öğlen için
akşamada ıspanak yicem:))
şimdi çay zamanı
sabah 7 de kalkınca gün böyle işte uzadıkça uzuyor:)
tavsiye ederim herkese yatmayın kuzular
yaşam zaten çok kısa uykuda tüketmeye değmeza.s
süper gidiyosun canım..dereotu atıyor yağlarını ne güzel..bu gidişle bu hafta rekor kırcan kızselam kızlar
dün evde temizlik yaptım bide çocukların odasını değiştirdik akşam yerimi beğenmişim gözümü sabah açtım
dün yediklerime gelince sabak 2 dilim ekmekle peynir 5 zeytin domatez yedim öncesinde dereotu
araca soğan suyu
öğlen sadece dereotu ve çorba içtim
akşamda dereotu salata ile tavuk
gece soğansuyu
ama çok başım ağrıdı dün
soğan suyundanmı yoksa dere otundanmı bilmem arkadaşlarlar büyük tuvaletim çok afedersiniz ama böğle yağlı gibi oluyor inşlallah bir faydasını da görürüm
akrepp kizzzzzzzz
geldim soyle bakim neren kasiniyo :)))
kiz kbabam geldi turkiyeden fazla giremiyom iste anca herseye yetismeye calisiyom bugunlerde fenayim birde bir yiyom bir yiyom sorma gitsin sen ben yokum ama hala supersin yoksam baska sefgilimi buldun kendine senin kirarim kafani ona goree
ama acil yetissen iyi olacak ben aldim basimi gidiyom sende yoksun beni durduracak biride yok imdatttt desem faydasi olurmuu olmaz demi yememem lazim hayir hayir yemiyecegim su cadiyi sevindirmeyecegimm ayy kendime ben bile inanamadim :))
Selam şekerler..ben fena halde tozuttum yine yav..neden böyleyim çok kzıyorum kendime valla.yarın başlıyorum artık pazartesi diyeti:)kaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2...
arkadaşlar benimde bu gün misafirim gelecek ondan ancak zaman buldum kahvaltıda bir dilim koy ekmeginden tost yedim akşamada cig köfte yapacagız ondan yerim bol yeşillikle birde ayrıntılı tartıldım ve cok ödem varmış bende eczacı söledi iki üc kilo ben ne yapayım fikriniz vede tecrübeniz varmı şimdilik bay
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?