günaydınnnGünaydın herkese .....
arıyorum seni açma ha meşgule al sen ara olan sana olsun2 oldu
telefonon başında bekliyorummmmmmm nerdesinnn
Tatlımmmmm nerdee yahuuuuu huhuuuu
yine ilk günaydın bendennnnnnnn
Günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnn
her gün sayıyor muyuz böyle günaydın canım
Ikinci günaydın da benden :)
günaydın herkese .....
Gunydinlar cici sormustu anlatiyim benimkide biraz romantik bi sandik almos icini gul yapraklari doldurmus uzerinde bi suru kagit vardi actimki her dilde seni seviorum yazio sinra asagiya indim bi gumus bileklik almis en alttada baktim bise var ikimizin resmini karakalem cizdirmis cecevelettigi resim vardi.
Ne guzel canim ya boyle erkeklerde varmis demek ki nesli tukenmeden birde ben bulsam
yogun bi gunaydiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiinn :84::84::84:
yine ilk günaydın bendennnnnnnn
GÜNAYDINNNNNNNNNNNNNNNNNNN
Her gün sayıyor muyuz böyle günaydın canım
İkinci Günaydın da benden :)
hııı yoksa neler ederdim bi bilsen
günaydın canım
günaydın canım
Günaydın herkese .....
günaydınn kızlar hepınızegünaydınnnnnn
sevgili katilimmmm bu sana
Kör olayım başkasına bakarsam
Kralına çatarım
belaya batarım
topikte uyuklarım
senin için K A T İ L İ M
selam kızlarrr . . Sevgili katilimm hediyelerimi kargoya vermiş. . Burdanda kendisine kocaman sevgilerimi iletiyorumm
maalesef hayaletler de yogun ve diger hayaletleri kovalarken yorulabiliyorlarHayaletlerde yogun olabiliomuydu:) sevimli hayalet nissan:)
sevgili katilimmmm bu sana
Kör olayım başkasına bakarsam
Kralına çatarım
belaya batarım
topikte uyuklarım
senin için K A T İ L İ M
hadi gözun aydıncanım bu arada demmekkı ılk hedıyesını alan sen olucaksın heycanla beklıyoruz resımlerını guzel hedıyelerınınn..:))
Evet yarın elime ulaşınca hemen yüklicemm çok heyecanlıyımm. . Ayrıca bugün doğumm günüm. . Dün foxda yeni başlayan kaç para kaç yarışmasına başvurmuştum bugün aradılar pazar günü görüşmeye gidicezinşallah olurrr duaa edin bana
Doğum günün kutlu olsun canım nice mutlu senelere inşallah
selam kızlarrr . . Sevgili katilimm hediyelerimi kargoya vermiş. . Burdanda kendisine kocaman sevgilerimi iletiyorumm
evet yarın elime ulaşınca hemen yüklicemm çok heyecanlıyımm. . Ayrıca bugün doğumm günüm. . Dün foxda yeni başlayan kaç para kaç yarışmasına başvurmuştum bugün aradılar pazar günü görüşmeye gidicezInşallah olurrr duaa edin bana
Evet yarın elime ulaşınca hemen yüklicemm çok heyecanlıyımm. . Ayrıca bugün doğumm günüm. . Dün foxda yeni başlayan kaç para kaç yarışmasına başvurmuştum bugün aradılar pazar günü görüşmeye gidicezinşallah olurrr duaa edin bana