evet canım sayılı günler kaldı git gide heyecan başladı hatta arttıgünaydınnlar kocaman kocamann
özledinizmi beniii :26: ben sizi çok özledim kiiiiiiiii
canlar çok çok özür dilerim hepinizden tek tek giremedim çok yogundumm işler çok yogun eve gitmem 8 buluyor o saatten sonra aras kucagımdan inmiyor bazen kendimi yetersiz görüyorum hiç birşeye yetişemiyorum sankii
öncelikleee geçmiş sevgililer günüüzü kutluyorum en koçamanından ... (kocam süpriziyle çok şaşırttı beniiii sanırım bu adam beni seviyor)
ümrancım doguma sayılı günler kaldı canım heycanlımısın ? benim paşam 37+3 de gelmiştiii kollarıma
sbls nerelerdesin sen maşallah yoklugum fırsat bilinmiş ve gelinmemiş hiççç
çaglacım sen nasılsın ? nelerr yaptıı sevgilin bakalımm sevgilir gününde
çiçekcim msj aldım haber bekliyordum birazdan göndericemsen nasılsın bu arada ?
nissanım
esracım seninlede dün konuştuk biraz zor olsadaşükürrr
flzask taze annemizzz nasılsınn cenet kokulu kuzun nasıl
vazgeçilmezim başladınmı canım işe bittimi tatill ? oyy kimbilir ne güzell geçmiştir paşanla birlikte
yaowwssss sende yogunsun sanırımm hiç gelmemişsin ahh bu işlerrr
derincim sen nasılsın ?
fulya1234 canım benimm nasılsın koşuşturma içerisindesin sende demii .... kimlerrr kırdııı bakim senin kalbiniii ahh bu erkekler hep iz bırakır giderler
şöylee konuşmalara bir baktımda herdün belirli insanlar gelmişnerdee diğerleriii bakiiiimmmm
evet canım zor oldu ama anlaştıkkkgünaydınnlar kocaman kocamann
canlar çok çok özür dilerim hepinizden tek tek giremedim çok yogundumm işler çok yogun eve gitmem 8 buluyor o saatten sonra aras kucagımdan inmiyor bazen kendimi yetersiz görüyorum hiç birşeye yetişemiyorum sankii
öncelikleee geçmiş sevgililer günüüzü kutluyorum en koçamanından ... (kocam süpriziyle çok şaşırttı beniiii sanırım bu adam beni seviyor)
ümrancım doguma sayılı günler kaldı canım heycanlımısın ? benim paşam 37+3 de gelmiştiii kollarıma
nissanım
vazgeçilmezim başladınmı canım işe bittimi tatill ? oyy kimbilir ne güzell geçmiştir paşanla birlikte
derincim sen nasılsın ?
fulya1234 canım benimm nasılsın koşuşturma içerisindesin sende demii .... kimlerrr kırdııı bakim senin kalbiniii ahh bu erkekler hep iz bırakır giderler
şöylee konuşmalara bir baktımda herdün belirli insanlar gelmişnerdee diğerleriii bakiiiimmmm
geldik geldiksiz gelene kadar gidip biraz çalışayım ben artık
çabukk gelin heeeuyumayınn artıkk haydiiiiiiii yaa sabahhh olduuu miss gibi yazdan kalma bir hava
bende merak ettimhosgeldin ciciii oglunu yesinler canım eşin neyaptı süpriz merak ettm vala
ayyy yessinler çocuklu kadınhoşgeldinnnn canımmmmmmmm bizde çok özledik seniiiii
Benim hediyeler tamamm.süslemesi kaldıı
Asıl pazar günü mevlüt var onu atlatırsammm ..tamamdırrr
Dolapta muska böreğiyle sigara böreği vardı onlar çıkardım.
Bide patates salatası yapıcamm bide kurabiyee.
Zaman yokki anca bunları yapıcammm.
