- 5 Ağustos 2006
- 4.664
- 229
- 42
Hööffff...Canım sıkılıyi...
Benim katil ya çok ağzı sıkı, ya hiç girmiyor ya da ben ipuclarını kaçırdım...ya da yok bu katil yok.O yoksa ben de yoğum.Kimden öğrendin böyle gizli hafiyeliği?
Babam böyle pasta yapmayı kimden öğrendi?
çekilişi karıştırdın sanırım canım sen bizim topikte yoksun
Kimden ötürü? Hep Ümran'dan ötürü.O yazmış ya çekilişe hooppp daldım bende.Neyse canım ceeee deyip kaçarım ben de napalım
evet canım yokmu o ümran
Hamile olmasaydı bi köşede sıkıştırıp, kafasına poşet geçirip ağzını burnunu kırardık
Psikopata bağladım aaaaşamüstü aaaşamüstü.
Neyse kızlar kusura bakmayın öperim hepinizi.Verdiğim rahatsızlıktan dolayı hiç özür dilemiyorum topiğinize renk kattım çünkü.
anaaaaaammm ben yokken neler olmuşKimden ötürü? Hep Ümran'dan ötürü.O yazmış ya çekilişe hooppp daldım bende.Neyse canım ceeee deyip kaçarım ben de napalım
kır ablacım kır canın sağolsun
Hamile olmasaydı bi köşede sıkıştırıp, kafasına poşet geçirip ağzını burnunu kırardık
Psikopata bağladım aaaaşamüstü aaaşamüstü.
Neyse kızlar kusura bakmayın öperim hepinizi.Verdiğim rahatsızlıktan dolayı hiç özür dilemiyorum topiğinize renk kattım çünkü.
amanınnnnnn iyiki hamişim o zamanümranı dövme konusunda hemfikiriz
rahatsızlık vermediğin konusunda da tabiii
iyi akşamlar canım bekleriz arada
tel etti balkona çık dediii gittim kiiii birsürüüüü ucan balon aşagıdan yukarıya ucuyoo ucunda bir buket çiçekyakaladım hemenn
Ay ne guzel canim ya bayildim mahsallah:)
Bu arada kalbimi kiran kisi iyiki de kirmis artik mantikli davraniyorum. Duygularimi karistirmamaya dikkat ediyorum.
Nissancim bu arada ben arkadasima masaj yaptirdim gecti. Biraz ilac icmeyi hic sevmiyorum.
yine ilk günaydın bendennnnnnnn
GÜNAYDINNNNNNNNNNNNNNNNNNN
hııı yoksa neler ederdim bi bilsenanaaaaaammm ben yokken neler olmuş
kır ablacım kır canın sağolsun
amanınnnnnn iyiki hamişim o zaman
günaydın canımyine ilk günaydın bendennnnnnnn
GÜNAYDINNNNNNNNNNNNNNNNNNN
Her gün sayıyor muyuz böyle günaydın canım
İkinci Günaydın da benden :)
Ben 24 yaşındayımmmm
Her gün sayıyor muyuz böyle günaydın canım
İkinci Günaydın da benden :)