Ben çoçuklu kadınımmm anca bu kaddarr
tel etti balkona çık dediii gittim kiiii birsürüüüü ucan balon aşagıdan yukarıya ucuyoo ucunda bir buket çiçekyakaladım hemenn
çok güzel dii yaaa
ben olabilirim bakWaooww cicim hakkaten romantikmiş eşin. .Ne mutlu sana
Kızlar dün burada katilimin kulaklarını çınlatmıştım. . Akşamda sesimi duymuşki mesaj attıGünden güne merakım artıyor kimmm bu katillll
günaydınngünaydın kızlarr
ben şekerimdir sakın ben olmayayımne güzel işte canım katilin sesine kulak vermişbenim katilimde çok şeker biri ama bende kim olduğunu bilmiyorum :44::44::44:
Günaydın herkese nasılsınız nasıl gidiyor bakalım Cici epeydir yoktun baktım tektek halimizi hatrımızı sormuşsun canımın içi....
ona diyecek lafım yok çok şekersin sen zaten
ben olabilirim bak
günaydınn
ben şekerimdir sakın ben olmayayım
günaydın canım
bende de var canim sinuzit ama maalesef ne yapsam gecmiyorAraniz da sinuzut agrisi olupta nasil basa cikilabilecegini bilen var midir?
neesiz gelene kadar gidip biraz çalışayım ben artık
çabukk gelin heeeuyumayınn artıkk haydiiiiiiii yaa sabahhh olduuu miss gibi yazdan kalma bir hava
tel etti balkona çık dediii gittim kiiii birsürüüüü ucan balon aşagıdan yukarıya ucuyoo ucunda bir buket çiçekyakaladım hemenn
çok güzel dii yaaa
evet canım zor oldu ama anlaştıkkk
geldik geldik
bende merak ettim
ayyy yessinler çocuklu kadın
eşinde pek romantikmiş canım
benimki sap gibi boş gelmiş
birde diyorki sana benden iyi hediye olmaz diye düşündüm kendimi getirdim
bugün veya yarın hediyemi yollayacakmış katilim
ben olabilirim bak
günaydınn
ben şekerimdir sakın ben olmayayım
günaydın canım
aayyy benimki de taaaa şakranlardan 3 saatlik yoldan balçovaya geldi yanıma bana en güzel hediyeyi verdi(kendisini getirdi)
evet canım zor oldu ama anlaştıkkk
geldik geldik
bende merak ettim
ayyy yessinler çocuklu kadın
eşinde pek romantikmiş canım
benimki sap gibi boş gelmiş
birde diyorki sana benden iyi hediye olmaz diye düşündüm kendimi getirdim
hııı olmadı budaona diyecek lafım yok çok şekersin sen zatenama katilim pek sık giremeyen biriymiş
haklı tabi canım her özel günde aynı bahane resmenbende de var canim sinuzit ama maalesef ne yapsam gecmiyor
agri kesici icim biraz basima masaj yaptirtiriyorum hafifliyor
ha ha hakli adam
bugün veya yarın hediyemi yollayacakmış katilimcuma veya pazartesi günü öğrenicem kim olduğunu
aayyy benimki de taaaa şakranlardan 3 saatlik yoldan balçovaya geldi yanıma bana en güzel hediyeyi verdi(kendisini getirdi)
evet canım buda olmadı
hııı olmadı buda
cidden benden kimse neden şüphelenmiyor ya ben katil değilmiyim
haaa iyi bari merakın gidecek biz daha bakliyoruz bakalım
bu arada cici açmadı hediye topiği sanırım daha
evet ya benimkide kendini getirdi işte
evet canım buda olmadı
gidecek gerçekten merakım canım katilim benimdarısı size olur inşallah
bugün yarın açar sanırım
teşekkür ederim canım kolay gelsin sana bende kurbanımın hedişlerini göndermek için kutu bulayımee hadi şimdiden gözün aydı canım o zaman
bana müsade kızlar ya azcık işime bakayım bari
günaydınnlar kocaman kocamann
nissanım
derincim sen nasılsın ?
evet sevgili kurbanım bunlarda hedişlerin
NOT!!! aynanı aldım ama hala paketleyemediğim için onun resmini çekmedim
Eki Görüntüle 984297
çok güzel dii yaaa